40% webrabat på PVC! Bestil senest 21/4 og få levering til kun 199 kr!*
*Gælder DK fastland og til brofaste øer
40% WEBRABAT PÅ PVC

Bondehusvinduer

Bondehusvinduer er klassiske vinduer med sprosser. Bondehusvinduer monteres ofte i ældre huse, hvor de er med til at give et smukt udtryk.  

Vores bondehusvinduer fås til lave priser, i et bredt udvalg af forskellige designs. Vælg dit bondehusvindue i enten træ, træ/alu eller PVC.

Vi vil være bedst og billigst! Derfor har vi altid prismatch. 

Bondehusvinduer
Har du specielle ønsker?
Har du specielle ønsker til et vindue eller en dør på vores hjemmeside, så ring til os på tlf.: 70 26 74 74 - Vi har mange muligheder for at tilpasse vores elementer efter dine behov, f.eks. med flere opdelinger, flere sprosser eller andre tilpasninger.

Bondehusvindue

Et bondehusvindue emmer af landlig idyl, med små hyggelige sprosser. Bondehusvinduer passer ikke kun et bondehuse, som navnet antyder, men til et hav af forskellige boliger som ønsker et klassisk udseende, lidt charme og idyl. Du kan her se hvordan en af vores kunder har renoveret med et bondehusvindue. 

Bondehusvinduer er sidehængte og åbnes altid udad. Du kan vælge dit bondehusvindue i mange forskellige størrelser og med forskellige udtryk, alt efter hvor mange sprosser du ønsker, samt hvordan de skal placeres.

Bor du i et ældre hus med sprossede vinduer, så vil bondehusvinduer sikkert passe godt til din bolig. Du finder altid billige bondehusvinduer hos Bedst & Billigst.

Materialevalg

Når du skal have nye vinduer og døre, er det vigtigt at overveje hvilket materiale elementerne skal være lavet af. Hvert materiale har sine fordele, og det vigtigste er hvilket udtryk du ønsker og hvor meget du har lyst til at vedligeholde dine vinduer og døre.

Træ

Vinduer og døre i fyrretræ er et klassisk valg, og har altid været populært. Fyrretræet har en kerneandel på 90% og er fingerskåret i samlingerne for at sikre den bedste kvalitet. Vinduer og døre i fyrretræ kræver vedligeholdelse, da de skal males med nogle års mellemrum, for at sikre en lang levetid.

Træ/alu

Vælger du vinduer og døre i træ/alu kombinerer du de gode egenskaber fra træet sammen med en aluminiumsprofil, hvilket gør at dine vinduer og døre bliver ekstra modstandsdygtige overfor vind og vejr på den udvendige side, samtidig med at du kan nyde træets naturlige overflade på den indvendige side. Træ/alu kombinationen kræver minimal vedligeholdelse på udvendigside hvor elementerne er mest udsatte.

PVC

PVC eller plast vinduer og døre er et mere moderne og praktisk valg, da de kræver minimal vedligeholdelse og er ekstremt modstandsdygtige overfor klimaet og ikke mindst slid. De har en ekstra lang levetid, uden at du behøver at gøre mere end almindelig rengøring samt smøring.

Vedligeholdelse af dine vinduer og døre

Uanset hvilket materiale dine vinduer og døre har, er det vigtigt at gå dem efter engang i mellem og vedligeholde dem, for at få den bedst mulige funktionalitet.

Læs mere om hvordan du passer bedst muligt på dine vinduer og døre for at opnå den længst mulige levetid her.

Trænger dine vinduer og døre blot til almindelig rengøring eller smøring kan du få tips og tricks ved at læse mere her.

Har du problemer med at dine vinduer dugger? Få tips og tricks til hvordan du kan afhjælpe problemet her.

Tre fordele

Lave priser
Hos Bedst & Billigst finder du altid billige vinduer og døre i god kvalitet, fordi vi vil være bedst og billigst når det drejer sig om vinduer og døre. Så er du på udkig efter billige vinduer og døre til din bolig, så er du havnet det rigtige sted.

Du kan læse mere om hvilke fordele du får, når du køber billige vinduer hos Bedst&Billigst her.

Ekstra indbrudssikring
Få ekstra sikkerhed som standard, når du køber vinduer og døre hos Bedst & Billigst, får du indbrudshæmmende glasmontering, bedre indbrudssikring med paskvilgreb samt tre-punkts låse. Alt sammen så du kan føle dig mere sikker derhjemme. Læs mere om den ekstra indbrudssikring her.

85.000 kunder
Gør som 85.000 andre kunder allerede har gjort, køb dine nye billige vinduer og døre hos Bedst & Billigst. Hver dag handlere flere tilfredse kunder vinduer og døre hos os – se blandt andet vores anmeldelser på Trustpilot her

Læs mere om alle fordelene ved Bedst & Billigst, og hvad du får med når du køber nye vinduer og døre hos Bedst & Billigst her.

Kontakt

Har du brug for hjælp?

Hos Bedst & Billigst er vi altid klar til at hjælpe dig godt igennem dit vindueskøb. Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe eller skrive til os, enten på mail eller via vores chat.

Tlf.: 70 26 74 74 - Mail: bb@bedst-billigst.dk