Glastyper: Energiglas / råglas / lydisoleret glas / sandblæst glas

Hvilken glastype skal man vælge: Er der problemer med gadestøj og lignende er det måske en fordel med lydisolerende glas. Er det til et badeværelse eller indgang er det måske en ide med sandblæst eller råglas. Til øvrige forhold er det sandsynligvis den bedste løsning med energiglas.

Energiglas (standard)

U-værdi 0.6 (Fyr) 0,52 (Træ/alu) inkl. gratis varm kant, der giver bedre isolering, bedre udsyn, formindsker dugproblemer etc...

Lydisolerende energiglas

U-værdi 0.66 (Fyr) 0.56 (Træ/alu) inkl. gratis varm kant. Ideelt til steder med højt støjniveau ( trafik, fabrikker etc...).
Lydmæssigt svarer det til ca. en halvering af støjen.

Råglas (Cotswold) Energiglas

U-værdi 0.6 (Fyr) 0,52 (Træ/alu) inkl. gratis varm kant. Råglasset benyttes til badeværelser og facadedøre. NB: kan ikke leveres som lydisoleret glas.

Sandblæst energiglas

U-værdi 0.6 (Fyr) 0.52 (træ/alu) inkl. gratis varm kant. Benyttes ofte til badeværelser og facadedøre - det giver den specielle FROST effekt.

Hærdet/Lamineret sikkerhedsglas

U-værdi 0.67 (Fyr) 0.55 (Træ/alu) inkl. varm kant. På den ene side er glasset hærdet, på den anden side fastholdes glas i en plastfolie, der holder 2 glas samlet til ét sikkerhedsglas.

Vil du vide mere om vores glastyper?

Glaskvaliteter:
Vi producerer som standard alle vore døre og vinduer med super-lavenergi-termoruder produceret på højteknologiske produktionsanlæg.
Dette giver en større isolationseffekt, hvilket kan betyde store årlige besparelser, på olie, gas, strøm med dine nye vinduer og døre etc.

Bedst & Billigst leverer alle glas med GRATIS varm kant
Energiglassene opbygges med en speciel isolerende metallisk belægning på det ene glas og med gasarten argon i hulrummet.
Dette gør at lys og varme får fri adgang ind gennem ruden og forbliver inde, hvormed varmetabet formindskes væsentligt i forhold til alm. termoruder.
Du kan læse mere om varm kant her. 

Montering med silikone
Alt glas monteres medi silikone som giver 100% tæthed og en bedre stabilitet i rammen foruden den bedre sikring mod indbrud.
Der ydes 10 års garanti på alt glas. Garantiperioden regnes fra fabrikationstidspunktet.

Glastykkelser:
Standardmålene på glaskonstruktionen er (4-14-4-12-4) ved fyrretræ-produkter og (4-20-4-20-4) træ/alu produkter

Standardmålene på lydisolerende glas er (4-12-6-12-4) ved fyrretræ-produkter og  (4-18-6-20-4) ved træ/alu produkter. Lydisoleringen opnås p.g.a. de forskellige glastykkelser, som gør at glassene ikke svinger i samme takt.

 

4 mm glas – uden merpris

Når du skal skifte dine vinduer ud med vores vinduer, så kan du være sikker på, at du altid får en skarp pris, og samtidig kan du være sikker på, at du altid får 4 mm glas, helt uden merpris. Så er du sikker på, at du får robust glas i dine vinduer, som sænker risikoen for termiske sprængninger. Så er der lidt mere ro i sindet over, at der er mindre chance for, at dine vinduer lige pludselig ”sprænger ud af ingenting”.
For at det ikke skal være løgn, så giver vinduer med 4 mm glas også væsentligt mere isolering, sammenlignet med vinduer med tyndere glas.

Hvis du er sulten efter at læse mere om termiske sprængninger på glas, kan du læse mere her.