Terrassedøre

En terrassedør er praktisk af flere årsager. Den fungerer som direkte udgang til terrassen, haven eller altanen – men den fungerer også som et stort vindue, der giver masser af lysindfald til din bolig. Terrassedøre er som en gave der bliver ved med at give, året rundt.

 1. Terrassedør

  Terrassedør med 1 glasfelt

  fra 3.202 kr.
  Vælg yderdør
 2. Terrassedør

  Terrassedør med 2 glasfelter

  fra 3.471 kr.
  Vælg yderdør
 3. Terrassedør

  Terrassedør med 3 glasfelter

  fra 3.531 kr.
  Vælg yderdør
 4. Terrassedør

  Terrassedør med 4 glasfelter

  fra 3.621 kr.
  Vælg yderdør
 5. Terrassedør

  Terrassedør med 5 glasfelter

  fra 3.710 kr.
  Vælg yderdør
 6. Terrassedør

  Terrassedør med 6 glasfelter

  fra 3.833 kr.
  Vælg yderdør
 7. Terrassedør

  Terrassedør med 8 glasfelter

  fra 3.979 kr.
  Vælg yderdør
 8. Terrassedør

  Terrassedør med 10 glasfelter

  fra 3.796 kr.
  Vælg yderdør
 9. Terrassedør

  Terrassedør med 12 glasfelter

  Vælg yderdør
 10. Terrassedør

  Terrassedør med 15 glasfelter

  Vælg yderdør
 11. Terrassedør

  Terrassedør med 4 glasfelter (2x2)

  Vælg yderdør
 12. Terrassedør

  Terrassedør med 11 glasfelter

  Vælg yderdør
 13. Terrassedør

  Terrassedør med 1 fyldning og 1 glasfelt

  Vælg yderdør
 14. Terrassedør

  Terrassedør med 1 fyldning og 4 glasfelter

  Vælg yderdør
 15. Terrassedør

  Terrassedør med 1 lav fyldning og 1 glasfelt

  Vælg yderdør
 16. Terrassedør

  Terrassedør med 1 fyldning og 6 glasfelter

  Vælg yderdør
 17. Terrassedør

  Terrassedør med 1 fyldning og 9 glasfelter

  Vælg yderdør
 18. Terrassedør

  Terrassedør med 1 lav fyldning og 4 glasfelter

  Vælg yderdør
 19. Terrassedør

  Terrassedør med 1 lav fyldning og 6 glasfelter

  Vælg yderdør
 20. Terrassedør

  Terrassedør med 1 lav fyldning og 8 glasfelter

  Vælg yderdør
 21. Terrassedør

  Terrassedør med 1 lav fyldning og 10 glasfelter

  Vælg yderdør

Find billige terrassedøre her

En terrassedør, også kaldet en balkondør, er god og praktisk på flere punkter. Din terrassedør er for eksempel uundværlig, hvis du ønsker en nem udgang til terrassen og haven om sommeren. Hertil er døren også god, selv når vejret ikke inviterer dig udenfor. Glasset lader nemlig dagslyset komme ind i din bolig, så du får et naturligt og smukt lysindfald. Der er altså gode grunde til at montere en terrassedør, hvis du har adgang til et udeareal eller en altan. Den vil være praktisk hele året - både i form af dør og vindue. 

Hos Bedst & Billigst finder du terrassedøre til lave priser og i et bredt udvalg af forskellige designs. Du kan vælge en ny terrassedør i enten:

 • Træ
 • Træ/alu
 • PVC 

Hertil kan du også vælge mellem ét stort eller flere mindre vinduer i døren. Du kan altså vælge lige netop den terrassedør, der passer ind hjemme hos dig, uden at du behøver at betale voldsomme priser. Vi har som sagt altid billige døre, og så tilbyder vi hertil prismatch, hvis det alligevel skulle ske, at du finder en terrassedør billigere et andet sted.

