Drejekip Terrassedøre

Med en drejekip terrassedør, får du en løsning med et dobbelt funktion. Den kan åbnes, som en almindelig dør, og give adgang til terrassen eller haven - eller den kan kippes, så den blot åbner i toppen. Dette gør den praktisk ift. udluftning. Se alle vores drejekip terrassedøre herunder.

Hvad er en dreje-kip-terrassedør?

En dreje-kip-terrassedør er en dør med to åbningsfunktioner. Du kan dreje døren åben, ligesom du kan kippe den. Du får altså en terrassedør, der kan åbnes som en almindelig dør, og som kan sættes på skrå med åbning foroven.

Udforsk de billige dreje-kip-terrassedøre

Vi tilbyder et større udvalg af dreje-kip-terrassedøre til haven, terrassen eller balkonen i både traditionelt og moderne design. Du kan eksempelvis vælge en dreje-kip-terrassedør med eller uden sprosser, hvortil du også kan vælge, hvor mange og hvilken type sprosser du ønsker. Du kan altså gå med et klassisk eller mere moderne udtryk. 

Sammen med de mange forskellige designs er du med vores dreje-kip-terrassedøre også sikret god kvalitet. Vi producerer for eksempel vores døre i PVC, hvilket kræver minimal vedligeholdelse, ligesom du får hele Op til 12 års garanti med, når du bestiller. Vi tror nemlig på vores elementer. 

Klik rundt, find din favoritdør, og bestil allerede i dag. 

Sådan måler du op til dreje-kip-terrassedøre

Når du har fundet den helt rigtige dreje-kip-terrassedør for dig, skal du blot indtaste dine mål, og så er du faktisk klar til at bestille. Du kan nemt selv finde målene med blot:

  • En blyant
  • Et papir
  • Et målebånd

Alt, du skal gøre, er, at måle din eksisterende terrassedør eller at finde karmmålet dér, hvor døren skal monteres. Dette finder du ved at måle højden og bredden i hullet, hvorefter du trækker 2,5 til 3 centimeter fra, så der er plads til at fuge omkring døre. 

Find vores guide til opmåling her.

Sådan monterer du din dreje-kip-terrassedør

Når du modtager din nye dør, skal du blot monterer, og så er den klar til brug. Her har vi hos Bedst & Billigst udarbejdet en monteringsvejledning, som du kan følge eller slå op i, hvis du har behov for det. 

Der er nemlig nogle ting, du med fordel kan være opmærksom på. For eksempel er det vigtigt, at du noterer, om du har en indadgående eller udadgående dør. Det har nemlig betydning for, hvilken vej dreje-kip-terrassedøren skal monteres. 

Bestil nye vinduer og døre til altid lave priser

Er du interesseret i en dreje-kip-terrassedør? Eller muligvis et dreje-kip-vindue? Du finder det hele her. Hos Bedst & billigst har vi en række billige vinduer og døre i høj kvalitet, som du frit kan vælge mellem. Vi sørger for at holde omkostningerne nede på alle vinduer og døre, så du kan få kvalitetselementer til billige priser. Vi har for eksempel fjernet både mellemmænd og showrooms, så du bestiller direkte fra vores producenter. 

Udover den høje kvalitet på både dreje-kip-vinduer og -terrassedøre, tilbyder vi altid prismatch, hvis du mod forventning, skulle finde vinduer og døre billigere et andet sted. Vi vil nemlig være både bedst og billigst, og netop derfor er både kvalitet og pris de vigtigste aspekter for os. 

Bedst & Billigst – Vi vil være billigst!