FAQ

Levering

 • Hvornår kan min ordre leveres?

  Bestiller du dine vinduer og døre fra vores lager, vil produkterne blive leveret indenfor 4 hverdage. Bestiller du dine vinduer og døre på specialmål vil du kunne se vores forventet leveringstid her: https://www.bedst-billigst.dk/fragt-og-levering/

 • Er det muligt at få min ordre leveret hurtigere?

  Da vores leveringstid er forventet, vil det desværre være den som gælder. Hvis der skulle ske nogle ændringer med leveringen, så kontakter vi dig.

 • Hvor bliver jeres vinduer og døre produceret?

  Vores vinduer og døre bliver produceret på vores egen fabrik i Rumænien. Du kan læse meget mere om vores produktion her: https://www.bedst-billigst.dk/produktionsforloeb/

 • Hvordan bliver min ordre leveret?

  Din ordre vil blive leveret med en 17m lang lastbil med levering til vognkant. Det betyder, at din ordre vil blive placeret så tæt på adressen som muligt.
  Til sommerhusområde eller kolonihaveforeninger, vil levering som oftest ske til nærmeste fremkommelige parkeringsplads eller fællesareal. Du kan læse mere om vores levering her: https://www.bedst-billigst.dk/levering/

Betaling

 • Hvornår trækker I betalingen?

  Vi trækker betalingen ved levering eller senest 30 dage efter bestilling.

 • Hvordan betaler jeg?

  Du har mulighed for at vælge imellem forskellige betalingsmetoder på hjemmesiden.
  Det er muligt at betale med kort (heraf Visa, Dankort, Mastercard), samt med Mobilepay. Vi tilbyder også finansiering i samarbejde med Sparxpress.

 • Skal jeg forudbetale for min ordre?

  Du vil ikke skulle forudbetale for din ordre. Vi reserverer beløbet ved bestilling, men trækker først betalingen ved levering eller senest 30 dage efter bestilling.

Bestilling

 • Kan elementerne laves større/mindre end hvad hjemmesiden tillader?

  Vi kan desværre ikke lave elementerne i andre størrelser, end hvad hjemmesiden tillader.

 • Hvordan vælger jeg åbningsretning?

  Åbningsretningen bliver altid set fra den side, som du ønsker døren åbner til. Hvis døren skal åbne indad, vil du skulle kigge på hængslernes placering indefra. Hvis døren skal åbne udad, vil du skulle kigge på hængslernes placering udefra.
  På vores dobbeltdøre vil du skulle vælge hvilken dør, som du ønsker skal være den gående. Det vil sige den dør, hvor håndtaget skal være placeret.
  Du kan læse meget mere om åbningsretninger her: https://www.bedst-billigst.dk/aabningsretning/

 • Kan jeg få lavet elementer, som ikke er på hjemmesiden?

  Vi kan godt lave elementer, som ikke findes på hjemmesiden. Så skal du blot sende os en mail på bb@bedst-billigst.dk med dine ønsker, så kigger vi på det.

 • Kan min bestilling ændres eller annulleres?

  Ja, du har altid mulighed for at ændre og annullere din ordre, hvis du f.eks. opdager en fejl i din bestilling. Bemærk dog, at en bestilling efter specialmål IKKE kan ændres eller annulleres efter 12 timer fra bestillingstidspunktet. Har du foretaget en bestilling i tidsrummet fredag kl. 14 til søndag kl. 12 kan den ikke annulleres eller ændres efter mandag kl. 09. Ønsker du at foretage en ændring i din bestilling inden for ovenstående ændringsfrist, skal du ALTID rette din henvendelse på mailadressen bb@bedst-billigst.dk. Vær opmærksom på, at din ændring efterfølgende skal bekræftes af Bedst & Billigst på mail, for at være gældende.

Efter bestilling

 • Hvordan skal jeg vedligeholde mine vinduer og døre?

  Ved den korrekte vedligeholdelse vil dine produkter bevare deres kvalitet i mange år. Du kan læse alt om vedligeholdelse af vinduer og døre her: https://www.bedst-billigst.dk/vedligeholdelse/

 • Kan jeg justere mine vinduer og døre?

  Vores døre er lavet med justerbare hængsler. Du kan læse mere om justering af vinduer og døre her: https://www.bedst-billigst.dk/fordele/

 • Kan man returnere sine varer?

  Vi har desværre ikke mulighed for at tage elementer lavet på specialmål retur. Dog er det muligt at returnere sin lagervarer i op til 30 dage efter købet. Du skal blot sende os en mail på bb@bedst-billigst.dk med et ordrenummer på det, som du ønsker at returnere.

Opmåling og montage

 • Tilbyder i opmåling og montage?

  Vi tilbyder desværre ikke opmåling og montage. Vi har dog udarbejdet nogle guides til dig. Dem kan du finde her: https://www.bedst-billigst.dk/video-guide/
 • Hvordan skal jeg fuge mit vindue/dør?

  Vi anbefaler, at du bruger MS fuge eller en anden åndbar elastisk fuge til vores vinduer. Er det et træ/alu produkt som du skal fuge, så er det vigtigt, at du ikke fuger på aluminiumskappen. Fugen skal lægges bagved aluen, således at der kan komme luft igennem.

Andet