Yderdøre

Yderdøre

Vi har her samlet hele vores brede udvalg af yderdøre, som du kan se herunder. De er i god kvalitet, har flotte designs, og de koster ikke det hvide ud af øjnene.

Find billige døre her Se mere om vores døre

Find din billige yderdør her

Her på siden finder du hele vores udvalg af yderdøre, så du nemt og hurtigt kan klikke rundt og vælge lige præcis den model, du ønsker. Alle dørene er i god kvalitet til lave priser. Vi har altså sammensat et sortiment af yderdøre, hvor du ikke går på kompromis med hverken kvalitet eller den lave pris. 

For at se prisen på den dør, du ønsker dig, skal du blot klikke ind på modellen. Her fremgår prisen tydeligt, så du kan se, hvad din yderdør vil koste. Vi vil gerne være et ærligt og sikkert valg for dig, og derfor tilbyder vi naturligvis prismatch, hvis du mod forventning skulle finde din ønskede dør, eller de ønskede vinduer, til en lavere pris et andet sted. Hos Bedst & Billigst vil vi nemlig have de bedste udvendige døre til den laveste og dermed bedste pris.

Vælg den rette yderdør for dig - det er nemt, billigt og enkelt

Det kan virke uoverskueligt at vælge den rette yderdør, da der er mange muligheder og priser at forholde sig til. Derfor har vi hos Bedst & Billigst sørget for, at prisen ikke skal være problemet. Vi leverer yderdøre til lave priser, så du kan få den dør, du ønsker. Hertil har vi kategoriseret vores døre, så du nemt og hurtigt kan klikke ind på den model eller type af dør, som du foretrækker. Vi har blandt andet følgende kategorier: 

Vi har altså overskueliggjort de mange muligheder, så du helt enkelt kan klikke ind på lige præcis den kategori, der opfylder dit behov. 
Mangler du også vinduer? Har vi hos Bedst & Billigst selvfølgelig også et godt udvalg til gode priser. Klik gerne rundt, og find dem, du mangler. Ligesom med vores døre, kan du se prisen hurtigt og tydeligt ved at klikke ind på det vindue, du ønsker. Også her tilbyder vi naturligvis prismatch.

Fordele hos Bedst & Billigst:

  Op til 12 års garanti

 Ingen forudbetaling

 BR18 - Energikrav

 Ingen sømhuller

 

 Tyverisikret Glasmontering

 Indfarvede alu-energisprosser

 Ekstra tyverisikring

 Øko-behandlet

 Knastfrit / fingerskarret træ

 Indfarvede alulister hele vejen rundt

 Fremstillet på egen fabrik

 Classic Profil

Har du brug for nye yderdøre?

Har du lyst til forandring? Eller trænger din bolig til en ny udvendig dør? Så er Bedst&Billigst noget for dig. Vi har samlet gode yderdøre til billige priser. Hos os finder du et bredt udvalg af forskellige udvendige døre og terrassedøre, og du har hertil mulighed for at tilpasse dem alle efter din boligs mål. Derved får du en dør, der passer perfekt til dit hjem - på en nem, hurtig og billig måde.

Udover at det kan være rart med en ny yderdør, så er der faktisk også penge at spare. Ældre yderdøre bliver nemlig ofte slidte og utætte med tiden, og hertil kan de også være produceret med dårlige energiegenskaber. Der kan derfor være mange penge at spare ved at skifte til en ny og energirigtig yderdør.

Når du har valgt den dør, du ønsker, skal du blot klikke på døren, indtaste dine mål samt specielle ønsker, og straks derefter ser du prisen på din dør. Det er altså nemt og ligetil at komme i gang med dit projekt hos os. Når du har fundet den rette dør til den rigtige pris, og du er klar til at bestille, lægger du blot døren i kurven, hvorefter du kan gennemføre din ordre. Hos Bedst & Billigst handler du direkte med os, og der er derfor ingen dyr mellemhandler, du skal igennem først. Du køber døren, og vi leverer. 

