• Hurtig levering
  • 10 års garanti
  • Ekstra indbrudssikring
  • 4.6 / 5 på Trustpilot
  • Vi matcher prisen
Op til 35% webrabat Bestil senest 25/5 og få gratis levering!
Op til 35% WEBRABAT
COVID-19 - Se mere

Vendevinduer

Vendevinduer er moderne vinduer, som er meget fleksible, da de kan åbnes ind i rummet, og på den måde er lette at rengøre. Vendevinduer kan monteres i flere forskellige hustyper, og fås både med og uden sprosser. Vores Vendevinduer vinduer fås til lave priser, i et bredt udvalg af forskellige designs. Vælg dit Vendevindue i PVC eller plast som er vedligeholdelsesfrit og har ekstra lang levetid. Vi vil være bedst og billigst! Derfor tilbyder vi altid prismatch.
Vendevinduer
Har du specielle ønsker?
Har du specielle ønsker eller vinduestyper du ikke kan finde her på listen så ring til os på tlf.: 70 26 74 74 - Vi kan producere mange andre varianter, f.eks. med flere opdelinger, flere sprosser eller andre tilpasninger.
Vendevinduer er en yderst populær og yderst praktisk vinduestype. Med et vendevindue har du den behændige mulighed at du kan pudse ydersiden af ruden inde fra dit hjem – du behøver altså ikke udenfor for at pudse den yderlige rude i vinduet, du kan derimod bare vende vinduet, hvilket nemt og hurtigt tillader dig at pudse den yderlige side. Vendevinduer egner sig godt til forskellige typer af huse og bebyggelser, og er perfekte særligt til førstesalen, til lejligheden eller andre steder, hvor det er svært at tilgå. Vores vendevinduer findes i forskellige modeller, udtryk samt kombinationsmuligheder, som giver dig chancen for at sammensætte dit nye vindueselement, så det passer til dig og dit hus.