Vælg den terrassedør, der passer til dit hjem

Skal du i gang med et renoveringsprojekt, og vil du gerne have lidt hjælp til at starte? Hos Bedst & Billigst har vi udarbejdet en guide, der kort og enkelt opridser, hvad du skal overveje, når du vælger nye vinduer og døre til din bolig. Du kan blandt andet læse om:

 • Materialer
 • Prisvurdering
 • Hvordan du måler op
 • Betydningen af specialmål

Guiden er som sagt simpel, så du hurtigt kan danne dig et overblik og slå ned de steder, du har brug for. På den måde kan du nemt finde den viden, du mangler, så du kan komme videre med dit projekt. 

Udover guiden har vi hos Bedst & Billigst også samlet nogle af de vigtigste elementer, du kan indtænke, når du vælger din nye terrassedør:

 • Design
 • Dørens åbningsmuligheder
 • Specialønsker

Er du interesseret i at vide mere, kan du læse om alle tre aspekter nedenfor.

Hvilket design skal din terrassedør have?

Du kan med fordel overveje, hvilken form for terrassedør der passer ind i din bolig. 

Hos Bedst & Billigst producerer vi både dobbelte terrassedøre, det vil sige terrassedøre med to døre, samt terrassedøre med én dør, så der er hermed rig mulighed for at finde dén terrassedør, som passer bedst til netop din bolig. Helt praktisk skal du altså overveje, om du skal bruge en enkelt terrassedør eller en dobbelt terrassedør. Når du har besluttet det, så kan du gå videre til selve designet. 

Skal din nye terrassedør passe ind til resten af boligens stil, eller skal din terrassedør følge et nyt design og på den måde bidrage med en ny twist til boligens samlede udtryk? Det er helt op til dig, hvad du foretrækker, og du kan derfor frit vælge det design og den stil, du bedst kan lide her på siden. Skal du eksempelvis bruge en traditionel terrassedør eller en dør i nyere design med flere vinduer? Klik endelig rundt, og vælg din favorit. 

Hvordan skal din terrassedør åbne?

Når du har valgt den type terrassedør, du ønsker, kan du klikke ind på døren her på siden og derfra vælge, hvordan døren skal åbne. Her handler det både om, i hvilken retning døren åbner, samt hvilken lås og hvilket dørhåndtag der er tale om. Du kan altså designe en ny terrassedør lige efter dine ønsker til billige priser.

Du kan derfor med fordel overveje følgende spørgsmål for at afgøre, hvilken ny terrassedør der passer til dit projekt:

 • Skal du bruge en indadgående terrassedør eller en udadgående terrassedør?
 • Hvilken form for lås skal din terrassedør have?
 • Hvilken type håndtag skal din terrassedør have?

Har du specielle ønsker til din terrassedør? 

Har du specielle ønsker til din terrassedør eller nogle af vores andre vinduer og døre? Så ring endelig til os på telefon: 70 26 74 74. Vi har mange muligheder for at tilpasse vores elementer efter dine behov, for eksempel med flere opdelinger, flere sprosser eller andre tilpasninger. Vores mål er nemlig, at du får den helt rigtige terrassedør for dig til den helt rigtige pris - en lav pris.

Få en billig terrassedør til lavpris

Er du på jagt efter en billig terrassedør? Så er du landet det helt rigtige sted. Hos Bedst & Billigst tror vi nemlig på, at det skal være simpelt, effektivt og billigt at finde vinduer og døre, og derfor finder du altid billige terrassedøre hos os. Vi stræber efter at have markedets bedste og laveste priser – men skulle du mod forventning finde en tilsvarende terrassedør billigere hos en anden forhandler, tilbyder vi naturligvis prismatch. Vi vil være bedst og billigst!

Få prismatch på din terrassedør hos Bedst & Billigst

Hos Bedst & Billigst vil vi gerne tilbyde det absolut billigste valg, når det kommer til nye døre og vinduer, og derfor tilbyder vi altid prismatch. Det betyder, at hvis du finder en terrassedør billigere et andet sted, så vil vi altid matche den pris, så du kan bestille døren billigt fra os. Med prismatch får du altså garanti for et godt produkt til en fordelagtig pris. 

Er du derfor på udkig efter en billig terrassedør, så bestil den hos os. Vi sørger for, at du får din nye terrassedør til en yderst fornuftig pris, der er den laveste på markedet.

Kan du ikke finde din terrassedørs pris?

