Hurtig levering
10 års garanti
4.6 / 5 på Trustpilot
WEBRABAT 35%*
*Gælder ikke elementer med fast pris
Vi matcher prisen!
Levering kun 360 kr. til og med 20/11
35% WEBRABAT
Aftenchat: Søndag og mandag 19.00-22.00

Dobbeltdør - Hoveddør

Bedst og Billigsts dobbelte hoveddøre leveres inklusive 3-punkts stanglåse, klar til isættelsen af låsecylindre og dørgreb - som iøvrigt kan tilvælges i prisberegneren.
Dobbelte hoveddøre bør normalt være udadåbnende, især på udsatte steder med mulighed for kraftig blæst eller slagregn..

Dørtrinet i bunden af dobbeltdøren er som standard af hårdtræ - men vi kan også tilbyde alutrin, mod et mindre tillæg.
Hvis du herunder ikke kan finde en dobbelt hoveddør, der passer til dine behov eller kriterier - er du velkommen til at ringe til os eller sende en forespørgsel pr. mail.

Dobbeltdør - Hoveddør
Har du specielle ønsker?
Har du specielle ønsker eller vinduestyper du ikke kan finde her på listen så ring til os på tlf.: 70 26 74 74 - Vi kan producere mange andre varianter, f.eks. med flere opdelinger, flere sprosser eller andre tilpasninger.

Har du specielle ønsker til din dør?

Har du specielle ønsker eller vinduestyper, som du ikke kan finde her på siden så ring til os på tlf.: 70 26 74 74 - Vi kan producere mange andre varianter, f.eks. med flere opdelinger, flere sprosser eller andre tilpasninger.

Døre efter dine mål - Bedst og Billigst

Bedst-Billigst producerer dørene efter dine mål. Som standard har vi inkluderet en række fordele og tilbehør, som normalt er tillæg.
Vi kan også tilbyde flere tilvalgsmuligheder end vist her på siden. F.eks. kan du bestille paskvilgreb i stedet for anverfere etc...