40% webrabat på specialmål! Bestil senest 24/5 og få levering til kun 249 kr!*
*Gælder DK fastland og til brofaste øer
40% WEBRABAT PÅ SPECIALMÅL

Dreje kip vinduer

Drejkip vinduer er moderne vinduer, som er meget fleksible da de kan åbnes på flere forskellige måder. Drejkip vinduer kan monteres i flere forskellige hustyper, og fås både med og uden sprosser. Vores drejekip vinduer fås til lave priser, i et bredt udvalg af forskellige designs. Vælg dit drejkip vindue i PVC eller plast som er vedligeholdelsesfrit og har ekstra lang levetid. Vi vil være bedst og billigst! Derfor tilbyder vi altid prismatch.

Dreje kip vinduer

Dreje kip vinduer

Kip vinduer

Faste vinduer

Dreje kip vinduer

Drejkip vindue er fordelagtig for dig, fordi den giver dig en høj grad af fleksibilitet i din og din families hverdag. Dreje-kip er en indadgående vinduestype, som enten kan åbnes helt eller delvist ved hjælp af kip-funktionen. På den måde kan du selv regulere hvor meget du ønsker at vinduet åbnes, og dermed også hvor meget luft du ønsker ind i dit hjem. Dreje kip vinduer er især velegnede til rum i huset, hvor det er svært at vaske vinduerne udefra. Samtidig kan vinduet også sættes på kip, hvis du bare ønsker en god luftventilation i huset.

Materialevalg

Når du skal have nye vinduer og døre, er det vigtigt at overveje hvilket materiale elementerne skal være lavet af. Hvert materiale har sine fordele, og det vigtigste er hvilket udtryk du ønsker og hvor meget du har lyst til at vedligeholde dine vinduer og døre.

Træ

Vinduer og døre i fyrretræ er et klassisk valg, og har altid været populært. Fyrretræet har en kerneandel på 90% og er fingerskåret i samlingerne for at sikre den bedste kvalitet. Vinduer og døre i fyrretræ kræver vedligeholdelse, da de skal males med nogle års mellemrum, for at sikre en lang levetid.

Træ/alu

Vælger du vinduer og døre i træ/alu kombinerer du de gode egenskaber fra træet sammen med en aluminiumsprofil, hvilket gør at dine vinduer og døre bliver ekstra modstandsdygtige overfor vind og vejr på den udvendige side, samtidig med at du kan nyde træets naturlige overflade på den indvendige side. Træ/alu kombinationen kræver minimal vedligeholdelse på udvendigside hvor elementerne er mest udsatte.

PVC

PVC eller plast vinduer og døre er et mere moderne og praktisk valg, da de kræver minimal vedligeholdelse og er ekstremt modstandsdygtige overfor klimaet og ikke mindst slid. De har en ekstra lang levetid, uden at du behøver at gøre mere end almindelig rengøring samt smøring.

Tre fordele

85.000 kunder
Gør som 85.000 andre kunder allerede har gjort, køb dine nye billige vinduer og døre hos Bedst & Billigst. Hver dag handlere flere tilfredse kunder vinduer og døre hos os – se blandt andet vores Trustpilot.

Ingen forudbetaling
Når du køber nye og billige vinduer og døre hos Bedst & Billigst, bliver pengene først trukket, når din ordre er produceret og klar til at blive leveret hjemme hos dig. Du skal derfor ikke have penge op af lommen med det samme.

Finansiering
Vi kan i samarbejde med Sparxpres tilbyde en attraktiv, nem og hurtig finansiering af dine nye vinduer og døre. Nyd nye vinduer og døre med det samme, du får alle fordelene og en lavere varmeregning, uden at du skal have pengene op af lommen når du køber.

Læs mere om vores finansieringsmuligheder her

Vedligeholdelse af dine vinduer og døre

Uanset hvilket materiale dine vinduer og døre har, er det vigtigt at gå dem efter engang i mellem og vedligeholde dem, for at få den bedst mulige funktionalitet.

Læs mere om hvordan du passer bedst muligt på dine vinduer og døre for at opnå den længst mulige levetid her

Trænger dine vinduer og døre blot til almindelig rengøring eller smøring kan du få tips og tricks ved at læse mere her

Har du problemer med at dine vinduer dugger? Få tips og tricks til hvordan du kan afhjælpe problemet her.

Kontakt

Har du brug for hjælp?

Hos Bedst & Billigst er vi altid klar til at hjælpe dig godt igennem dit vindueskøb. Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe eller skrive til os, enten på mail eller via vores chat.

Tlf.: 70 26 74 74 - Mail: bb@bedst-billigst.dk