40% webrabat på specialmål! Bestil senest 24/5 og få levering til kun 249 kr!*
*Gælder DK fastland og til brofaste øer
40% WEBRABAT PÅ SPECIALMÅL

Vendevinduer

Vendevinduer er moderne vinduer, som er meget fleksible, da de kan åbnes ind i rummet, og på den måde er lette at rengøre. Vendevinduer kan monteres i flere forskellige hustyper, og fås både med og uden sprosser. Vores Vendevinduer vinduer fås til lave priser, i et bredt udvalg af forskellige designs. Vælg dit Vendevindue i PVC eller plast som er vedligeholdelsesfrit og har ekstra lang levetid. Vi vil være bedst og billigst! Derfor tilbyder vi altid prismatch.
Vendevinduer
Har du specielle ønsker?
Har du specielle ønsker til et vindue eller en dør på vores hjemmeside, så ring til os på tlf.: 70 26 74 74 - Vi har mange muligheder for at tilpasse vores elementer efter dine behov, f.eks. med flere opdelinger, flere sprosser eller andre tilpasninger.
Vendevinduer er en yderst populær og yderst praktisk vinduestype. Med et vendevindue har du den behændige mulighed at du kan pudse ydersiden af ruden inde fra dit hjem – du behøver altså ikke udenfor for at pudse den yderlige rude i vinduet, du kan derimod bare vende vinduet, hvilket nemt og hurtigt tillader dig at pudse den yderlige side. Vendevinduer egner sig godt til forskellige typer af huse og bebyggelser, og er perfekte særligt til førstesalen, til lejligheden eller andre steder, hvor det er svært at tilgå. Vores vendevinduer findes i forskellige modeller, udtryk samt kombinationsmuligheder, som giver dig chancen for at sammensætte dit nye vindueselement, så det passer til dig og dit hus.