3-lags glas uden merpris

Ingen forudbetaling

Tilskudsgodkendt

Prismatch

Hoveddør / Facadedør

Her finder du vores udvalg af hoveddøre og facadedøre. Yderdøren har stor betydning for boligens udtryk, og døren er det første dine gæster møder. 

Vores yderdøre fås til lave priser, og i et bredt udvalg af forskellige designs. Vælg din nye facadedør i enten træ, træ/alu eller PVC. Gode døre er vores speciale. Gode priser i øvrigt også.

Hoveddør og facadedør

Mangler du en ny hoveddør eller facadedør til din bolig? Hos Bedst & Billigst finder du et bredt udvalg af forskellige dør og terrassedørsmodeller, alle med mulighed for at tilpasse døren til dine mål, sådan at det passer perfekt til din bolig.

Vores hoved- og facadedøre produceres både med forskellige former for vinduer og helt uden vinduer.

Facadedøre og hoveddøre kan bruges i entreen, bryggerset, til garagen eller til skuret. Hvor end du har brug for en dør som kan åbnes og låses, så kan du bruge en af vores facadedøre eller hoveddøre. Du kan her se hvordan en af vores kunder har renoveret sit hus med en af vores hoveddøre. 

Hos Bedst & Billigst finder du altid billige hoveddøre og facadedøre! Vi ønsker at have markedets bedste og laveste priser på hoveddøre og facadedøre. Skulle du mod forventning, finde tilsvarende døre billigere hos en anden forhandler tilbyder vi naturligvis prismatch.

Materialevalg

Når du skal have nye vinduer og døre, er det vigtigt at overveje hvilket materiale elementerne skal være lavet af. Hvert materiale har sine fordele, og det vigtigste er hvilket udtryk du ønsker og hvor meget du har lyst til at vedligeholde dine vinduer og døre.

Træ

 

Vinduer og døre i fyrretræ er et klassisk valg, og har altid været populært. Fyrretræet har en kerneandel på 90% og er fingerskåret i samlingerne for at sikre den bedste kvalitet. Vinduer og døre i fyrretræ kræver vedligeholdelse, da de skal males med nogle års mellemrum, for at sikre en lang levetid.

Træ/alu

 

Vælger du vinduer og døre i træ/alu kombinerer du de gode egenskaber fra træet sammen med en aluminiumsprofil, hvilket gør at dine vinduer og døre bliver ekstra modstandsdygtige overfor vind og vejr på den udvendige side, samtidig med at du kan nyde træets naturlige overflade på den indvendige side. Træ/alu kombinationen kræver minimal vedligeholdelse på udvendigside hvor elementerne er mest udsatte.

PVC

 

PVC eller plast vinduer og døre er et mere moderne og praktisk valg, da de kræver minimal vedligeholdelse og er ekstremt modstandsdygtige overfor klimaet og ikke mindst slid. De har en ekstra lang levetid, uden at du behøver at gøre mere end almindelig rengøring samt smøring.

Montage

At montere sine nye vinduer og døre er det ikke svært?

Nej overhovedet ikke, mange kan blive lidt skræmt ved tanken, men flere og flere tør at kaste sig ud i projektet og bliver overrasket over hvor nemt det er, også selvom du har ti tommelfingre.

Følg vores montagevejledning trin for trin. Du kan vinde vores montagevejledning her.

Har du derimod ikke noget vindue eller en dør i forvejen, eller ønsker du at skifte ud til en større model end den eksisterende? Så skal du finde et hulmål, du skal altså måle bredden og højden på hullet i væggen og trække 2,5 - 3 cm. fra hvert fald, på den måde sikrer du plads til fugen rundt om vinduet.

Fagudtryk kan være forvirrende, men vi har forsøgt at gøre det nemt og overskueligt ved at lave en liste med de fagudtryk som du kan støde på, når du skal besille nye døre. Du kan se listen her.

Tre fordele

Lave priser

Vi har skåret alt det unødvendige væk for at kunne levere lave priser. Mellemmænd, flotte showrooms og andet fancy hurlumhej. Tilbage står gode varer til lave priser, ganske enkelt.

Ekstra indbrudssikring

Vinduer og døre i god kvalitet til lave priser, uden skjulte tillæg – ganske enkelt. Hos os er indbrudssikring standard, så du kan føle dig mere sikker, uden at betale ekstra. Læs mere om hvordan prismatch fungere her

85.000 kunder

Ja den er god nok! Over 85.000 kunder har allerede testet, og de er enige; gode vinduer og døre behøver ikke koste kassen. Og det er præcis, hvad vi hver dag beviser over for vores kunder i hele landet.

Kontakt

Vi har skåret alt det unødvendige væk, for at kunne levere vinduer og døre direkte til dig til markedets laveste priser. God service og rådgivning er der ikke sparet på, og vi er klar til at hjælpe dig godt igennem dit køb.

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe eller ringe til os via vores chat eller en mail.

Tlf.: 70 26 74 74 - Mail: bb@bedst-billigst.dk