3-lags glas uden merpris

Ingen forudbetaling

Tilskudsgodkendt

Prismatch

FAQ

 • 1. Hvad er en NOT?

  Not er en 10 mm bred og dyb udfræsning på den indvendige side af karmen. Noten anvendes for nemmere montering af lysningsplader eller vindueskarm (Not i bund). Lysningsplader anvendes hvis du ønsker at lave en jævn overflade mellem husets mur og karm.

 • 2. Åbningsretning for dobbeltdør?

  Når du vælger åbningsretningen for en dobbeltdør, får du valgmulighederne Venstre ud, Højre ud, Venstre ind og Højre ind, her vælger du hvilken dør der vil have grebet, da den anden dør vil have 2 skudrigler (1 i top og 1 i bund) man skal klikke ud, før at man kan åbne denne.

 • 3. Kan vi justere op/ned og sidevejs (Optima)

  Sidevejs kan alle hængsler justeres (1+2) alle 1 løsnes, juster med 2, spænd alle 1 igen.

  Op/ned vil det være den midterste hængsel som er tapbærende, så derfor det eneste hængsel der justeres op/ned på (3 umbrako fra bunden), de andre hængsler vil der være en kortere ”tap” på så de ikke bære.

 • 4. Hvornår kan min ordre leveres?

  Bestiller du vinduer eller døre fra lager, leveres produkterne inden for ca. 4 hverdage. Er dine vinduer og døre bestilt med specialmål, vil du altid kunne finde leveringstiden for de forskellige materialetyper under fragt og levering.

 • 5. Hvad betyder forventet levering?

  Når der er tale om en forventet levering, vil man altså ikke kunne være 100% sikker på at den forventet leverings uge som man har bestilt til, overholdes. Da det er en forventet levering, vil man skulle på beregne eventuelt forsinkelse eller at ordren vil kunne dukke op før den forventet leverings uge.

 • 6. Kan jeg bestille tømrere til den forventet leverings uge?

  Der er tale om en forventet leveringsuge. Skal du bestille en tømrer til montering anbefaler vi, at du venter til leverancen, er på adressen ellers er det en god idé, at aftale med tømreren at du har ret til at ændre tidspunktet for monteringen.

 • 7. Der er skader og skrammer på mit element, hvad gør jeg?

  Er der skader, skrammer, fejl eller mangler på dine elementer, skal vi bede dig vedlægge en reklamation, via vores hjemmeside.

 • 8. Kan min bestilling ændres eller annulleres?

  Ja, du har altid mulighed for at ændre og annullere din ordre, hvis du f.eks. opdager en fejl i din bestilling. Bemærk dog, at en bestilling efter specialmål IKKE kan ændres eller annulleres efter 12 timer fra bestillingstidspunktet. Har du foretaget en bestilling i tidsrummet fredag kl. 14 til søndag kl. 12 kan den ikke annulleres eller ændres efter mandag kl. 09. Ønsker du at foretage en ændring i din bestilling inden for ovenstående ændringsfrist, skal du ALTID rette din henvendelse på mailadressen bb@bedst-billigst.dk. Vær opmærksom på, at din ændring efterfølgende skal bekræftes af Bedst & Billigst på mail, for at være gældende.

 • 9. Kan der tilføjes varer til min bestilling?

  Ønsker du at tilføje ekstra varer til din ordre, skal du ind og bestille de ønskede varer på www.bedst-billigst.dk som ved den første ordre, og efterfølgende sende en mail til bb@bedst-billigst.dk, Vi har nemlig ikke mulighed for at tilføje ekstra til en allerede eksisterende ordre, da vi kun kan trække det beløb fra din konto, som den oprindelige ordre lyder på.

 • 10. Hvornår hæves beløbet fra min konto?

  Hos Bedst og Billigst er der ingen forudbetaling på dine varer, uanset om du køber lagervarer eller vinduer og døre med specialmål. Pengene reserveres cirka 4 uger før endelig levering og trækkes ved afsendelse og salgsfaktura udstedes når ordre er leveret. Når du vælger MobilePay som betalingsmetode, åbner MobilePay appen og du godkender hurtigt og enkelt beløbet med et enkelt swipe. Så slipper du for at finde pungen frem og indtaste dine kortoplysninger. Bemærk at hvis du betaler med Mobilepay, bliver pengene trukket med det samme.