• Hurtig levering
  • 10 års garanti
  • Ekstra indbrudssikring
  • 4.6 / 5 på Trustpilot
  • Vi matcher prisen
Op til 40% webrabat på specialmål Bestil senest 22/7 og få levering til 340 kr!*
*Gælder DK fastland og til brofaste øer
Op til 40% WEBRABAT PÅ SPECIALMÅL

Terrassedør

En terrassedør – også kaldet en balkondør er uundværlig hvis du ønsker en nem udgang til terrassen og haven om sommeren. Når vejret ikke er til at være ude, giver terrassedøren mulighed for daglyset at komme ind i boligen. 

Vores terrassedøre fås til lave priser, og i et bredt udvalg af forskellige designs. Vælg din nye terrassedør i enten træ, træ/alu eller PVC. 

Vi vil være bedst og billigst! Derfor har vi altid prismatch. 

Terrassedør
Har du specielle ønsker?
Har du specielle ønsker til et vindue eller en dør på vores hjemmeside, så ring til os på tlf.: 70 26 74 74 - Vi har mange muligheder for at tilpasse vores elementer efter dine behov, f.eks. med flere opdelinger, flere sprosser eller andre tilpasninger.

Billige terrassedøre til lavpris

Er du på jagt efter en billig terrassedør? Så er du landet det helt rigtige sted. Hos os kan du købe billige terrassedøre til lavpris og i god kvalitet – vi mener nemlig at det ene absolut ikke udelukker det andet. Vi producerer billige terrassedøre på mål, så de kan tilpasses lige netop efter dine ønsker og behov.

 

Prismatch

Med prismatch får du garanti for et godt produkt til en fordelagtig pris. Er du derfor på udkig efter en billig terrassedør, så bestil det hos os og vi sørger for, at du får din nye terrassedør til en yderst fornuftig pris, der er den laveste på markedet. Finder du mod forventning et identisk produkt til en lavere pris, så kan du via vores prismatch på det tilsvarende produkt til den samme lavpris.

 

Terrassedør pris

Mangler du en terrassedør pris? Led ikke længere. Her på vores hjemmeside kan du med det samme beregne din pris på en ny, billig terrassedør. Vores online prisberegner giver dig et tilbud på billige terrassedøre uanset om du blot mangler en enkelt eller flere. Kontakt os i dag og få et godt tilbud samt en terrassedør pris, der vælter konkurrenternes tilbud af pinden.