Leveringstid & fragtpris

En af grundene til at vi kan tilbyde samme gode kvalitet til en lavere pris er, at vi har effektiviseret vores indkøb og produktion.

Bestiller du vinduer og døre fra Bedst & Billigst leveres de direkte fra vores fabrik og hjem til dig.

Sådan får du dine nye vinduer og døre BEDST & BILLIGST.

GRATIS FRAGT I DAG!

*Gælder til DK fastland og til brofaste øer

Leveringstider

Vi ønsker altid at levere dine nye vinduer og døre hurtigst muligt. Fordi vi ved, at det kribler i dine fingre for at komme i gang med dit projekt. Men kvaliteten skal være i orden!

Du kan finde den aktuelle leveringstid på det vindue eller den dør du ønsker, efter at have valgt modellen. Du finder forventet leveringsuge i højre side, lige under prisen. Bestiller du flere forskellige modeller, ser du den samlede forventede leveringsuge i oversigten i din kurv.

Bestiller du lagervarer leveres de direkte fra vores lager og hjem til dig på under 24 timer – Dét er hurtigt!

Du skal bestille inden kl. 10. mandag – torsdag.

Bestiller du fredag leveres de mandag ugen efter.

Bemærk:

Der er tale om en forventet leveringsuge.

Skal du bestille en tømrer til montering anbefaler vi, at du venter til leverancen, er på adressen ellers er det en god idé at aftale med tømreren, at du har ret til at ændre tidspunktet for monteringen. Når din ordre er klar til levering, vil du modtage en mail samt en SMS med afsenderen vinduesleverance med en bekræftet leveringsdato – BEMÆRK leveringsadressen kan ikke ændres når leveringsdatoen er bekræftet.

Fragtpris

Når du har lagt dine varer i kurven, kan du se din fragtomkostning, ved at udfylde dit postnummer. Fragtprisen er pr. ordre og ikke pr. vindue eller dør.
Prisen for fragt ændres derfor ikke, hvis du lægger flere varer i din kurv.

Bemærk, fragtpris til ikke-brofaste øer er kr. 895,- (f.eks. Bornholm).

Ved videre transport f.eks. til Grønland, leverer vi til nærmeste havn.
Udgifter for videre transport eller ekstra emballage indgår ikke i prisen.

Fragtprisen er levering til kantsten, det vil sige så tæt på leveringsadressen, som det er muligt for fragtmanden at køre.

Levering sker med standard lastbil (17 meter lang).

Hvis det ikke er muligt at køre helt frem til leveringsadressen, betragtes leveringen som fuldført, når varerne er læsset af så tæt på leveringsadressen som det er muligt.