40% webrabat på PVC! Bestil senest 21/4 og få levering til kun 199 kr!*
*Gælder DK fastland og til brofaste øer
40% WEBRABAT PÅ PVC

Dobbeltdør - Hoveddør

En dobbeltdør – er som navnet antyder to døre ved siden af hinanden, det er et elegant valg, hvor dagslyset har rig mulighed for at komme ind i entreen. 

Vores dobbelt døre fås til lave priser, og i et bredt udvalg af forskellige designs. Vælg din nye dobbelt facadedør i enten træ, træ/alu eller PVC. 

Vi vil være bedst og billigst! Derfor har vi altid prismatch. 

Dobbeltdør - Hoveddør
Har du specielle ønsker?
Har du specielle ønsker til et vindue eller en dør på vores hjemmeside, så ring til os på tlf.: 70 26 74 74 - Vi har mange muligheder for at tilpasse vores elementer efter dine behov, f.eks. med flere opdelinger, flere sprosser eller andre tilpasninger.

Dobbeltdør – hoveddør

Din yderdør er det første du og dine gæster når de kommer til din bolig. Gør dit hjem ekstra indbydende med en dobbeltdør.

En dobbeltdør er to døre i en, og bringer derfor ekstra meget lys ind i din bolig. Derudover er en dobbeltdør elegant og praktisk, da du også kan få bredde ting ind i gennem uden at skramme.

Du kan selv vælge den model du ønsker din dobbeltdør skal være, og der er rig mulighed for at vælge mellem meget glas, lidt glas eller ingen glas.

Hos Bedst & Billigst finder du altid billige dobbeltdøre! Vi ønsker at have markeds bedste og laveste priser på hoveddøre og dobbeltdøre. Skulle du mod forventning, finde tilsvarende døre billigere hos en anden forhandler tilbyder vi naturligvis prismatch. Det betyder at vi altid matcher laveste pris. Fordi vi vil være bedst og billigst!

Tre fordele

10 års garanti
Hos Bedst & Billigst får du naturligvis altid 10 års med i købet når du handler nye vinduer og døre. Det er din garanti for god kvalitet og holdbarhed selvom du køber vinduer og døre til lave priser.

Læs mere om vores garanti her

Vi kan sagtens tilbyde 10 års garanti på vores vinduer og døre, fordi vi ved at kvaliteten er rigtig god og de er testet af over 85.000 boligejere, vil du vide mere om kvaliteten kan du læse her.

Lave priser
Hos Bedst & Billigst finder du altid billige vinduer og døre i god kvalitet, fordi vi vil være bedst og billigst når det drejer sig om vinduer og døre. Så er du på udkig efter billige vinduer og døre til din bolig, så er du havnet det rigtige sted.

Læs mere om alle fordelene ved Bedst & Billigst, og hvad du får med når du køber nye vinduer og døre hos Bedst & Billigst her.

Finansiering
Vi kan i samarbejde med Sparxpres tilbyde en attraktiv, nem og hurtig finansiering af dine nye vinduer og døre. Nyd nye vinduer og døre med det samme, du får alle fordelene og en lavere varmeregning, uden at du skal have pengene op af lommen når du køber.

Læs mere om vores finansieringsmuligheder her

Sådan måler du op

Det er super nemt, selv at tage de korrekte mål til dine nye vinduer og døre. Alt du skal bruge er: papir, blyant, målebånd eller tommestok.

Har du allerede nu et vindue eller en dør, som blot skal udskiftes til en ny model, kan du blot måle bredden og højden på det eksisterende element.

Det er en god idé, altid at notere bredden først, da det er det mål, du skal indtaste først når du bestiller nye vinduer og døre.

Har du derimod ikke noget vindue eller en dør i forvejen, eller ønsker du at skifte ud til en større model end den eksisterende? Så skal du finde et hulmål, du skal altså måle bredden og højden på hullet i væggen og trække 2,5 - 3 cm. fra hvert fald, på den måde sikrer du plads til fugen rundt om vinduet.

Læs mere om hvordan du måler op her.

Kontakt

Har du brug for hjælp?

Hos Bedst & Billigst er vi altid klar til at hjælpe dig godt igennem dit vindueskøb. Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe eller skrive til os, enten på mail eller via vores chat.

Tlf.: 70 26 74 74 - Mail: bb@bedst-billigst.dk