Hurtig levering
10 års garanti
9.0/10 på Trustpilot
WEBRABAT 30%*
*Gælder ikke elementer med fast pris
Vi matcher prisen!
Fri fragt ved køb over 7.500 kr!til og med 23/10
30% WEBRABAT
Aftenchat: Søndag og mandag 19.00-22.00

Hoveddør / Facadedør

Bedst og Billigsts hoveddøre leveres inklusive 3-punkts stanglåse. Klar til isættelsen af låsecylindre og dørgreb, som kan tilvalges i prisberegneren.
I Danmark åbner en hoveddør normalt indad, men på udsatte steder med risiko for kraftig blæst eller slagregn, kan det anbefales at bestille hoveddøren, så den åbner udad.

Dørtrinet i bunden af hoveddøren er som standard af fiber, men vi kan også tilbyde hårdttræstrin, mod et mindre tillæg.
Hvis du herunder ikke kan finde en yderdør, der passer til dine behov eller kriterier - er du velkommen til at ringe til os eller sende en forespørgsmal pr. mail.

Hoveddør / Facadedør
Har du specielle ønsker?
Har du specielle ønsker eller vinduestyper du ikke kan finde her på listen så ring til os på tlf.: 70 26 74 74 - Vi kan producere mange andre varianter, f.eks. med flere opdelinger, flere sprosser eller andre tilpasninger.

Har du specielle ønsker til din dør?

Har du specielle ønsker eller vinduestyper, som du ikke kan finde her på siden så ring til os på tlf.: 70 26 74 74 - Vi kan producere mange andre varianter, f.eks. med flere opdelinger, flere sprosser eller andre tilpasninger.

Døre efter dine mål - Bedst og Billigst

Bedst-Billigst producerer dørene efter dine mål.
Som standard har vi inkluderet en række fordele og tilbehør, som normalt er tillæg. Vi kan også tilbyde flere tilvalgsmuligheder end vist her på siden.
F.eks. kan du bestille paskvilgreb i stedet for anverfere etc...