Lagervarer på KUN 48 timer

Ingen straksbetaling

Tilskudsgodkendt

Prismatch

Bondehusvinduer

Bondehusvinduer er klassiske vinduer med sprosser. Bondehusvinduer monteres ofte i ældre huse, hvor de er med til at give et smukt udtryk.  

Vores bondehusvinduer fås til lave priser, i et bredt udvalg af forskellige designs. Vælg dit bondehusvindue i enten træ, træ/alu eller PVC.

Vi vil være bedst og billigst! Derfor har vi altid prismatch. 

Bondehusvindue

Et bondehusvindue emmer af landlig idyl, med små hyggelige sprosser. Bondehusvinduer passer ikke kun til bondehuse, som navnet antyder, men til et hav af forskellige boliger som ønsker et klassisk udseende, lidt charme og idyl. Du kan her se hvordan en af vores kunder har renoveret med et bondehusvindue. 

Bondehusvinduer er sidehængte og åbnes altid udad. Du kan vælge dit bondehusvindue i mange forskellige størrelser og med forskellige udtryk, alt efter hvor mange sprosser du ønsker, samt hvordan de skal placeres.

Bor du i et ældre hus med sprossede vinduer, så vil bondehusvinduer sikkert passe godt til din bolig. Du finder altid billige bondehusvinduer hos Bedst & Billigst.

Materialevalg

Når du skal have nye vinduer og døre, er det vigtigt at overveje hvilket materiale elementerne skal være lavet af. Hvert materiale har sine fordele, og det vigtigste er hvilket udtryk du ønsker og hvor meget du har lyst til at vedligeholde dine vinduer og døre.

Træ

Vinduer og døre i fyrretræ er et klassisk valg, og har altid været populært. Fyrretræet har en kerneandel på 90% og er fingerskåret i samlingerne for at sikre den bedste kvalitet. Vinduer og døre i fyrretræ kræver vedligeholdelse, da de skal males med nogle års mellemrum, for at sikre en lang levetid.

Træ/alu

Vælger du vinduer og døre i træ/alu kombinerer du de gode egenskaber fra træet sammen med en aluminiumsprofil, hvilket gør at dine vinduer og døre bliver ekstra modstandsdygtige overfor vind og vejr på den udvendige side, samtidig med at du kan nyde træets naturlige overflade på den indvendige side. Træ/alu kombinationen kræver minimal vedligeholdelse på udvendigside hvor elementerne er mest udsatte.

PVC

PVC eller plast vinduer og døre er et mere moderne og praktisk valg, da de kræver minimal vedligeholdelse og er ekstremt modstandsdygtige overfor klimaet og ikke mindst slid. De har en ekstra lang levetid, uden at du behøver at gøre mere end almindelig rengøring samt smøring.

Vedligeholdelse af dine vinduer og døre

Pas godt på dine vinduer og døre, så kan de sagtens holde i rigtig mange år. Hvilken vedligeholdelse dine vinduer og døre har brug for afhænger af hvilket materiale de er lavet i. Se hvordan du passer bedst muligt på dine vinduer og døre her.

Uanset hvilket materiale dine vinduer og døre har, er det vigtigt at gå dem efter engang i mellem og vedligeholde dem, for at få den bedst mulige funktionalitet.

Har du problemer med at dine vinduer dugger? Få tips og tricks til hvordan du kan afhjælpe problemet her.

Tre fordele

Lave priser

Vi har skåret alt det unødvendige væk for at kunne levere lave priser. Mellemmænd, flotte showrooms og andet fancy hurlumhej. Tilbage står gode varer til lave priser, ganske enkelt.

Ekstra indbrudssikring

Vinduer og døre i god kvalitet til lave priser, uden skjulte tillæg – ganske enkelt. Hos os er indbrudssikring standard, så du kan føle dig mere sikker, uden at betale ekstra. Læs mere om den ekstra indbrudssikring her.

 

85.000 kunder

Ja den er god nok! Over 85.000 kunder har allerede testet, og de er enige; gode vinduer og døre behøver ikke koste kassen. Og det er præcis, hvad vi hver dag beviser over for vores kunder i hele landet – se blandt andet vores anmeldelser på Trustpilot her

Kontakt

Vi har skåret alt det unødvendige væk, for at kunne levere vinduer og døre direkte til dig til markedets laveste priser. God service og rådgivning er der ikke sparet på, og vi er klar til at hjælpe dig godt igennem dit køb.

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe eller ringe til os via vores chat eller en mail.

Tlf.: 70 26 74 74 - Mail: bb@bedst-billigst.dk