• Hurtig levering
  • 10 års garanti
  • Ekstra indbrudssikring
  • 4.6 / 5 på Trustpilot
  • Vi matcher prisen
Op til 40% webrabat Bestil senest 10/6 og få levering til 345 kr!
Op til 40% WEBRABAT
COVID-19 - Se mere

Lagervarer

Fordele ved vores lagervarer:

  • Vedligeholdelsesfrit træ/alu
  • 3-lags energiglas
  • Levering inden for ca. 4 hverdage

Her finder du et stort udvalg af vinduer og døre i standardmål. Hvis dine mål passer med én af vores lagervarer, kan du gå ind og bestille i dag og modtage varen inden for kort tid. Bemærk at alle vores lagervarer er med 10 års garanti.

Topstyrede vinduer er blandt de mest populære vinduestyper på grund af de enkle og moderne linjer og den lette betjening. 

Vores topstyrede vinduer i lagersortimentet fås i praktisk træ/alu, som kræver minimal vedligeholdelse og lang levetid.
Samt 3-lags glas som har ekstra gode energiegenskaber. Derudover har vinduerne justerbart slutblik og hagekolver som gør vinduet mere indbrudssikkert.  

 

Vinduer

Topstyret vindue

1 rude lager

Fra 1.099,00 kr.

Vinduer og døre i standardmål 

Hos Bedst & Billigst kan du både købe vinduer og døre i specialmål eller efter standardmål. Vores vinduer og døre i standardmål er opbevaret på vores lager og kan leveres inden for kort tid og med 10 års garanti.

Vores lagervarer er lidt billigere end vores produkter efter specielmål, da vi kan masseproducere vores lagervarer efter standardmål og på den måde holde omkostningerne nede i produktionen.

Hvis vi ikke har din ønskede model eller mål, så kan du udvælge din egen model og indsætter dine egne mål. Du får stadig leveret varerne til en god pris og med 10 års garanti.


Vedligeholdelse af dine vinduer og døre 

Er du i tvivl om hvordan du bedst vedligeholder dine vinduer og døre? Det er vigtigt, at du løbende holder øje med dine vinduer og døre og er opmærksom på små skader, for at få den bedst mulige funktionalitet.

Du kan læse mere om hvordan du passer bedst muligt på dine vinduer og døre for at opnå den længst mulige levetid her.

Trænger dine vinduer og døre blot til almindelig rengøring eller smøring kan du få tips og tricks ved at læse mere her.

Har du problemer med at dine vinduer dugger? Få tips og tricks til hvordan du kan afhjælpe problemet her.


Fordele ved Bedst & Billigst

Hvis du handler hos Bedst & Billigst vil du få mange fordele. Herunder har vi kommet med tre af vores fordele, men du kan læse mere om alle vores fordele her

Prismatch

Vi har fokus på at give dig en god kundeoplevelse og give dig de bedste produkter til laveste pris. Derfor matcher vi prisen, hver gang. Finder du en tilsvarende vare billigere et andet sted, så kontakt os, og så matcher vi prisen. Har du allerede oplevet det eller ønsker du blot at vide mere, så klik her.

10 års garanti

Hos Bedst & Billigst får du altid 10 års garanti med i købet, når du handler hos os. Dette inkluderer både vinduer og døre efter specialmål og standardmål. Det er din sikkerhed for god kvalitet og holdbarhed, selvom vi har vinduer og døre til lave priser. Du kan læse mere om vores 10 års garanti her.

85.000 kunder

Gør som 85.000 andre kunder allerede har gjort. Bestil dine vinduer og døre hos Bedst & Billigst og modtag nye vinduer og døre af god kvalitet og til en billig pris.  Vi oplever en høj tilfredshedsgrad hos vores kunder, som også kan ses på vores Trustpilot – men det stopper os ikke i at forsøge og forbedre både produkterne, servicen og hele processen, så vi fortsat kan give vores kunder en god købsoplevelse.


Sådan måler du op

Det er super nemt, selv at tage de korrekte mål til dine nye vinduer og døre. Alt du skal bruge er: papir, blyant, målebånd eller tommestok.

Har du allerede nu et vindue eller en dør, som blot skal udskiftes til en ny model, kan du blot måle bredden og højden på det eksisterende element.

Det er en god idé, altid at notere bredden først, da det er det mål, du skal indtaste først når du bestiller nye vinduer og døre.

Har du derimod ikke noget vindue eller en dør i forvejen, eller ønsker du at skifte ud til en større model end den eksisterende? Så skal du finde et hulmål, du skal altså måle bredden og højden på hullet i væggen og trække 2,5 - 3 cm. fra hvert fald, på den måde sikrer du plads til fugen rundt om vinduet.

Læs mere om hvordan du måler op her.


Kontakt

Har du brug for hjælp?

Hos Bedst & Billigst er vi altid klar til at hjælpe dig godt igennem dit vindueskøb. Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe eller skrive til os, enten på mail eller via vores chat.

Tlf.: 70 26 74 74 - Mail: bb@bedst-billigst.dk