3-lags glas uden merpris

Ingen forudbetaling

Tilskudsgodkendt

Prismatch

Døre

Billige yderdøre

Her finder du vores udvalg af forskellige døre, vælg den model du ønsker. 

Dørene er i god kvalitet til lave priser. For at se prisen på den ønskede yderdør, facadedør eller hoveddør, skal du blot klikke på modellen.
Hos Bedst & Billigst vil vi have de bedste udvendige døre til den laveste pris, derfor tilbyder vi naturligvis prismatch, hvis du mod forventning, skulle finde vinduer og døre billigere et andet sted. 

Døre

Fordele hos Bedst&Billigst:

 10 års garanti

 Ingen forudbetaling

 BR18 - Energikrav

 Ingen sømhuller

 

 Tyverisikret Glasmontering

 Indfarvede alu-energisprosser

 Ekstra tyverisikring

 Øko-behandlet

 Knastfrit / fingerskarret træ

 Indfarvede alulister hele vejen rundt

 Fremstillet på egen fabrik

 Classic Profil

Trænger din bolig til en ny udvendig dør? Ældre yderdøre bliver ofte slidte og utætte med tiden, derudover kan de være produceret med dårlige energiegenskaber. Der kan derfor være mange penge at spare, ved at skifte til nye og energirigtige yderdøre.

Hos Bedst & Billigst finder du et bredt udvalg af forskellige udvendige døre og terrassedørsmodeller, alle med mulighed for at tilpasse døren til dine mål, sådan at det passer perfekt til din bolig.

For at komme godt i gang med dit projekt, skal du blot vælge den ønskede dør, indtaste dine mål, samt hvis du har andre ønsker, straks derefter ser du prisen på din dør.
Når du er klar til at bestille, lægger du blot døren i kurven, hvorefter du kan gennemføre din ordre.

Hvis du har brug for hjælp til at komme igang med dit renoveringsprojekt, så kan du her læse vores guide der giver dig en kort introduktion til dit køb af døre og vinduer. 

Kender du fagudtrykkene på din dør? Du kan her finde en kort og overskuelig beskrivelse af alle delene på din dør. Oversigten klæder dig godt på til at bestille din nye dør hos Bedst & Billigst.  

Uanset om du ønsker almindeligt energiglas i din dør eller hvis du bor ud til en trafikeret vej og ønsker lydglas, så finder du det hos Bedst & Billigst. Du kan læse lidt mere om energiglas her og lydglas her. Ønsker du andet end klart glas i din dør, kan du vælge imellem råglas og sandblæstglas, på den måde kan du undgå nysgerrige blikke fra forbipasserende se de forskellige glastyper her.

Når du køber en ny dør, kan du ikke blot vælge mellem forskellige modeller, du kan også vælge blandt flere farver. Læs mere om farverne her

Hos Bedst & Billigst finder du altid billige døre! Vi ønsker at have markeds bedste og laveste priser på døre og terrassedøre. Skulle du mod forventning, finde tilsvarende døre billigere hos en anden forhandler tilbyder vi naturligvis prismatch. Det betyder at vi altid matcher laveste pris. Fordi vi vil være bedst og billigst!

Tre fordele

10 års garanti

Vi lover vinduer og døre i god kvalitet til lave priser, derfor kan vi naturligvis også sagtens give dig 10 års garanti med i handlen. Vi kan derfor uden at blinke sige vi er Bedst og Billigst. Læs mere om vores garanti her

Prismatch

Du skal aldrig betale mere end højst nødvendigt for dine nye vinduer og døre. Vi stræber efter altid at have markedets laveste priser, hvis ikke så matcher vi selvfølgelig prisen. Vi vil være Bedst og Billigst! Læs mere om prismatch hos Bedst & Billigst her

Ingen forudbetaling

Du skal selvfølgelig ikke betale for dine vinduer og døre før de er klar til at blive leveret. Derfor trækker vi først pengene når dine vinduer og døre er produceret og står klar til levering.

Sådan måler du op

Det er super nemt, selv at tage de korrekte mål til dine nye vinduer og døre. Alt du skal bruge er: papir, blyant, målebånd eller tommestok.

Har du allerede nu et vindue eller en dør, som blot skal udskiftes til en ny model, kan du blot måle bredden og højden på det eksisterende element.

Det er en god idé, altid at notere bredden først, da det er det mål, du skal indtaste først når du bestiller nye vinduer og døre.

Har du derimod ikke noget vindue eller en dør i forvejen, eller ønsker du at skifte ud til en større model end den eksisterende? Så skal du finde et hulmål, du skal altså måle bredden og højden på hullet i væggen og trække 2,5 - 3 cm. fra hvert fald, på den måde sikrer du plads til fugen rundt om vinduet.

Læs mere om hvordan du måler op her.

Vedligeholdelse af dine vinduer og døre

Pas godt på dine vinduer og døre, så kan de sagtens holde i rigtig mange år. Hvilken vedligeholdelse dine vinduer og døre har brug for afhænger af hvilket materiale de er lavet i. Se hvordan du passer bedst muligt på dine vinduer og døre her.

Uanset hvilket materiale dine vinduer og døre har, er det vigtigt at gå dem efter engang i mellem og vedligeholde dem, for at få den bedst mulige funktionalitet.

Har du problemer med at dine vinduer dugger? Få tips og tricks til hvordan du kan afhjælpe problemet her.

Kontakt

Vi har skåret alt det unødvendige væk, for at kunne levere vinduer og døre direkte til dig til markedets laveste priser. God service og rådgivning er der ikke sparet på, og vi er klar til at hjælpe dig godt igennem dit køb.

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe eller ringe til os via vores chat eller en mail.

Tlf.: 70 26 74 74 - Mail: bb@bedst-billigst.dk