Finansiering af nye vinduer og døre

Køb nu. Betal senere med Klarna

Er du fristet til at købe nu, men mangler pengene?

Så kan vi tilbyde vindues- og dørfinansiering med Klarna, så du kan få alle fordelene med det samme, men betalingen for dine nye vinduer og døre vil ske gradvist.

Ansøg om vinduesfinansiering, hurtigt og nemt hos Bedst & Billigst.

Energiforbedringer er en av de beste ting å investere i, det gjør både at du spare penger her og nå på utgifter til varme, men det påvirker også din boligpris i en positiv retning.

Overveier du nye vinduer og dører til din helårs bolig, kan du med fordel velge vinduer med 3-lags glass, da de er mest energieffektive. 

Det er meget enkelt:

  • Læg de vinduer og døre, du ønsker, i kurven, og vælg Klarna, når du kommer til betaling.
  • Udfyld dine oplysninger, og afvent godkendelse
  • Klarna sender dig en bekræftelsesmail og betalingspåmindelser.

Betal efter levering

Hvis du vælger Klarna som din betalingsløsning, kan du vælge at betale det fulde beløb 30 dage efter levering. Ingen renter, ingen gebyrer, du betaler først, når du har modtaget dine nye vinduer og døre.

Kort- eller bankbetaling

Med et kort kan du betale for dine indkøb hurtigt, sikkert og nemt. Du kan linke dine kort til Klarna første gang, du betaler for noget, eller gøre det på forhånd i Klarna-appen. Klarna husker dine oplysninger, så du kan handle og betale endnu mere smidigt næste gang.

Kortbetaling med et kort efter eget valg. Pengene trækkes direkte i forbindelse med købet.

Finansiering af vinduer og døre med Klarna

Få glæden og fordelene ved nye vinduer og døre nu! Betal lidt efter lidt, så din investering ikke sprænger dit budget. På den måde får du glæde og gavn af dine nye vinduer, og du kan endda spare penge på varmeudgifterne med det samme, hvilket kan hjælpe på afbetalingen.

Engangsaftale

Udfyld en enkel 4-trins kreditsøgning med de oplysninger, du kan huske. Du får svar med det samme, hvis du bliver godkendt, og kan udføre din ordre med det samme.

Månedlige betalinger

Du foretager din månedlige betaling online eller i appen via bankoverførsel eller kortbetaling. Vi giver dig besked, når det er tid til at betale hver måned.

Om Klarna

Betal online eller i appen

Se dine seneste køb og foretag betalinger i Klarna-appen eller online.

Enkelt og sikkert

Du er altid dækket af Klarnas køberbeskyttelse. Moderne sikkerhed beskytter dine oplysninger for at forhindre uautoriserede køb.

For at kunne tilbyde dig at bruge Klarnas betalingsmetoder, er vi nødt til at dele visse oplysninger om dig med Klarna. Dette sker kun, hvis du vælger Klarna som din betalingsmetode. Klarna bruger oplysningerne til at vurdere, om du er berettiget til at bruge deres betalingsmetoder. De oplysninger, der bruges, er dit navn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer, betalingshistorik og ordreoplysninger såsom betalingsmetode, forsendelsestype, ordreoplysninger og lignende.

 

Brugen af sådanne data reguleres i overensstemmelse med gældende lovgivning om beskyttelse af personlige oplysninger og Klarnas politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

Behov for hjælp?