Brug vores simple og effektive guides om døre

Hvis du har brug for hjælp til at komme i gang med dit renoveringsprojekt, har vi hos Bedst & Billigst sammensat en guide, der giver dig en kort introduktion til dit køb af døre eller vinduer. Her kan du læse om

 • Vores forskellige materialer
 • Hvordan du vurderer prisen
 • Hvordan du måler op til selve døren
 • Hvad specialmål helt præcist betyder

Guiden er kort og simpel, så du hurtigt og let kan danne dig et overblik og dykke ned i de emner, du har brug for. Vi vil gøre det nemt for dig at finde lige præcis den viden om døre, du har brug for her og nu. Så er du for eksempel i tvivl, om du vil have træ- eller alu-døre, kan du læse om materialevalg i guiden.

Der kan til tider være særlige fagudtryk, når du skal vælge og montere dine nye døre. Har du brug for lidt forklaring på de mange nye vendinger? Så kan du bruge vores korte og overskuelige beskrivelse af alle delene på vores døre. Oversigten klæder dig godt på til at bestille din nye dør hos Bedst & Billigst, da den viser dig visuelt, på et billede, hvor du finder de forskellige dele, og hvad de hedder. Skal du foreksempel finde yderdørens karme, kan du klikke ind, finde ordet og derefter se placeringen på billedet. Du kan altså hurtigt klikke ind og finde lige præcis det udtryk, du leder efter.

Vælg det rette glas til din dør

Når du vælger døre, kan du overveje, om du vil have glas i, og i så fald hvilken type glas det skal være. Du kan blandt andet vælge mellem følgende glastyper:

 • Energiglas
 • Lydglas
 • Sandblæst glas
 • Råglas

Uanset om du ønsker almindeligt energiglas i din yderdør, eller hvis du bor ud til en trafikeret vej og ønsker lydglas, så finder du det hos Bedst&Billigst til gode priser. Du kan læse mere om energiglas og lydglas på vores sider og derved nemmere beslutte, hvad der er det rette for dig. 

Ønsker du andet end klart og helt glatte glas i din yderdør, kan du vælge imellem råglas og sandblæst glas. På den måde kan du undgå nysgerrige blikke fra forbipasserende og stadig nyde lysindfaldet fra din dør.

Har du problemer med at dine ruderne på døren dugger? Kan du hos os få tips og tricks til, hvordan du afhjælper problemet. Du kan blandt andet læse om, hvorfor duggen eller kondensen opstår, og hvordan du løser problemet.

Vælg den farve, der passer til dig og din bolig

Når du køber en ny yderdør, kan du ikke blot vælge mellem forskellige modeller, du kan også vælge flere forskellige farver. Du kan altså finde lige præcis den dør, der passer til dit projekt. Og så oven i købet til en billig pris.

Hos Bedst & Billigst finder du altid billige døre! Vi ønsker at have markeds bedste og laveste priser, og derfor tilbyder vi selvfølgelig prismatch på alle dørene. Det betyder at vi altid matcher laveste pris, hvis du har fundet billigere yderdøre andre steder. Så når du har fundet de farver og modeller du ønsker, kan du roligt bestille dem fra os. Vi sørger for, at du altid får billige døre i de rette farver.

Yderdør med to fyldninger og 4 ruderYderdør med to fyldninger og 4 ruder

Tre fordele

Op til 12 års garanti

Hos Bedst & Billigst lover vi vinduer og døre i god kvalitet til lave priser, og derfor giver vi naturligvis altid op til 12 års garanti, når du bestiller. Vi kan derfor uden at blinke sige, at vi er Bedst og Billigst.

Læs mere om vores garanti her

Køb altid til lave priser

Vi har skåret alt det unødvendige væk for at kunne levere de laveste priser, når det kommer til nye vinduer og døre. Mellemmænd, flotte showrooms og andet overflødigt er skåret fra, så du kan få gode vare til de billige priser, ganske enkelt.

