3-lags glas uden merpris

Ingen forudbetaling

Tilskudsgodkendt

Prismatch

Ovenlysvinduer og tagvinduer

Ovenlysvinduer også kaldet tagvinduer eller skråvinduer, er et godt valg når du ønsker mere lysindfald i din bolig. Udover det gode lysindfald er et ovenlysvindue også utrolig praktisk, da det åbner udad så man altid kan have noget stående under ovenlysvinduet. Vores ovenlysvinduer fås i forskellige varianter med forskellige åbninger, så du er sikker på at finde det ovenlysvindue der passer bedst til din bolig.
Husk at vi har prismatch og 10 års garanti på alle vores produkter. 

Vores ovenlysvinduer opfylder de opdaterede BR18 krav om energiklasse A (loftsvindue undtaget). 
Se mere om de nye energikrav her.

Ovenlysvinduer

Ovenlysvinduer er et godt valg hvis du har et rum i huset, hvor der ikke kommer nok dagslys. Lyset ovenfra giver et særligt lysindfald, som får dit hjem til at virke større og mere indbydende. Vores ovenlysvinduer produceres i mange forskellige standardmål og kan bestilles med eller uden gardin. 

Specielle ønsker?

Har du specielle ønsker til et vindue eller en dør på vores hjemmeside, så ring til os på tlf.: 70 26 74 74 – Vi har mange muligheder for at tilpasse vores elementer efter dine behov. 

Tre fordele

85.000 kunder

Gør som 85.000 andre kunder allerede har gjort, køb dine nye billige vinduer og døre hos Bedst & Billigst. Hver dag handlere flere tilfredse kunder vinduer og døre hos os – se blandt andet vores Trustpilot

10 års garanti

Vi lover vinduer og døre i god kvalitet til lave priser, derfor kan vi naturligvis også sagtens give dig 10 års garanti med i handlen. Vi kan derfor uden at blinke sige vi er Bedst og Billigst.

Prismatch

Du skal aldrig betale mere end højst nødvendigt for dine nye vinduer og døre. Vi stræber efter altid at have markedets laveste priser, hvis ikke så matcher vi selvfølgelig prisen. Vi vil være Bedst og Billigst!

Kontakt

Har du brug for hjælp?

Hos Bedst & Billigst er vi altid klar til at hjælpe dig godt igennem dit vindueskøb. Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe eller skrive til os, enten på mail eller via vores chat.

Tlf.: 70 26 74 74 - Mail: bb@bedst-billigst.dk