35% webrabat på specialmål! Bestil senest 14/4 og få levering til kun 249 kr!*
*Gælder DK fastland og til brofaste øer
35% WEBRABAT PÅ SPECIALMÅL

Ovenlysvinduer

Ovenlysvinduer også kaldet tagvinduer eller skråvinduer, er et godt valg når du ønsker mere lysindfald i din bolig. Udover det gode lysindfald er et ovenlysvindue også utrolig praktisk, da det åbner udad så man altid kan have noget stående under ovenlysvinduet. Vores ovenlysvinduer fås i forskellige varianter med forskellige åbninger, så du er sikker på at finde det ovenlysvindue der passer bedst til din bolig.
Husk at vi har prismatch og 10 års garanti på alle vores produkter. 

Vores ovenlysvinduer opfylder de opdaterede BR18 krav om energiklasse A (loftsvindue undtaget). 
Se mere om de nye energikrav her.

Ovenlysvinduer

Ovenlysvinduer

Ovenlysvinduer er et godt valg hvis du har et rum i huset, hvor der ikke kommer nok dagslys. Lyset ovenfra giver et særligt lysindfald, som får dit hjem til at virke større og mere indbydende.
Når du skal vælge et ovenlysvindue til din bolig, skal du beslutte dig for vinduets størrelse, materiale og farvevalg. Herefter kan du vælge hvilken type rude du vil have. Det er i dag standard at der bliver anvendt energitermoruder. Du kan læse mere om valg af ruder her.

Specielle ønsker?

Har du specielle ønsker til et vindue eller en dør på vores hjemmeside, så ring til os på tlf.: 70 26 74 74 – Vi har mange muligheder for at tilpasse vores elementer efter dine behov. 

Tre fordele

85.000 kunder
Vi har allerede haft over 85.000 kunder som har købt deres vinduer og døre hos os. Vi oplever en høj tilfredshedsgrad som også afspejles på f.eks. Trustpilot. Vi forsøger hele tiden at forbedre både produkterne, servicen og hele processen, så vi fortsat kan leve op til vores navn: Bedst&Billigst. 

10 års garanti
Bedst&Billigst giver dig 10 års garanti på alle vores produkter. Det betyder at du som kunde kan være sikker på at vores vinduer er af høj kvalitet. Garantien dækker bl.a. fabrikations- og materialefejl. Samtidig sidder vi klar på tlf. og chat, hvis du har spørgsmål eller andre kommentarer til dine vinduer og døre.

Prismatch
Vi tilbyder dig prismatch. Det betyder at hvis du hos andre danske virksomheder finder tilsvarende produkter med samme kvaliteter og fordele til bedre priser, justere vi naturligvis din pris mod dokumentation. På den måde er du sikret det bedst mulige produkt til den bedste pris. Fordi vi vil være billigst!

Kontakt

Har du brug for hjælp?

Hos Bedst & Billigst er vi altid klar til at hjælpe dig godt igennem dit vindueskøb. Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe eller skrive til os, enten på mail eller via vores chat.

Tlf.: 70 26 74 74 - Mail: bb@bedst-billigst.dk