40% webrabat på PVC! Bestil senest 21/4 og få levering til kun 199 kr!*
*Gælder DK fastland og til brofaste øer
40% WEBRABAT PÅ PVC

Kombivinduer

Kombivinduer er vinduer, som er en kombination af et fastkarmsvindue og et topstyret vindue eller et sidehængt vindue, derfor kan en del af vinduet ikke åbnes. 

Vores kombivinduer fås til lave priser, i et bredt udvalg af forskellige designs. Vælg dit kombivindue i enten træ, træ/alu eller PVC.

Vi vil være bedst og billigst! Derfor har vi altid prismatch. 

Kombivinduer
Har du specielle ønsker?
Har du specielle ønsker til et vindue eller en dør på vores hjemmeside, så ring til os på tlf.: 70 26 74 74 - Vi har mange muligheder for at tilpasse vores elementer efter dine behov, f.eks. med flere opdelinger, flere sprosser eller andre tilpasninger.

Kombivinduer

Et kombivindue er en kombination af et fastkarmsvindue og et topstyret vindue, her kan den ene del af vinduet åbnes og den anden er fast og kan ikke åbnes.

Kombivinduer giver mulighed for at bringe lyset ind i dit hjem, og samtidig lufte ud uden at du nødvendigvis skal flytte alt i vindueskarmen.

Bor du i et mere moderne hus vil kombivinduer ofte passe godt til din bolig. Du finder altid billige kombivinduer hos Bedst & Billigst.

Sådan måler du op

Det er super nemt, selv at tage de korrekte mål til dine nye vinduer og døre. Alt du skal bruge er: papir, blyant, målebånd eller tommestok.

Har du allerede nu et vindue eller en dør, som blot skal udskiftes til en ny model, kan du blot måle bredden og højden på det eksisterende element.

Det er en god idé, altid at notere bredden først, da det er det mål, du skal indtaste først når du bestiller nye vinduer og døre.

Har du derimod ikke noget vindue eller en dør i forvejen, eller ønsker du at skifte ud til en større model end den eksisterende? Så skal du finde et hulmål, du skal altså måle bredden og højden på hullet i væggen og trække 2,5 - 3 cm. fra hvert fald, på den måde sikrer du plads til fugen rundt om vinduet.

Læs mere om hvordan du måler op her.

Tre fordele

10 års garanti
Hos Bedst & Billigst får du naturligvis altid 10 års med i købet når du handler nye vinduer og døre. Det er din garanti for god kvalitet og holdbarhed selvom du køber vinduer og døre til lave priser.

Læs mere om vores garanti her

Vi kan sagtens tilbyde 10 års garanti på vores vinduer og døre, fordi vi ved at kvaliteten er rigtig god og de er testet af over 85.000 boligejere, vil du vide mere om kvaliteten kan du læse her.

Prismatch
Vi vil have de bedste vinduer og døre til markeds laveste priser! Derfor tilbyder Bedst & Billigst altid prismatch, så skulle du modforventning finde vinduer og døre billigere et andet sted, så matcher vi selvfølgelig prisen.

Ekstra indbrudssikring
Få ekstra sikkerhed som standard, når du køber vinduer og døre hos Bedst & Billigst, får du indbrudshæmmende glasmontering, bedre indbrudssikring med paskvilgreb samt tre-punkts låse. Alt sammen så du kan føle dig mere sikker derhjemme. Læs mere om den ekstra indbrudssikring her

Materialevalg

Når du skal have nye vinduer og døre, er det vigtigt at overveje hvilket materiale elementerne skal være lavet af. Hvert materiale har sine fordele, og det vigtigste er hvilket udtryk du ønsker og hvor meget du har lyst til at vedligeholde dine vinduer og døre.

Træ

Vinduer og døre i fyrretræ er et klassisk valg, og har altid været populært. Fyrretræet har en kerneandel på 90% og er fingerskåret i samlingerne for at sikre den bedste kvalitet. Vinduer og døre i fyrretræ kræver vedligeholdelse, da de skal males med nogle års mellemrum, for at sikre en lang levetid.

Træ/alu

Vælger du vinduer og døre i træ/alu kombinerer du de gode egenskaber fra træet sammen med en aluminiumsprofil, hvilket gør at dine vinduer og døre bliver ekstra modstandsdygtige overfor vind og vejr på den udvendige side, samtidig med at du kan nyde træets naturlige overflade på den indvendige side. Træ/alu kombinationen kræver minimal vedligeholdelse på udvendigside hvor elementerne er mest udsatte.

PVC

PVC eller plast vinduer og døre er et mere moderne og praktisk valg, da de kræver minimal vedligeholdelse og er ekstremt modstandsdygtige overfor klimaet og ikke mindst slid. De har en ekstra lang levetid, uden at du behøver at gøre mere end almindelig rengøring samt smøring.

Vedligeholdelse af dine vinduer og døre

Uanset hvilket materiale dine vinduer og døre har, er det vigtigt at gå dem efter engang i mellem og vedligeholde dem, for at få den bedst mulige funktionalitet.

Læs mere om hvordan du passer bedst muligt på dine vinduer og døre for at opnå den længst mulige levetid her.

Trænger dine vinduer og døre blot til almindelig rengøring eller smøring kan du få tips og tricks ved at læse mere her.

Har du problemer med at dine vinduer dugger? Få tips og tricks til hvordan du kan afhjælpe problemet her.

Kontakt

Har du brug for hjælp?

Hos Bedst & Billigst er vi altid klar til at hjælpe dig godt igennem dit vindueskøb. Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe eller skrive til os, enten på mail eller via vores chat.

Tlf.: 70 26 74 74 - Mail: bb@bedst-billigst.dk