Op til 55% i webpris / Bestil senest 29/5
 

Hvad koster det at skifte vinduer?

Se vores 4 priseksempler her

Er du i tvivl om hvad det koster at få nye vinduer og døre til din bolig? På denne side kan du se eksempler på, hvad det koster at få nye vinduer og døre til din bolig.

Du kan herunder se fire forskellige hustyper med vinduer og døre i forskellige materialer. Priserne er baseret på de mest populære størrelser og tilvalg.

Find den hustype som passer bedst til dit hus herunder, og få et hurtigt overblik over hvilke udgifter du kan forvente når du skal købe nye vinduer og døre til din bolig.

Har du brug for personlig rådgivning eller et skræddersyet tilbud, så kontakt os – vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os på tlf.: 70 26 74 74 eller på e-mail: bb@bedst-billigst.dk

(Bemærk, at de viste husbilleder kun illustrerer hustypen)

Rækkehus

Træ:
34.508,-

Træ/alu
39.594,-

PVC
45.584,-

De angivne priser er vejledende og der tages forbehold for prisændringer, kampagner mm. Alle priser er inkl. moms. Facadedøre er inkludert med greb og lås.

70'er hus

Træ:
30.252,-

Træ/alu
37.346,-

PVC
41.519,-

De angivne priser er vejledende og der tages forbehold for prisændringer, kampagner mm. Alle priser er inkl. moms. Facadedøre er inkludert med greb og lås.

Parcelhus

Træ:
33.476,-

Træ/alu
39.366,-

PVC
44.592,-

De angivne priser er vejledende og der tages forbehold for prisændringer, kampagner mm. Alle priser er inkl. moms. Facadedøre er inkludert med greb og lås.

Murermestervilla

Træ:
105.237,-

Træ/alu
133.698,-

PVC
135.973,-

De angivne priser er vejledende og der tages forbehold for prisændringer, kampagner mm. Alle priser er inkl. moms. Facadedøre er inkludert med greb og lås.

Hvilken type vinduer og døre skal jeg vælge?

Har du brug for hjælp til, hvilke overvejelser du skal gøre dig, når du køber nye vinduer og døre til din bolig? Herunder kan du finde gode tips og tricks, som du bør overveje, inden du bestiller dine nye vinduer og døre.

En vigtig ting du skal overveje, når du køber nye vinduer og døre til din bolig er glastypen. Hos Bedst&Billigst kan du vælge mellem energiglas, råglas, lydisoleret glas og sandblæst glas. Uanset hvilken glastype du vælger, så leverer vi som standard, vinduer og døre med lavenergi termoruder, som er produceret på et højteknologisk produktionsanlæg. Det giver dig derfor den maksimale isoleringseffekt og ca. 30% mindre varmetab end almindelige termoruder. Du kan læse mere om vores glastyper her.

Varm kant

Uanset hvilken type vinduer og døre du vælger, så får du altid varm kant på dine vinduer og døre med i prisen (tilkøb ved dreje-kip vinduer). Varm kant er en sort kunststofliste, der i sit hulrum forsynes med isolerende materiale. Varm kant indsættes i stedet for den skinnende aluminiumsliste, man ellers brugte i termoruder.
Du kan læse mere om fordelene ved at have varm kant på dine vinduer og døre her.

Naturlig kvalitet

Hos Bedst&Billigst går vi op i kvaliteten, og derfor har vi også høj fokus på at vores vinduer og døre bliver lavet i naturlig og god kvalitet. Derfor producere vi vores vinduer og døre i naturligt kernetræ, som betyder at vores vinduer og døre bliver produceret med fingerskåret / knastfri træ med høj kerneandel.
Træstykker med store eller betydelige knaster skæres derfor væk og erstattes med et nyt stykke træ. Samlingen ved denne metode hedder fingerskarret træ.
Du kan læse mere om vores kernetræ her. 

Vores bedste anbefalinger

At vælge nye vinduer og døre er ikke en nem beslutning. Derfor har vi givet vores bedste anbefalinger til, hvordan du bedst finder de rigtige vinduer og døre til din bolig. Du kan læse vores bedste anbefalinger her.

Fordele ved at købe dine vinduer og døre hos Bedst&Billigst

For de fleste boligejere, så er køb af nye vinduer og døre, lidt af et overvejelseskøb, der ofte omhandler større beløb på flere tusinde kroner. Derfor er det vigtigt at man overvejer, hvilken virksomhed der passer bedst til ens ønsker og behov. Hos Bedst-Billigst har vi flere interessante fordele. Du kan læse mere om vores fordele på denne side.

Ekstra indbrudssikring

Hos Bedst&Billigst giver vi din bolig ekstra tyverisikring, uden at det koster ekstra. Det betyder at alle vores døre samt produkter med paskvilgreb, som f.eks. topstyrede vinduer, har ekstra indbrudssikre låsesystemer. Det ekstra indbrudssikre låsesystem vil besværliggøre ethvert forsøg på indbrud og gør ofte tyven utålmodig og nervøs. Hagekovlerne og slutblikket, giver en forlænget indbrudstid som er over 20 gange længere sammenlignet med vinduer og døre uden disse tillæg, hvilket normalt er nok til at tyven giver op.

Du kan læse mere om ekstra indbrudssikring her.

Kvalitetsvinduer til lavpris

Hos Bedst&Billigst har vi fokus på at du kan få vinduer og døre til en overkommelig pris, uden at du skal gå ned i kvalitet. Vi har fokus på lave produktionsomkostninger, så vi kan tilbyde vores kunder en billigere pris. Vores vinduer er lavet af naturligt materiale og vi tilbyder mange forskellige varianter af vinduer og døre.
Hvis du vil vide mere om hvordan vi holder priserne nede, så kan du læse mere om vores billige vinduer og døre her

14 gode fordele hos Bedst&Billigst

Hos Bedst & Billigst giver vi op til 12 års garanti på vores vinduer og døre, ekstra indbrudssikring, prismatch og så producerer vi dine nye vinduer og døre præcist efter dine ønsker. Du kan læse mere om vores 14 stærke fordele her.