Har du valgt den rette terrassedør for dig? Eller vil du gerne se priserne, før du beslutter dig? Så kan du altid finde prisen hos os, inden du bestiller. Det skal nemlig være enkelt og overskueligt for dig at se, hvad en ny terrassedør reelt koster - og det betyder derfor også, at du ikke finder skjulte udgifter hos os. Vi skriver prisen tydeligt, og som den er, når du går videre til at købe. 

Kan du ikke finde prisen på en af vores terrassedøre? Led ikke længere. Her på vores hjemmeside kan du med det samme beregne din pris på en ny, billig terrassedør. Alt, du skal gøre, er at klikke ind på døren og indtaste de mål og specifikationer, du ønsker. Herefter vil prisen stå tydeligt på siden. 

Vores online prisberegner giver dig et tilbud på billige terrassedøre, uanset om du blot mangler en enkelt eller flere. Kontakt os i dag, og få et godt tilbud samt en terrassedørspris, der vælter konkurrenternes tilbud af pinden.

Tre fordele

Op til 12 års garanti

Hos Bedst & Billigst lover vi vinduer og døre i god kvalitet til lave priser, og derfor giver vi naturligvis altid op til 12 års garanti, når du bestiller. Vi kan derfor uden at blinke sige, at vi er Bedst og Billigst.

Læs mere om vores garanti her

Køb altid til lave priser

Vi har skåret alt det unødvendige væk for at kunne levere de laveste priser, når det kommer til nye vinduer og døre. Mellemmænd, flotte showrooms og andet overflødigt er skåret fra, så du kan få gode vare til de billige priser, ganske enkelt.

Billige vinduer fra Bedst & Billigst

Få hjælp til finansieringen

Har du brug for hjælp med finansieringen af dine topstyrede vinduer? Vi tilbyder i samarbejde med Sparxpress en nem og god finansiering af dine nye vinduer og døre. Skift allerede nu, og få alle fordelene med det samme.

Læs mere om vores finansieringsmuligheder her

Gør det selv - nemt, hurtigt og billigt 

Vi har hos Bedst & Billigst sammensat både opmålingsguide og monteringsvejledning, så du nemt og hurtigt selv kan måle op til din nye terrassedør samt montere den, når du modtager den. 

Læs med, og få tips og tricks til, hvordan du gør det. 

Sådan måler du op til din nye terrassedør

Ved du, hvordan du tager mål til din nye terrassedør? Det kan lyde kompliceret, men det er det faktisk ikke. Vi har hos Bedst & Billigst lavet en opmålingsguide, som du nemt kan følge, når du skal tage mål til din nye terrassedør. Vi har hertil også lavet en video, som viser, hvordan du præcist skal gøre - lige meget hvilken form for dør, du skal bruge. 

For at komme i gang med din opmåling skal du have:

 • Papir
 • Blyant
 • Målebånd eller tommestok

Når du har dine redskaber ved hånden, kan du faktisk begynde med det samme. 

Har du allerede en terrassedør, som blot skal udskiftes, kan du måle siderne på den. Er du derimod på udkig efter en helt ny terrassedør, skal du måle lidt mere. Her skal du finde hulmålet ved at måle bredden og højden på det hul, du har i væggen. Du skal altså måle, hvor stort et hul du har til en fremtidig terrassedør. Når du har målt hullet, skal du trække 2,5 til 3 centimeter fra, så du er sikker på, der er plads til fugen omkring døren. 

Hos Bedst & Billigst noterer vi altid bredden først, og vi foreslår derfor, at du gør det samme, når du måler op til din terrassedør. Det gør ikke nogen forskel, hvordan du skriver målet, men ved at bruge samme rækkefølge som os kan du nemt og hurtigt indtaste dine mål på hjemmesiden og derfra bestille den terrassedør, du skal bruge. Det er nemt, enkelt og hurtigt.

