3-lags glas uden merpris

Ingen forudbetaling

Tilskudsgodkendt

Prismatch

Fragtpris og leveringstid

Der kan være mange penge at spare ved at skifte ældre vinduer ud med energivenlige vinduer. Hvor effektivt et energivindue er, afhænger af vinduets evne til at begrænse husets brug af varme. Dette kan gøres ved enten at minimere U-værdien eller ved at øge mængden af sollys, der trænger igennem dine vinduer. Energiglassene har en isolerende gasart (argon) mellem glassene og en metallisk isolerende belægning på den ene glasside som bl.a. giver lys og varme fri adgang ind i boligen.

Fragtpris

Når du har lagt en vare i kurven, kan du se din fragtomkostning, ved at udfylde dit postnummer. Fragtprisen er pr. ordre og ikke pr. vindue eller dør. Prisen for fragt ændres derfor ikke, hvis du lægger flere varer i din kurv.

Bemærk, fragtpris til ikke-brofaste øer er kr. 895,- (f.eks. Bornholm).
Ved videre transport f.eks. til Grønland, leverer vi til nærmeste havn. Udgifter for videre transport eller ekstra emballage indgår ikke i prisen.

Fragtprisen er levering til kantsten, det vil sige så tæt på leveringsadressen som det er muligt for fragtmanden at køre.

Levering sker med standard lastbil (17 meter lang). 

Hvis det ikke er muligt at køre helt frem til leveringsadressen, betragtes leveringen som fuldført, når varerne er læsset af så tæt på leveringsadressen som det er muligt.

Du kan se vores leveringsbetingelser her.

Leveringstider

En af grundene til at vi kan tilbyde samme gode kvalitet til en lavere pris er, at vi har effektiviseret vores indkøb og produktion. Du kan spare mange penge, hvis du planlægger din bestilling i god tid.

 

Specialmål

Uge

PVC vinduer og døre uden folie
Uge 3
PVC vinduer og døre med folie
Uge 4
PVC Hæveskydedøre
Uge 4
Træ & Træ/alu
Uge 3
Hæve-skydedøre
Uge 4

 

OBS!
Der er tale om en forventet leveringsuge.
Skal du bestille en tømrer til montering anbefaler vi, at du venter til leverancen er på adressen ellers er det en god idé, at aftale med tømreren at du har ret til at ændre tidspunktet for monteringen.

Når din ordre er klar til levering, vil du modtage en mail samt en SMS med afsenderen vinduesleverance med en bekræftet leveringsdato – BEMÆRK leveringsadressen kan ikke ændres når leveringsdatoen er bekræftet.

Ved bestilling af varer med forskellig leveringstider, vil ordren blive leveret af flere omgange.