Vendevinduer

Vendevinduer er moderne vinduer, som er meget fleksible, da de kan åbnes ind i rummet, og på den måde er lette at rengøre. Vores vendevinduer vinduer fås til lave priser, i et bredt udvalg af forskellige designs. Vælg dit Vendevindue i PVC eller plast som er vedligeholdelsesfrit og har ekstra lang levetid.

Vendevinduer

Vendevinduer er en yderst populær og yderst praktisk vinduestype. Med et vendevindue har du den behændige mulighed at du kan pudse ydersiden af ruden inde fra dit hjem – du behøver altså ikke udenfor for at pudse den yderlige rude i vinduet, du kan derimod bare vende vinduet, hvilket nemt og hurtigt tillader dig at pudse den yderlige side. Vendevinduer egner sig godt til forskellige typer af huse og bebyggelser, og er perfekte særligt til førstesalen, til lejligheden eller andre steder, hvor det er svært at tilgå. Vores vendevinduer findes i forskellige modeller, udtryk samt kombinationsmuligheder, som giver dig chancen for at sammensætte dit nye vindueselement, så det passer til dig og dit hus.

Materialevalg

Når du skal have nye vinduer og døre, er det vigtigt at overveje hvilket materiale elementerne skal være lavet af. Hvert materiale har sine fordele, og det vigtigste er hvilket udtryk du ønsker og hvor meget du har lyst til at vedligeholde dine vinduer og døre.

Træ

Vinduer og døre i fyrretræ er et klassisk valg, og har altid været populært. Fyrretræet har en kerneandel på 90% og er fingerskåret i samlingerne for at sikre den bedste kvalitet. Vinduer og døre i fyrretræ kræver vedligeholdelse, da de skal males med nogle års mellemrum, for at sikre en lang levetid.

Træ/alu

Vælger du vinduer og døre i træ/alu kombinerer du de gode egenskaber fra træet sammen med en aluminiumsprofil, hvilket gør at dine vinduer og døre bliver ekstra modstandsdygtige overfor vind og vejr på den udvendige side, samtidig med at du kan nyde træets naturlige overflade på den indvendige side. Træ/alu kombinationen kræver minimal vedligeholdelse på udvendigside hvor elementerne er mest udsatte.

PVC

PVC eller plast vinduer og døre er et mere moderne og praktisk valg, da de kræver minimal vedligeholdelse og er ekstremt modstandsdygtige overfor klimaet og ikke mindst slid. De har en ekstra lang levetid, uden at du behøver at gøre mere end almindelig rengøring samt smøring.

Tre fordele

85.000 kunder

Ja den er god nok! Over 85.000 kunder har allerede testet, og de er enige; gode vinduer og døre behøver ikke koste kassen. Og det er præcis, hvad vi hver dag beviser over for vores kunder i hele landet.

Ingen forudbetaling

Du skal selvfølgelig ikke betale for dine vinduer og døre før de er klar til at blive leveret. Derfor trækker vi først pengene når dine vinduer og døre er produceret og står klar til levering.

Finansiering

Kniber det med knasterne? Vi tilbyder i samarbejde med Sparxpress en nem og god finansiering af dine nye vinduer og døre. Skift allerede nu og få alle fordelene med det samme. Læs mere om vores finansieringsmuligheder her

Kontakt

Vi har skåret alt det unødvendige væk, for at kunne levere vinduer og døre direkte til dig til markedets laveste priser. God service og rådgivning er der ikke sparet på, og vi er klar til at hjælpe dig godt igennem dit køb.

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe eller ringe til os via vores chat eller en mail.

Tlf.: 70 26 74 74 - Mail: bb@bedst-billigst.dk