Få styr på fagudtryk for vinduer og døre

Når du har modtaget din nye terrassedør, vil den være klar til montering med det samme. Her er der dog lidt forskel på monteringen, alt efter om du har bestilt dobbelte terrassedøre eller en enkelt terrassedør, men helt grundlæggende er proceduren den samme. Du skal:

 • Tage dørrammen af og sætte karmen i
 • Hænge dørrammen på karmen og justere
 • Fuge 

For en mere dybdegående beskrivelse og fremgangsmåde kan du med fordel læse vores monteringsvejledning. Her vil det også være tydeligt, hvad du skal gøre, hvis du har dobbelte døre eller vinduer, der skal monteres. 

Har du spørgsmål til processen, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Vi sørger for at prisen er i bund, men vores vejledning vil altid være i top. 

Få styr på fagudtryk for vinduer og døre

Kender du de mest normale fagudtryk på vinduer og døre? Hvis ikke kan det være en stor hjælp at læse vores korte guides om fagudtryk for vinduer og fagudtryk for døre. Her bliver du præsenteret for de mest almindelige udtryk, du kan støde på, når du skal købe nye døre og vinduer.

Vores guides er opsat visuelt, så du på et billede kan se, hvad de forskellige dele af for eksempel en dør hedder, og du kan derved nemt danne dig et hurtigt overblik samt se det specifikke fagudtryk, du mangler en definition på.  Vores guides gør det altså nemt og enkelt for dig at finde lige netop den information, du skal bruge for at bestille din dør.

Bestil din nye terrassedør hos Bedst & Billigst

Er du på jagt efter en ny terrassedør? Og skal det være nemt, enkelt og billigt? Så foreslår vi, at du bestiller din terrassedør fra os hos Bedst & Billigst. Alle vores terrassedøre er i høj kvalitet men til de laveste priser.

Der er mange grunde til at vælge en ny terrassedør - og endnu flere hvis prisen er i bund. En ny terrassedør kan for eksempel forandre din stue. Mangler du lys og luft i din bolig, er en terrassedør en god idé, da den tilbyder begge dele. Derudover tilfører en terrassedør nem adgang til have og terrasse, og om vinteren, hvor haven bruges mindre, giver en terrassedør en fornemmelse af, at haven er tættere på. Der er altså flere gode grunde til at bestille en ny terrassedør - og så til en billig pris.

Tag derfor et kig på alle terrassedøre her på siden, og find din favorit.

Du er sikret kvalitet og fordelagtige priser

Hos Bedst & Billigst er du sikret det bedste og billigste. Vi sørger nemlig for at producere døre og vinduer uden en mellemmand, hvilket fjerne omkostningerne. Det betyder, at vi kan levere kvalitetsdøre til billige priser. Du kan altså nemt og billigt bestille lige dén dør eller dét vindue, du har brug for og samtidig være sikker på, at du får et godt produkt. 

For at illustrere hvor sikrer vi er på kvaliteten, får du selvfølgelig Op til 12 års garanti, når du køber vinduer og døre hos os. På den måde kan du føle dig tryg og sikker i dit køb. 

Gør som mere end 85.000 andre kunder

Mere end 85.000 kunder har bestilt vinduer og døre fra os, hvilket taler for både vores kvalitet og vores priser. Der er altså mange kunder, der har fået fuldendt deres renoveringsprojekter med hjælp fra Bedst & Billigst. 

Er du interesseret i at læse mere om deres oplevelser? Så kan du her på vores side læse vores kundereferencer. Her kan du altså læse med egne øjne, hvordan det kan betale sig at bestille vinduer og døre fra os. 

Du er hertil også velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du kan være opdateret på vores nye tiltag, guides og produkter. På den måde vil du altid være klar, når et nyt renoveringsprojekt melder sig på banen.

Mangler du andre elementer til din bolig? 

Har du brug for andre elementer til din bolig? For eksempel nye vinduer eller døre? Så har vi hos Bedst & Billigst også et stort udvalg her - og selvfølgelig til gode priser. For ligesom med vores terrassedøre tilbyder vi prismatch, hvis du skulle finde elementerne billigere et andet sted. 

Hertil viser vi klart og tydeligt vores priser, når du klikker ind på de forskellige produkter, så du altid kan se, hvad for eksempel nye vinduer koster. Vi er nemlig stolte af vores lave priser uden merudgifter, og derfor viser vi dem glædeligt frem.

Se hvordan du monterer et håndtag eller greb i din dør.