3-lags glas uden merpris

Ingen forudbetaling

Tilskudsgodkendt

Prismatch

Terrassedøre

TERRASSEDØR

Billige terrassedøre

En terrassedør – også kaldet en balkondør er uundværlig hvis du ønsker en nem udgang til terrassen og haven om sommeren. Når vejret ikke er til at være ude, giver terrassedøren mulighed for daglyset at komme ind i boligen. 

Vores terrassedøre fås til lave priser, og i et bredt udvalg af forskellige designs. Vælg din nye terrassedør i enten træ, træ/alu eller PVC. 

Hos Bedst & Billigst vil vi have de bedste terrassedøre til den laveste pris, derfor tilbyder vi naturligvis prismatch, hvis du mod forventning, skulle finde vinduer og døre billigere et andet sted.

Har du specielle ønsker?

Har du specielle ønsker til et vindue eller en dør på vores hjemmeside, så ring til os på tlf.: 70 26 74 74 - Vi har mange muligheder for at tilpasse vores elementer efter dine behov, f.eks. med flere opdelinger, flere sprosser eller andre tilpasninger.

Tre fordele

Ingen forudbetaling

Du skal selvfølgelig ikke betale for dine vinduer og døre før de er klar til at blive leveret. Derfor trækker vi først pengene når dine vinduer og døre er produceret og står klar til levering.

Finansiering

Kniber det med knasterne? Vi tilbyder i samarbejde med Sparxpress en nem og god finansiering af dine nye vinduer og døre. Skift allerede nu og få alle fordelene med det samme. Læs mere om vores finansieringsmuligheder her

Kontakt

Vi har skåret alt det unødvendige væk, for at kunne levere vinduer og døre direkte til dig til markedets laveste priser. God service og rådgivning er der ikke sparet på, og vi er klar til at hjælpe dig godt igennem dit køb.
Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe eller ringe til os via vores chat eller en mail.

Tlf.: 70 26 74 74 – Mail: bb@bedst-billigst.dk   

 

Billige terrassedøre til lavpris

Er du på jagt efter en billig terrassedør? Så er du landet det helt rigtige sted. En ny terrassedør kan forandre din stue og mangler du lys og luft i din bolig, er en terrassedør en god idé. Derudover tilfører en terrassedør nem adgang til have og terrasse, og om vinteren hvor haven bruges mindre, giver en terrassedør en fornemmelse af at haven er tættere på.

Vi producerer terrassedøre med både en dør og to døre og i mange forskellige modeller, så der er rig mulighed for at finde den terrassedør, som passer bedst til netop din bolig.

Hos Bedst & Billigst finder du altid billige terrassedøre. Vi stræber efter at have markedets bedste og laveste priser – men skulle du mod forventning finde en tilsvarende terrassedør billigere hos en anden forhandler, tilbyder vi naturligvis prismatch. Du kan læse mere om prismatch her.

Vi vil være bedst og billigst!

Prismatch

Med prismatch får du garanti for et godt produkt til en fordelagtig pris. Er du derfor på udkig efter en billig terrassedør, så bestil det hos os og vi sørger for, at du får din nye terrassedør til en yderst fornuftig pris, der er den laveste på markedet. Finder du mod forventning et identisk produkt til en lavere pris, så kan du via vores prismatch på det tilsvarende produkt til den samme lavpris. Du kan læse mere om vores prismatch her.

Terrassedør pris

Mangler du en terrassedør pris? Led ikke længere. Her på vores hjemmeside kan du med det samme beregne din pris på en ny, billig terrassedør. Vores online prisberegner giver dig et tilbud på billige terrassedøre uanset om du blot mangler en enkelt eller flere. Kontakt os i dag og få et godt tilbud samt en terrassedør pris, der vælter konkurrenternes tilbud af pinden.

Sådan måler du op til din nye terrassedør

Ved du hvordan du tager mål til din nye terrassedør? Det kan lyde kompliceret, men alt du skal bruge er papir, blyant og et målebånd eller en tommestok. Du kan se vores opmålingsguide her.

Fagudtryk på vinduer og døre

Kender du de mest normale fagudtryk på vinduer og døre? Hvis ikke, så kan det være en stor hjælp at læse vores korte guide som viser dig de mest almindelige udtryk du kan støde på når du skal købe nye døre og vinduer.

Se vores guide til fagudtryk på vinduer her og døre her.

Har du specielle ønsker til din terrassedør?

Har du specielle ønsker eller vinduestyper, som du ikke kan finde her på siden så ring til os på tlf.: 70 26 74 74 - Vi kan producere mange andre varianter, f.eks. med flere opdelinger, flere sprosser eller andre tilpasninger.

Se hvordan du monterer et håndtag eller greb i din dør.