Ovenlysvinduer og tagvinduer

Vores ovenlysvinduer er pt. ikke åbent for salg - Men du har igen mulighed for at købe vores ovenlysvinduer i januar 2022. 

Vi vil meget gerne hjælpe dig videre med at finde dine nye vinduer og døre direkte fra fabrik. Du kan nemt finde vores elementer i specialmål på vores hjemmeside - se vores vinduer her og døre her.

Ovenlysvinduer, også kaldet tagvinduer eller skråvinduer, er et godt valg, når du ønsker mere lysindfald i din bolig. Hos Bedst & Billigst kan du få billige tagvinduer og ovenlysvinduer i flere varianter, så du er sikker på at finde det ovenlysvindue, der passer bedst til din bolig. 

Find dine ovenlysvinduer og tagvinduer hos Bedst & Billigst

Har du et værelse, hvor der ikke kommer nok lys ind? Eller måske et rum med skrå vægge, hvor det er svært at finde den type vindue, der passer bedst på væg eller tag? Så er ovenlysvinduer eller tagvinduer et godt bud for dig. Med ovenlysvinduer får du nemlig mulighed for begge - du får et flot lysindfald samt et vindue, der kan sidde på skråt tag og skrå vægge. 

Hos Bedst&Billigst kan du finde ovenlysvinduer i mange forskellige standardmål, da du på den måde kan få dét vindue, der passer ind i dit byggeprojekt. Hertil kan du bestille vinduerne både med og uden gardiner. Du kan dermed vælge at finde gardinerne selv, undlade dem helt, eller du kan vælge at bestille dem med og på den måde få gardiner, der passer i mål og størrelse. Det er op til dig, hvad du foretrækker.

Når du har fundet de vinduer, der passer til dig og dit projekt, kan du nemt og hurtigt få den præcise pris ved at klikke ind på produktet. Her kan du indstille mål og specielle ønsker, hvorefter du tydeligt kan se den pris, vinduet vil koste. Skulle det ske, at du finder vinduet billigere et andet sted, så matcher vi meget gerne den pris. Vores mål er nemlig at kunne tilbyde dig de bedste vinduer til de billigste og derved bedste priser.

Hvilke ovenlysvinduer passer til dig?

Når du skal vælge dit vindue, kan du overveje både vinduets åbningsmuligheder, farve og glastype. Alle tre dele har betydning for det samlede udtryk og selve funktionaliteten. Måden, vinduet åbner på, kan for eksempel have betydning for, hvad du kan have stående inde i vindueskarmen eller på hylder under og over vinduet. Alle vores tag- og ovenlysvinduer åbner udad, og du kan derfor altid have noget stående under og foran dem. Det er smart, da du derved nemt kan placere ovenlysvinduer i mindre rum med skråvægge uden at optage plads i selve rummet. 

Selve farven spiller ind, når du ser på boligens samlede udtryk. Passer farven til dine andre vinduer og døre? Og passer farven til selve facaden? Det er op til dig og din stil, hvad der giver bedst mening, men vi står selvfølgelig til rådighed, hvis du har spørgsmål.

Endelig skal du overveje glastype, når du vælger vinduer. Alle vores ovenlysvinduer opfylder de opdaterede BR18-krav om energiklasse A (loftsvindue undtaget), og du kan derfor roligt vælge mellem alle modellerne i udvalget.

Vi tilpasser ovenlysvinduer efter dine behov

Vi tilbyder ovenlysvinduer og tagvinduer i mange forskellige mål, så du kan vælge den størrelse, der passer ind i din bolig. Hertil kan du vælge at tilføje gardiner og services som for eksempel montering. Du har altså rig mulighed for at tilpasse dine vinduer efter dine behov og ønsker.

Har du specielle ønsker til et vindue eller en dør på vores hjemmeside, så ring til os på telefon: 70 26 74 74. Udover ovenstående har vi nemlig mange muligheder for at tilpasse vores elementer efter dine behov, så du kan få et vindue, der passer til dit projekt.

Tre fordele

85.000 kunder

Gør som 85.000 andre kunder allerede har gjort, og køb dine nye, billige vinduer og døre hos Bedst&Billigst. Hver dag bestiller og køber flere tilfredse kunder vinduer og døre hos os – se blandt andet vores Trustpilot - og vi har derfor styr på service og kvalitet. Vores erfaring gør handlen nem, billig og hurtig for dig.

10 års garanti

Vi lover vinduer og døre i god kvalitet til lave priser, og derfor giver vi naturligvis 10 års garanti med i handlen. Vi kan derfor uden at blinke sige, at vi er Bedst og Billigst.

Prismatch

Du skal aldrig betale mere end højst nødvendigt for dine nye vinduer og døre, og derfor tilbyder vi hos Bedst&Billigst altid prismatch. Vi stræber efter at have markedets laveste og derved bedste priser, for vi vil være bedst og billigst!

Sådan måler du op til dine ovenlysvinduer

Vi har hos Bedst&Billigst sammensat en guide samt udarbejdet en video, du kan bruge, når du skal finde målene til dine nye ovenlysvinduer. Vi har sørget for, at vi i guiden gør brug af redskaber, som du let kan have ved hånden allerede nu. Det gælder:

  • Blyant
  • Papir
  • Målebånd eller tommestok

På den måde kan du hurtigt og nemt finde frem til målene og bestille med hurtig levering direkte fra vores side. Vi producerer selv vinduerne, og du skal dermed ikke igennem en dyr mellemmand. På den måde kan vi holde prisen nede, og stadig tilbyde god kvalitet og hurtig levering.

Hvordan skal vinduerne vedligeholdes?

Det kan være en god ide at pleje dine vinduer - hvad end de er nye eller ældre. Vedligeholdelse og pleje får nemlig vinduerne til at holde bedre, hvilket vil spare dig penge i sidste ende, da du derved ikke skal udskifte dem lige så tit. 

Hvilken vedligeholdelse, du skal bruge, afhænger af materialet, som dit ovenlysvindue er lavet af. For at gøre det nemt og overskueligt, har vi sammensat al vores information om vedligeholdelse et sted, så du nemt kan klikke ind, og finde den information, der passer til de elementer, du har i din bolig.

Søger du andet end ovenlys- og tagvinduer?

Er det ikke nødvendigvis tag- eller ovenlysvinduer, du søger? Så har vi hos Bedst&Billigst også en række andre modeller, du kan vælge imellem. For at gøre mulighederne overskuelige for dig, har vi sammensat forskellige kategorier, du kan dykke ned i. På den måde kan du hurtigt klikke ind der, hvor den type vinduer, du har brug for, er. Det er altså hurtigt og simpelt at finde de forskellige typer hos os. 

Vi har blandt andet følgende typer af vinduer, du kan vælge mellem:

Du kan vælge de modeller, hvor designet og åbningsmekanismerne passer ind i dit projekt. Husk igen, vi matcher selvfølgelig prisen, så du får det billigste tilbud, ligesom du får 10 års garanti med på vejen. Det er billigt og sikkert for dig. 

Har du sprøgsmål?

Har du spørgsmål om ovenlysvinduer, tagvinduer, fladt og/eller skråt tag? Så tag endelig kontakt til os. Hos Bedst&Billigst er vi altid klar til at hjælpe dig godt igennem dit vindueskøb - hvad end du skal have almindelige vinduer eller vinduer efter specialmål. Hos os får du hurtig og effektiv rådgivning, så du nemt kan komme videre med dit projekt.

Tlf.: 70 26 74 74 - Mail: bb@bedst-billigst.dk