Dobbelte Terrassedøre

Med en dobbelt terrassedør rammer du flere mål med ét skud. Du får direkte adgang til din have, terrasse eller altan, du får godt med lys i dit hjem, og du får god mulighed for udluftning. Hvad er der ikke at kunne lide? Se hele vores udvalg af dobbelte terrassedøre herunder.

Hvad er en dobbelt terrassedør?

En dobbelt terrassedør er den dør, der typisk fungerer som ind- og udgang fra huset og ud til haven, terrassen eller altanen. Med dens to døre får du både mere plads til gennemgang, mere lys og luft ind i din bolig og en hurtig udgang til haven.

Sådan vælger du den rigtige dobbelte terrassedør

Uanset om du er i gang med en boligrenovering, et nybyggeri eller en simpel udskiftning af din dør, så skal du træffe nogle valg, inden du bestiller den perfekte dobbelte terrassedør til dit projekt. Skal det eksempelvis være en indadgående eller udadgående terrassedør? Det er vigtigt, at der ikke er nogle irritationsmomenter, når du skal åbne døren.

Inden du bestiller din dør, er det en stor fordel, at du har forholdt dig til terrassedørens materiale- og glastype samt farve med mere. På den måde bliver processen både hurtigere og nemmere.

Vælg mellem forskellige materialer til dit behov 

Når du skal vælge det rette materiale til din dobbelte terrassedør, så spiller både udseende, pris og vedligeholdelse en væsentlig rolle. Hos Bedst & Billigst har du mulighed for at vælge mellem tre forskellige materialer:

Tværsnit af træTværsnit af træ

Træ

Vælg en dobbelt terrassedør i træ, og få en klassisk og stilfuld løsning, der passer ind i både gamle og nye boliger. Vores fyrretræ har en kerneandel på 90 procent og er fingerskåret i samlingerne for at sikre den allerbedste kvalitet til vores kunder.

Træ er et generelt dyrere materiale, som kræver en kærlig hånd med jævne mellemrum for at bibeholde dets funktionalitet og flotte udseende. Hvis du ønsker at give din dobbelte terrassedør en lang levetid, så følg vores gode råd i vedligeholdelsesguiden.

 

Tværsnit af træ/aluTværsnit af træ/alu

Træ/alu

Du har også mulighed for at vælge en terrassedør i træ/alu. Dette er den perfekte løsning til dig, der ønsker at kombinere fyrretræets smukke udtryk på indersiden af døren og aluminiumets modstandsdygtige overflade på ydersiden. Her skal du blot sørge for at pleje træet på indersiden. 

Tværsnit af PVCTværsnit af PVC

PVC

Vores dobbelte terrassedøre fås også i det slidstærke PVC-materiale, som kræver minimal vedligeholdelse. Plast er et billigt og moderne materiale, der passer perfekt ind i nybyggerier og mere sterile hjem. 

Skal din nye terrassedør være i PVC, så husk blot at give den en omgang vask i din månedlige hovedrengøring.

Tre fordele

85.000 kunder

Ja den er god nok! Over 85.000 kunder har allerede testet, og de er enige; gode vinduer og døre behøver ikke koste kassen. Og det er præcis, hvad vi hver dag beviser over for vores kunder i hele landet.

Lave priser

Vi har skåret alt det unødvendige væk for at kunne levere lave priser. Mellemmænd, flotte showrooms og andet fancy hurlumhej. Tilbage står gode varer til lave priser, ganske enkelt.

Hos Bedst & Billigst finder du altid billige yderdøre og vinduer i god kvalitet.

 

Finansiering

Kniber det med knasterne? Vi tilbyder i samarbejde med Sparxpress en nem og god finansiering af dine nye vinduer og døre. Skift allerede nu og få alle fordelene med det samme. Læs mere om vores finansieringsmuligheder her

Gå ikke på kompromis med glastypen 

Hos Bedst & Billigst kan du vælge mellem forskellige typer glas til både døre og vinduer. Du kan som standard få vores to-lags-glas i energiklasse B, når du bestiller på vores hjemmeside. Du kan også vælge tre-lags-glas i energiklasse A med en høj isoleringsevne, der overholder alle de nyeste energikrav.

Ved bestilling skal du også tage stilling til glasdesignet. Her kan du få forskellige typer, der afgør, i hvor høj grad du kan kigge ind og ud. Vælg mellem:

  • Almindelig klart glas
  • Cotswold glas 
  • Sandblæst glas
  • Råglas Crepi 

Bor du tæt på en trafikeret vej og har brug for lydisoleret glas? Eller vil du have ekstra sikkerhed i din nye dobbelte terrassedør? Så kan du tilvælge specialglas til en rigtig god pris.

Design dørens udtryk med glasfelter og udfyldning

I vores sortiment kan du finde mange typer af vores dobbelte terrassedøre. Vi har den simple terrassedør med ét glasfelt i hver dør, hvor du får fuldt udsyn til haven og lys i rummet uden sprosseskygger. Du kan også få den æstetiske dør med tolv glasfelter i hver dør samt alt derimellem. 

Ønsker du kun delvist udsyn, kan du få døre med fyldning i bunden - med eller uden sprosser.

Sæt dit personlige præg med tilvalg

Hos Bedst & Billigst ønsker vi, at du er og forbliver tilfreds med dit valg af terrassedør. Derfor giver vi dig mulighed for at tilvælge en række ekstra elementer, så du kan sætte dit personlige præg på dens funktioner og udseende. Tilvælg eksempelvis farve, dørtrin og bremse, ventil og låstype med mere.

Sådan klarer du opmåling og montering

Vi har her på siden gjort det nemt for dig at måle op til og montere din terrassedør selv. Hvis du blot følger vores opmålingsguide og sørger for at måle korrekt, så er du klar til at foretage bestillingen allerede i dag. 

Vi anbefaler altid, at du måler to gange for en sikkerheds skyld. På den måde er du helt sikker på, at døren passer.

Hvis du er gør-det-selv-typen, så vil du højst sandsynligt også selv montere. Følg vores monteringsvejledning, og få konkrete beskrivelser af processen samt det nødvendige værktøj.

Fagudtryk på vinduer og døre

Kender du de mest normale fagudtryk på vinduer og døre? Hvis ikke, så kan det være en stor hjælp at læse vores korte guide som viser dig de mest almindelige udtryk du kan støde på når du skal købe nye døre og vinduer.

Se vores guide til fagudtryk på vinduer her og døre her.

Vi står klar til at rådgive dig

Hvis du har spørgsmål til dit køb af et produkt eller andet, så er du velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe dig, så du får lige præcis det, du leder efter.

Telefon: 70 26 74 74

E-mail: bb@bedst-billigst.dk

Bedst-Billigst producerer dørene efter dine mål. Som standard har vi inkluderet en række fordele og tilbehør som normalt er tillæg.
Vi kan også tilbyde flere tilvalgsmuligheder end vist her på siden. F.eks. kan du bestille paskvilgreb i stedet for anverfere etc.