Lagervarer på KUN 48 timer

Ingen straksbetaling

Tilskudsgodkendt

Prismatch

Dobbelte Terrassedøre

En dobbelt terrassedør giver et elegant udtrykt til både ældre og moderne boliger. Den dobbelte terrassedør giver en nem udgang til terrassen og haven om sommeren. 

Vores dobbelte terrassedøre fås til lave priser, og i et bredt udvalg af forskellige designs. Vælg din nye dobbelt terrassedør i enten træ, træ/alu eller PVC. 

Vi vil være bedst og billigst! Derfor har vi altid prismatch. 

Har du specielle ønsker?

Har du specielle ønsker til et vindue eller en dør på vores hjemmeside, så ring til os på tlf.: 70 26 74 74 - Vi har mange muligheder for at tilpasse vores elementer efter dine behov, f.eks. med flere opdelinger, flere sprosser eller andre tilpasninger.

Dobbelt terrassedør

En ny terrassedør kan forandre din stue og mangler du lys og luft i din bolig, er en terrassedør en god idé. Derudover tilfører en terrassedør nem adgang til have og terrasse, og om vinteren hvor haven bruges mindre, giver en terrassedør en fornemmelse af at haven er tættere på.

Vi producerer terrassedøre med både en dør og to døre og i mange forskellige modeller, så der er rig mulighed for at finde den terrassedør, som passer bedst til netop din bolig.

Hos Bedst & Billigst finder du altid billige terrassedøre. Vi stræber efter at have markedets bedste og laveste priser – men skulle du mod forventning finde en tilsvarende terrassedør billigere hos en anden forhandler, tilbyder vi naturligvis prismatch. Du kan læse mere om prismatch her

Vi vil være bedst og billigst!

Materialevalg

Når du skal have nye vinduer og døre, er det vigtigt at overveje hvilket materiale elementerne skal være lavet af. Hvert materiale har sine fordele, og det vigtigste er hvilket udtryk du ønsker og hvor meget du har lyst til at vedligeholde dine vinduer og døre. Du kan få hæveskydedøre i træ, træ/alu eller PVC.

Træ

Vinduer og døre i fyrretræ er et klassisk valg, og har altid været populært. Fyrretræet har en kerneandel på 90% og er fingerskåret i samlingerne for at sikre den bedste kvalitet. Vinduer og døre i fyrretræ kræver vedligeholdelse, da de skal males med nogle års mellemrum, for at sikre en lang levetid.

Træ/alu

Vælger du vinduer og døre i træ/alu kombinerer du de gode egenskaber fra træet sammen med en aluminiumsprofil, hvilket gør at dine vinduer og døre bliver ekstra modstandsdygtige overfor vind og vejr på udvendigside, samtidig med at du kan nyde træets naturlige overflade på den indvendige side. Træ/alu kombinationen kræver minimal vedligeholdelse på den udvendige side hvor elementerne er mest udsatte.

PVC

PVC eller plast vinduer og døre er et mere moderne og praktisk valg, da de kræver minimal vedligeholdelse og er ekstremt modstandsdygtige overfor klimaet og ikke mindst slid. De har en ekstra lang levetid, uden at du behøver at gøre mere end almindelig rengøring samt smøring.

Tre fordele

85.000 kunder

Ja den er god nok! Over 85.000 kunder har allerede testet, og de er enige; gode vinduer og døre behøver ikke koste kassen. Og det er præcis, hvad vi hver dag beviser over for vores kunder i hele landet.

Lave priser

Vi har skåret alt det unødvendige væk for at kunne levere lave priser. Mellemmænd, flotte showrooms og andet fancy hurlumhej. Tilbage står gode varer til lave priser, ganske enkelt.

Hos Bedst & Billigst finder du altid billige vinduer og døre i god kvalitet.

 

Finansiering

Kniber det med knasterne? Vi tilbyder i samarbejde med Sparxpress en nem og god finansiering af dine nye vinduer og døre. Skift allerede nu og få alle fordelene med det samme. Læs mere om vores finansieringsmuligheder her

Sådan måler du op til din nye terrassedør

Ved du hvordan du tager mål til din nye terrassedør? Det kan lyde kompliceret, men alt du skal bruge er papir, blyant og et målebånd eller en tommestok. Du kan se vores opmålingsguide her.

Fagudtryk på vinduer og døre

Kender du de mest normale fagudtryk på vinduer og døre? Hvis ikke, så kan det være en stor hjælp at læse vores korte guide som viser dig de mest almindelige udtryk du kan støde på når du skal købe nye døre og vinduer.

Se vores guide til fagudtryk på vinduer her og døre her.

Døre efter dine mål - Bedst og Billigst

Bedst-Billigst producerer dørene efter dine mål. Som standard har vi inkluderet en række fordele og tilbehør som normalt er tillæg.
Vi kan også tilbyde flere tilvalgsmuligheder end vist her på siden. F.eks. kan du bestille paskvilgreb i stedet for anverfere etc.