40% webrabat på specialmål! Bestil senest 24/5 og få levering til kun 249 kr!*
*Gælder DK fastland og til brofaste øer
40% WEBRABAT PÅ SPECIALMÅL

Sidehængte Vinduer

Sidehængtevinduer er vinduer med en rude uden sprosser, så der kommer meget lys ind i boligen. Sidehængtevinduer er gode til både ældre boliger og moderne huse.

Vores sidehængtevinduer fås til lave priser, i et bredt udvalg af forskellige designs. Vælg dit sidehængtevindue i enten træ, træ/alu eller PVC.

Vi vil være bedst og billigst! Derfor har vi altid prismatch. 

Sidehængte Vinduer
Har du specielle ønsker?
Har du specielle ønsker til et vindue eller en dør på vores hjemmeside, så ring til os på tlf.: 70 26 74 74 - Vi har mange muligheder for at tilpasse vores elementer efter dine behov, f.eks. med flere opdelinger, flere sprosser eller andre tilpasninger.

Sidehængt vindue

Sidehængte vinduer, er som navnet antyder vinduer som er sidehængte. Det betyder, at den del af vinduet som åbnes, hænger på hængsler der er monteret i siden af karmen. Vinduet åbnes og lukkes på samme måde som en dør.

Sidehængte er helt klassiske vinduer, uden sprosser men med store glasflader som bringer lyset ind i din bolig.

Uanset om du bor i et ældre hus eller mere moderne hus vil sidehængte vinduer ofte passe godt til din bolig. Du finder altid billige sidehængte vinduer hos Bedst & Billigst. Mange af vores kunder bruger sidehængte vinduer til at renovere deres bolig. Se mere her!

Tre fordele

Lave priser
Hos Bedst & Billigst finder du altid billige vinduer og døre i god kvalitet, fordi vi vil være bedst og billigst når det drejer sig om vinduer og døre. Så er du på udkig efter billige vinduer og døre til din bolig, så er du havnet det rigtige sted.

Du kan læse mere om vores billige vinduer her.

Ekstra indbrudssikring
Få ekstra sikkerhed som standard, når du køber vinduer og døre hos Bedst & Billigst, får du indbrudshæmmende glasmontering, bedre indbrudssikring med paskvilgreb samt tre-punkts låse. Alt sammen så du kan føle dig mere sikker derhjemme. Læs mere om den ekstra indbrudssikring her

85.000 kunder
Gør som 85.000 andre kunder allerede har gjort, køb dine nye billige vinduer og døre hos Bedst & Billigst. Hver dag handlere flere tilfredse kunder vinduer og døre hos os – se blandt andet vores Trustpilot.

Læs mere om alle fordelene ved Bedst & Billigst, og hvad du får med når du køber nye vinduer og døre hos Bedst & Billigst her.

Montage

At montere sine nye vinduer og døre er det ikke svært?

Nej overhovedet ikke, mange kan blive lidt skræmt ved tanken, men flere og flere tør at kaste sig ud i projektet og bliver overrasket over hvor nemt det er, også selvom du har to tommelfingre.

Følg vores montagevejledning trin for trin, den finder du her

Har du derimod ikke noget vindue eller en dør i forvejen, eller ønsker du at skifte ud til en større model end den eksisterende? Så skal du finde et hulmål, du skal altså måle bredden og højden på hullet i væggen og trække 2,5 - 3 cm. fra hvert fald, på den måde sikrer du plads til fugen rundt om vinduet.

Fagudtryk kan være forvirrende, vi har forsøgt at gøre det nemt og overskueligt med ved at lave en liste med udtryk vist på et billede, se de forskellige fagudtryk på vinduer og døre her og her.

Vedligeholdelse af dine vinduer og døre

Uanset hvilket materiale dine vinduer og døre har, er det vigtigt at gå dem efter engang i mellem og vedligeholde dem, for at få den bedst mulige funktionalitet.

Læs mere om hvordan du passer bedst muligt på dine vinduer og døre for at opnå den længst mulige levetid her.

Trænger dine vinduer og døre blot til almindelig rengøring eller smøring kan du få tips og tricks ved at læse mere her.

Har du problemer med at dine vinduer dugger? Få tips og tricks til hvordan du kan afhjælpe problemet her.

Kontakt

Har du brug for hjælp?

Hos Bedst & Billigst er vi altid klar til at hjælpe dig godt igennem dit vindueskøb. Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe eller skrive til os, enten på mail eller via vores chat.

Tlf.: 70 26 74 74 - Mail: bb@bedst-billigst.dk