Op til 55% i webpris / Bestil senest 29/5
 

Gode og lave webpriser på nye vinduer og døre i specialmål hos Bedst & Billigst

Mellemmænd er penge ud ad vinduet, så dem har vi fjernet. Tilbage er de nye vinduer og døre.

Få billige vinduer og døre i specialmål hos Bedst & Billigst - vi kalder det også for ”høflig selvbetjening”. Vi prisfighter altid på dine vegne, så du er sikret en billig pris på dine nye vinduer og døre. Ja, faktisk er det slet ikke så firkantet, selvom vores døre og vinduer er det. Du skal nemlig bare købe vores produkter og gennemføre købet online, så kvitterer vi med en go’ webpris!

Vi fjerner de fordyrende mellemled, mellem dig og dine nye vinduer og døre i specialmål. Det vil sige, at du hos os undgår de tillæg og udgifter, som en håndværker normalt vil sætte på din faktura. Det betyder ikke, at du ikke kan benytte dig af professionelle håndværkere eller tømrere til montagen af dine elementer – det betyder blot, at du kan spare penge på selv at lægge din bestilling på dine nye vinduer og døre i specialmål.

Bedst & Billigst giver dig selvfølgelig webpris på grundprisen, dét betyder, at du automatisk får den gode webpris, på det element du vælger i det ønskede materiale og glastykkelse. Foretager du herefter ekstra tilvalg til dine elementer, gælder prisnedsættelsen ikke her.

1, 2, 3 – nyt vindue leveret til døren 

Webprisen får du helt enkelt, når du vælger at placere din ordre via vores hjemmeside. Vores online selvbetjeningsløsning gør nemlig, at vi kan tilbyde dig den bedste pris på dine nye vinduer og døre i specialmål, når de fordyrende mellemled er skåret fra.

Ønsker du ikke at bestille selvbetjent online på vores hjemmeside, vil du ikke kunne opnå vores webrabat og handler derfor til grundprisen. Vi sidder klar til af hjælpe dig på bb@bedst-billigst.dk hvor vi kan guide dig godt igennem din bestilling.