Halvdøre og stalddøre

En stalddør – også kaldet en halvdør – er et praktisk og charmerende alternativ til en almindelig facadedør. Stalddøren er netop praktisk fordi, du kan nøjes med at åbne den øverste halvdel af døren. 

Vores stalddøre fås til lave priser, og i et bredt udvalg af forskellige designs. Vælg din nye stalddør i enten træ eller træ/alu. 

Vi vil være bedst og billigst! Derfor har vi altid prismatch.

Har du specielle ønsker?

Har du specielle ønsker til et vindue eller en dør på vores hjemmeside, så ring til os på tlf.: 70 26 74 74 - Vi har mange muligheder for at tilpasse vores elementer efter dine behov, f.eks. med flere opdelinger, flere sprosser eller andre tilpasninger.

Halvdør og stalddør

En halvdør eller en stalddør er en dør, der kan åbnes ligesom en ’almindelig’ dør, men den kan også åbnes halvt. Det betyder, at man kan nøjes med at åbne den øverste halvdel, det betyder at børn eller husdyr ikke kan løbe ud. Du kan også nøjes med at åbne den nederste halvdel, hvis det er rart at husdyrene kan løbe ind og ud.

En stalddør eller en halvdør er perfekt til ældre huse, netop fordi en halvdør passer ind den gamle bonde stil. Derudover er stalddøren optimal, hvis du har husdyr eller små børn, og ønsker en dør med høj funktion.

Udover til entreen, bryggerset eller garagen, så er en stalddør også ideel til værkstedet, som køkkendør, udhuset eller hvor du har brug for en praktisk halvdør.

Hos Bedst & Billigst finder du altid billige halvdøre og stalddøre! Vi ønsker at have markeds bedste og laveste priser på halvdøre og stalddøre. Skulle du mod forventning, finde tilsvarende døre billigere hos en anden forhandler tilbyder vi naturligvis prismatch. Det betyder at vi altid matcher laveste pris. Fordi vi vil være bedst og billigst!

Materialevalg

Når du skal have nye vinduer og døre, er det vigtigt at overveje hvilket materiale elementerne skal være lavet af. Hvert materiale har sine fordele, og det vigtigste er hvilket udtryk du ønsker og hvor meget du har lyst til at vedligeholde dine vinduer og døre.

Træ

Vinduer og døre i fyrretræ er et klassisk valg, og har altid været populært. Fyrretræet har en kerneandel på 90% og er fingerskåret i samlingerne for at sikre den bedste kvalitet. Vinduer og døre i fyrretræ kræver vedligeholdelse, da de skal males med nogle års mellemrum, for at sikre en lang levetid.

Træ/alu

Vælger du vinduer og døre i træ/alu kombinerer du de gode egenskaber fra træet sammen med en aluminiumsprofil, hvilket gør at dine vinduer og døre bliver ekstra modstandsdygtige overfor vind og vejr på den udvendige side, samtidig med at du kan nyde træets naturlige overflade på den indvendige side. Træ/alu kombinationen kræver minimal vedligeholdelse på udvendigside hvor elementerne er mest udsatte.

PVC

PVC eller plast vinduer og døre er et mere moderne og praktisk valg, da de kræver minimal vedligeholdelse og er ekstremt modstandsdygtige overfor klimaet og ikke mindst slid. De har en ekstra lang levetid, uden at du behøver at gøre mere end almindelig rengøring samt smøring.

Tre fordele

10 års garanti

Vi lover vinduer og døre i god kvalitet til lave priser, derfor kan vi naturligvis også sagtens give dig 10 års garanti med i handlen. Vi kan derfor uden at blinke sige vi er Bedst og Billigst.

Læs mere om vores garanti her!

Lave priser

Vi har skåret alt det unødvendige væk for at kunne levere lave priser. Mellemmænd, flotte showrooms og andet fancy hurlumhej. Tilbage står gode varer til lave priser, ganske enkelt.

Læs mere om alle fordelene ved Bedst & Billigst, og hvad du får med når du køber nye vinduer og døre hos Bedst & Billigst her.

Finansiering

Kniber det med knasterne? Vi tilbyder i samarbejde med Sparxpress en nem og god finansiering af dine nye vinduer og døre. Skift allerede nu og få alle fordelene med det samme.

Læs mere om vores finansieringsmuligheder her

Sådan måler du op

Det er super nemt, selv at tage de korrekte mål til dine nye vinduer og døre. Alt du skal bruge er: papir, blyant, målebånd eller tommestok.

Har du allerede nu et vindue eller en dør, som blot skal udskiftes til en ny model, kan du blot måle bredden og højden på det eksisterende element.

Det er en god idé, altid at notere bredden først, da det er det mål, du skal indtaste først når du bestiller nye vinduer og døre.

Har du derimod ikke noget vindue eller en dør i forvejen, eller ønsker du at skifte ud til en større model end den eksisterende? Så skal du finde et hulmål, du skal altså måle bredden og højden på hullet i væggen og trække 2,5 - 3 cm. fra hvert fald, på den måde sikrer du plads til fugen rundt om vinduet.

Læs mere om hvordan du måler op her.

Kontakt

Har du brug for hjælp?

Hos Bedst & Billigst er vi altid klar til at hjælpe dig godt igennem dit vindueskøb. Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe eller skrive til os, enten på mail eller via vores chat.

Tlf.: 70 26 74 74 - Mail: bb@bedst-billigst.dk