Kombivinduer

Kombivinduer er en kombination af et fastkarmsvindue og et topstyret vindue. Med denne kombination får du det bedste fra to verdener. Du kan åbne en del af vinduet, mens resten af vinduet giver ekstra lysindfald i din bolig.

 1. Kombivindue

  Kombivindue med 2 glasfelter – opluk nederst

  fra 1.152 kr.
  Vælg vindue
 2. Kombivindue

  Kombivindue med 2 glasfelter – opluk top

  fra 1.485 kr.
  Vælg vindue
 3. Kombivindue

  Kombivindue med 2 glasfelter – topstyret ramme til venstre

  fra 1.525 kr.
  Vælg vindue
 4. Kombivindue

  Kombivindue med 2 glasfelter – topstyret ramme til højre

  fra 1.525 kr.
  Vælg vindue
 5. Kombivindue

  Kombivindue med 3 glasfelter – topstyret ramme til venstre

  fra 1.996 kr.
  Vælg vindue
 6. Kombivindue

  Kombivindue med 3 glasfelter – topstyret ramme til højre

  fra 1.996 kr.
  Vælg vindue
 7. Kombivindue

  Kombivindue Fastkarmsvindue med topstyret vindue 3 glasfelter – lodret opluk nederst til venstre

  fra 1.981 kr.
  Vælg vindue
 8. Kombivindue

  Kombivindue Fastkarmsvindue med topstyret vindue 3 glasfelter – lodret opluk nederst til højre

  fra 1.981 kr.
  Vælg vindue
 9. 4-fags Kombivindue

  4-fags Kombivindue med 4 glasfelter – topstyret ramme til venstre

  Vælg vindue
 10. 4-fags Kombivindue

  4-fags Kombivindue med 4 glasfelter – topstyret ramme til højre

  Vælg vindue
 11. 2-fags Kombivindue

  2-fags Kombivindue med 3 glasfelter – topstyret ramme

  Vælg vindue
 12. 2-fags Kombivindue

  2-fags Kombivindue med 4 glasfelter – topstyret ramme opluk nederst

  Vælg vindue
 13. Kombivindue

  Kombivindue Fastkarmsvindue med topstyret vindue 4 glasfelter - opluk top

  Vælg vindue
 14. 3-fags Kombivindue

  3-fags Kombivindue med 3 glasfelter – uden ramme og topstyret vindue i midten

  Vælg vindue
 15. 3-fags Kombivindue

  3-fags Kombivindue med opluk I siderne

  Vælg vindue
 16. 4-fags Kombivindue

  4-fags Kombivindue med opluk I siderne

  Vælg vindue
 17. 4-fags Kombivindue

  4-fags Kombivindue Opluk + fast + opluk + fast

  Vælg vindue
 18. 4-fags Kombivindue

  4-fags Kombivindue Fast + opluk + fast + opluk

  Vælg vindue

Kombivinduer  

Et kombivindue er en kombination af et fastkarmsvindue og et topstyret vindue, her kan den ene del af vinduet åbnes og den anden er fast og kan ikke åbnes.

Kombivinduer giver mulighed for at bringe lyset ind i dit hjem, og samtidig lufte ud uden at du nødvendigvis skal flytte alt i vindueskarmen.

Bor du i et mere moderne hus vil kombivinduer ofte passe godt til din bolig. Du finder altid billige kombivinduer hos Bedst & Billigst.

Sådan måler du op

Det er super nemt, selv at tage de korrekte mål til dine nye vinduer og døre. Alt du skal bruge er: papir, blyant, målebånd eller tommestok.

Har du allerede nu et vindue eller en dør, som blot skal udskiftes til en ny model, kan du blot måle bredden og højden på det eksisterende element.

Det er en god idé, altid at notere bredden først, da det er det mål, du skal indtaste først når du bestiller nye vinduer og døre.

Har du derimod ikke noget vindue eller en dør i forvejen, eller ønsker du at skifte ud til en større model end den eksisterende? Så skal du finde et hulmål, du skal altså måle bredden og højden på hullet i væggen og trække 2,5 - 3 cm. fra hvert fald, på den måde sikrer du plads til fugen rundt om vinduet.

Læs mere om hvordan du måler op her.

Tre fordele

Op til 12 års garanti

Hos Bedst & Billigst lover vi vinduer og døre i god kvalitet til lave priser, og derfor giver vi naturligvis altid op til 12 års garanti, når du bestiller. Vi kan derfor uden at blinke sige, at vi er Bedst og Billigst.

Læs mere om vores garanti her

Køb altid til lave priser

Vi har skåret alt det unødvendige væk for at kunne levere de laveste priser, når det kommer til nye vinduer og døre. Mellemmænd, flotte showrooms og andet overflødigt er skåret fra, så du kan få gode vare til de billige priser, ganske enkelt.

Billige vinduer fra Bedst & Billigst

Få hjælp til finansieringen

Har du brug for hjælp med finansieringen af dine topstyrede vinduer? Vi tilbyder i samarbejde med Sparxpress en nem og god finansiering af dine nye vinduer og døre. Skift allerede nu, og få alle fordelene med det samme.

Læs mere om vores finansieringsmuligheder her

Materialevalg

Når du skal have nye vinduer og døre, er det vigtigt at overveje hvilket materiale elementerne skal være lavet af. Hvert materiale har sine fordele, og det vigtigste er hvilket udtryk du ønsker og hvor meget du har lyst til at vedligeholde dine vinduer og døre.

Træ

Vinduer og døre i fyrretræ er et klassisk valg, og har altid været populært. Fyrretræet har en kerneandel på 90% og er fingerskåret i samlingerne for at sikre den bedste kvalitet. Vinduer og døre i fyrretræ kræver vedligeholdelse, da de skal males med nogle års mellemrum, for at sikre en lang levetid.

Træ/alu

Vælger du vinduer og døre i træ/alu kombinerer du de gode egenskaber fra træet sammen med en aluminiumsprofil, hvilket gør at dine vinduer og døre bliver ekstra modstandsdygtige overfor vind og vejr på den udvendige side, samtidig med at du kan nyde træets naturlige overflade på den indvendige side. Træ/alu kombinationen kræver minimal vedligeholdelse på udvendigside hvor elementerne er mest udsatte.

PVC

PVC eller plast vinduer og døre er et mere moderne og praktisk valg, da de kræver minimal vedligeholdelse og er ekstremt modstandsdygtige overfor klimaet og ikke mindst slid. De har en ekstra lang levetid, uden at du behøver at gøre mere end almindelig rengøring samt smøring.

Vedligeholdelse af dine vinduer og døre

Pas godt på dine vinduer og døre, så kan de sagtens holde i rigtig mange år. Hvilken vedligeholdelse dine vinduer og døre har brug for afhænger af hvilket materiale de er lavet i. Se hvordan du passer bedst muligt på dine vinduer og døre her.

Uanset hvilket materiale dine vinduer og døre har, er det vigtigt at gå dem efter engang i mellem og vedligeholde dem, for at få den bedst mulige funktionalitet.

Har du problemer med at dine vinduer dugger? Få tips og tricks til hvordan du kan afhjælpe problemet her.

Kontakt

Vi har skåret alt det unødvendige væk, for at kunne levere vinduer og døre direkte til dig til markedets laveste priser. God service og rådgivning er der ikke sparet på, og vi er klar til at hjælpe dig godt igennem dit køb.

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe eller ringe til os via vores chat eller en mail.

Tlf.: 70 26 74 74 - Mail: bb@bedst-billigst.dk