Billige vinduer fra Bedst & Billigst

Få hjælp til finansieringen

Har du brug for hjælp med finansieringen af dine topstyrede vinduer? Vi tilbyder i samarbejde med Sparxpress en nem og god finansiering af dine nye vinduer og døre. Skift allerede nu, og få alle fordelene med det samme.

Læs mere om vores finansieringsmuligheder her

Sådan måler du op til døren

Skal du have en ny yderdør, og vil du gerne selv måle op til den? Det kan du sagtens. Det er nemlig forholdsvist enkelt og ligetil selv at tage de korrekte mål til døren. Alt du skal bruge er: 

 • Papir
 • Blyant
 • Målebånd eller tommestok

Har du allerede nu en dør, som blot skal udskiftes til en ny model, kan du måle bredden og højden på døren. Har du derimod ikke nogen døre i forvejen, eller ønsker du at skifte ud til en større model end den eksisterende? Så skal du finde et hulmål. Det betyder, at du skal måle bredden og højden på hullet i væggen og trække 2,5 til 3 centimeter fra. På den måde sikrer du plads til fugen rundt om vinduet.

Når du måler op, er det en god ide altid at notere bredden først, da det er det mål, du skal indtaste først, når du bestiller nye vinduer og døre fra Bedst & Billigst. Ved at skrive bredden op først, gør du det altså nemt og ligetil, når du skal bestille døren efterfølgende.

Har du brug for yderligere information om opmåling, så har vi hos Bedst & Billigst sammensat en guide samt udarbejdet en video, så du let kan læse og se, hvordan du præcist skal gøre det - uanset hvilken type dør, du skal måle op til.

Sådan vedligeholder du dine døre

Det kan godt betale sig at passe på sine døre og vinduer, da de på den måde kan holde i rigtig mange år. Det er både billigere og lettere for dig, da du derved ikke skal købe nye døre og vinduer, ligesom du ikke skal til at udskifte dem igen. 

Når du skal starte på vedligeholdelsen, skal du tage udgangspunkt i det materiale, vinduerne og dørene er lavet af. Hvilken vedligeholdelse, du skal bruge, afhænger nemlig af materialet. Hos Bedst & Billigst har vi samlet alt vores information om vedligeholdelse ét sted, så du nemt kan klikke ind og se, hvordan du skal pleje lige præcis dine vinduer og døre.

Generelt gælder det, at uanset hvilket materiale dine vinduer og døre er lavet af, er det vigtigt, at du tjekker og plejer dem en gang imellem for at få den bedst mulige funktionalitet.

Bestil dine døre hos Bedst & Billigst

Skal du have nye yderdøre, for eksempel havedøre eller facadedøre? Og skal de være i god kvalitet og til billige priser? Så er Bedst & Billigst stedet for dig. Vi har skåret alt det unødvendige væk, så vi kan levere både vinduer og døre direkte til dig til markedets laveste priser. Det betyder, at dørene ikke skal forbi en dyr mellemmand først, ligesom du tydeligt kan se priserne fra start til slut. 

Hertil leverer vi god service og rådgivning - det er der ikke sparet på - og vi er klar til at hjælpe dig godt igennem dit køb. Vores mål er nemlig, at du nemt og sikkert får lige præcis den dør, som passer til dit projekt. Og så selvfølgelig til den laveste pris. Sidder du med spørgsmål eller ønsker? Er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os via vores chat eller e-mail. Vi står klar til at hjælpe.

Hvis du ønsker at holde dig opdateret på vores sortiment og dine muligheder, kan du melde dig til vores nyhedsbrev. Her vil du modtage opdateringer og nyheder, lige så snart vi er klar med dem, ligesom du vil få mulighed for at deltage i spændende konkurrencer. Husk, du kan altid melde dig fra igen.

Tlf.: 70 26 74 74 - Mail: bb@bedst-billigst.dk