Op til 55% i webpris / Bestil senest 29/5
 

Vælg de rigtige vinduer og døre

Står du overfor at skulle udskifte dine gamle og slidte vinduer og døre i din bolig? Det er for mange en rigtig stor beslutning og en stor økonomisk udgiftspost, derudover er det en beslutning, som vi ikke skal træffe mange gange i vores liv.

Det er vigtigt at vælge de rigtige vinduer og døre, som både passer til ens bolig samt ens behov, vi har derfor beskrevet en række områder, som du kan give en tanke, inden du kaster dig ud i at bestille.

Hvilken type vinduer og døre skal jeg vælge?

Hos Bedst & Billigst har vi et bredt udvalg af vinduer og døre. Hvilken type du skal vælge, afhænger af hvilken bolig du har. Det er vigtigt, at vinduerne og dørene passer til den arkitektoniske stil, er du i tvivl, kan det være en god idé at søge lidt inspiration på nettet, eller kører en tur og finde boliger som minder om din egen.

Ved du hvilken vej dine vinduer og døre skal åbne op? Du kan læse mere om åbningsretningen på dine nye døre og vinduer her.

Du kan finde vores forskellige modeller af billige vinduer og døre i menuen øverst på denne side. 

Hvilken type materiale skal jeg vælge til mine vinduer og døre?

Hvilken type materiale skal du vælge til dine nye vinduer og døre afhænger meget af dine ønsker til udseende, samt hvor meget du ønsker at vedligeholde, derudover kan budgettet også spille en rolle.

Uanset hvilken type materiale du vælger, får du gode od holdbare vinduer. Bedst & Billigst giver 10 års garanti på træ og PVC og helt op til 12 års garanti på træ/alu. Vi prismatcher alle vores produkter.

Fyrretræ

Vælger du vinduer og døre i træ, kan du forvente et naturligt og klassisk udtryk, med det varme fyrretræ både ude og inde. Træet som vi benytter til produktion af vores vinduer og døre er med minimum 90% kernetræ, hvilket betyder længere holdbarhed og flottere finish. Vælger du træ, skal du male overfladerne regelmæssigt, for at sikre en lang levetid og et sundt vindue eller dør.
Du kan her læse mere om kvaliteten på vores produkter, hvor der indgår elementer i træ.

Træ/alu

Hvis du er interesseret i vinduer og døre i træ/alu, får du et produkt hvor den indvendige ramme består af fyrretræ, og på udvendig side er det monteret en aluprofil, for at gøre vinduet eller døren mere modstandsdygtig overfor vind og vejr. Aluprofilen gør at produktet kræver mindre vedligeholdelse, da udvendig side ikke skal males. Træ/alu er et meget populært valg, som giver minimal vedligeholdelse og flot design.

PVC

PVC eller plast vinduer og døre har en lang række fordele. PVC-produkter er vedligeholdelsesfrie, hvilket betyder, at de ikke skal males, de skal blot rengøres og smøres efter behov. PVC er et materiale som ikke leder kulde, og derfor isolerer vinduer og døre i PVC ekstra godt. Vinduer og døre i plast giver et moderne udtryk og har en ekstra lang levetid.

Vinduer og døre i PVC er især populære i sommerhuse eller udlejningsboliger.

Hvor stor er prisforskel er der på produkterne?

Prisen er for mange også en væsentlig faktor, når der skal købes nye vinduer og døre. Hos Bedst & billigst ved vi at prisen betyder meget! Derfor vil vi være de bedste og de billigste på markedet, skulle du mod forventning finde vinduer og døre billigere et andet sted, matcher vi altid prisen.

Vi giver dig vinduer og døre i god kvalitet til lave priser, og du får altid op til 12 års garanti med i købet. Du kan læse mere om vores garanti her.

Der er prisforskel alt efter hvilken materialetype, du vælger samt hvilken model. Hvis du har brug for at se prisen, for alle de produkter du ønsker, skal du blot lægge de ønskede produkter i dine mål i kurven, så ser du nemt og hurtigt det totale beløb.

Hvad betyder specialmål?

Specialmål betyder, at vi producerer dine vinduer og døre efter dine mål specifikt til dig. Det er derfor vigtigt at du læser din ordrebekræftelse grundigt igennem, for er produktionen først startet, bortfalder din fortrydelsesret.

Det er naturligvis også muligt at købe produkter i standardmål, her har du altid 30 dages fortrydelsesret. Du finder vores produkter i standardmål her.

Hvordan måler man korrekt op?

Er du i tvivl om hvordan, du måler korrekt op til dine nye vinduer og døre? Vi har lavet en lille guide, som beskrivelser, hvordan du enkelt og nemt måler op til dine nye vinduer og døre. Find guiden her.

Sidder du med flere spørgsmål er du naturligvis velkommen til at kontakte os til en snak om dit renoveringsprojekt.