Ovenlysvinduer og tagvinduer

Et ovenlysvindue, eller et tagvindue, er et vindue, du kan placere i taget af din bolig. På den måde får du mere lys ind i boligen, uden at skulle montere et vindue i væggen. Det hjælper, så at sige, med at skabe lys i mørket.

 1. Ovenlysvindue - vippe

  Ovenlysvindue - vippe

  Vælg vindue
 2. Ovenlysvindue - nødåbning

  Ovenlysvindue - nødåbning

  Vælg vindue
 3. Fastkarm fladtagsvindue (plant glas)

  Fastkarm fladtagsvindue (plant glas)

  Vælg vindue
 4. Ovenlysvindue - loftsvindue

  Ovenlysvindue - loftsvindue

  Vælg vindue

Find dine ovenlysvinduer og tagvinduer hos Bedst & Billigst

Har du et værelse, hvor der ikke kommer nok lys ind? Eller måske et rum med skrå vægge, hvor det er svært at finde den type vindue, der passer bedst på væg eller tag? Så er ovenlysvinduer eller tagvinduer et godt bud for dig. Med ovenlysvinduer får du nemlig mulighed for begge - du får et flot lysindfald samt et vindue, der kan sidde på skråt tag og skrå vægge. 

Hos Bedst&Billigst kan du finde ovenlysvinduer i mange forskellige standardmål, da du på den måde kan få dét vindue, der passer ind i dit byggeprojekt. Hertil kan du bestille vinduerne både med og uden gardiner. Du kan dermed vælge at finde gardinerne selv, undlade dem helt, eller du kan vælge at bestille dem med og på den måde få gardiner, der passer i mål og størrelse. Det er op til dig, hvad du foretrækker.

Når du har fundet de vinduer, der passer til dig og dit projekt, kan du nemt og hurtigt få den præcise pris ved at klikke ind på produktet. Her kan du indstille mål og specielle ønsker, hvorefter du tydeligt kan se den pris, vinduet vil koste. Skulle det ske, at du finder vinduet billigere et andet sted, så matcher vi meget gerne den pris. Vores mål er nemlig at kunne tilbyde dig de bedste vinduer til de billigste og derved bedste priser.

Hvilke ovenlysvinduer passer til dig?

Når du skal vælge dit vindue, kan du overveje både vinduets åbningsmuligheder, farve og glastype. Alle tre dele har betydning for det samlede udtryk og selve funktionaliteten. Måden, vinduet åbner på, kan for eksempel have betydning for, hvad du kan have stående inde i vindueskarmen eller på hylder under og over vinduet. Alle vores tag- og ovenlysvinduer åbner udad, og du kan derfor altid have noget stående under og foran dem. Det er smart, da du derved nemt kan placere ovenlysvinduer i mindre rum med skråvægge uden at optage plads i selve rummet. 

Selve farven spiller ind, når du ser på boligens samlede udtryk. Passer farven til dine andre vinduer og døre? Og passer farven til selve facaden? Det er op til dig og din stil, hvad der giver bedst mening, men vi står selvfølgelig til rådighed, hvis du har spørgsmål.

Endelig skal du overveje glastype, når du vælger vinduer. Alle vores ovenlysvinduer opfylder de opdaterede BR18-krav om energiklasse A (loftsvindue undtaget), og du kan derfor roligt vælge mellem alle modellerne i udvalget.

Vi tilpasser ovenlysvinduer efter dine behov

Vi tilbyder ovenlysvinduer og tagvinduer i mange forskellige mål, så du kan vælge den størrelse, der passer ind i din bolig. Hertil kan du vælge at tilføje gardiner og services som for eksempel montering. Du har altså rig mulighed for at tilpasse dine vinduer efter dine behov og ønsker.

Har du specielle ønsker til et vindue eller en dør på vores hjemmeside, så ring til os på telefon: 70 26 74 74. Udover ovenstående har vi nemlig mange muligheder for at tilpasse vores elementer efter dine behov, så du kan få et vindue, der passer til dit projekt.

Tre fordele

Op til 12 års garanti

Hos Bedst & Billigst lover vi vinduer og døre i god kvalitet til lave priser, og derfor giver vi naturligvis altid op til 12 års garanti, når du bestiller. Vi kan derfor uden at blinke sige, at vi er Bedst og Billigst.

Læs mere om vores garanti her

Køb altid til lave priser

Vi har skåret alt det unødvendige væk for at kunne levere de laveste priser, når det kommer til nye vinduer og døre. Mellemmænd, flotte showrooms og andet overflødigt er skåret fra, så du kan få gode vare til de billige priser, ganske enkelt.

Billige vinduer fra Bedst & Billigst

Få hjælp til finansieringen

Har du brug for hjælp med finansieringen af dine topstyrede vinduer? Vi tilbyder i samarbejde med Sparxpress en nem og god finansiering af dine nye vinduer og døre. Skift allerede nu, og få alle fordelene med det samme.

Læs mere om vores finansieringsmuligheder her

Har du sprøgsmål?

Har du spørgsmål om ovenlysvinduer, tagvinduer, fladt og/eller skråt tag? Så tag endelig kontakt til os. Hos Bedst&Billigst er vi altid klar til at hjælpe dig godt igennem dit vindueskøb - hvad end du skal have almindelige vinduer eller vinduer efter specialmål. Hos os får du hurtig og effektiv rådgivning, så du nemt kan komme videre med dit projekt.

Tlf.: 70 26 74 74 - Mail: bb@bedst-billigst.dk