40% webrabat på specialmål! Bestil senest 24/5 og få levering til kun 249 kr!*
*Gælder DK fastland og til brofaste øer
40% WEBRABAT PÅ SPECIALMÅL

Sideparti

Et sideparti – ses ofte sammen med en yderdør eller facadedør, sådan at de tilsammen kan danne et facadeparti. Et sideparti giver mulighed for ekstra dagslys i entreen. 

Vores sidepartier fås til lave priser, og i et bredt udvalg af forskellige designs. Vælg dit nye sideparti i enten træ, træ/alu eller PVC. 

Vi vil være bedst og billigst! Derfor har vi altid prismatch. 

Sideparti
Har du specielle ønsker?
Har du specielle ønsker til et vindue eller en dør på vores hjemmeside, så ring til os på tlf.: 70 26 74 74 - Vi har mange muligheder for at tilpasse vores elementer efter dine behov, f.eks. med flere opdelinger, flere sprosser eller andre tilpasninger.

Sideparti

Et sideparti giver mulighed for at skabe mere lys og luft i forbindelse med din hoveddør. Et sideparti gør indgangspartiet bredere og mere indbydende når du og dine gæster ankommer til din bolig.

Fordelen ved at vælge et sideparti i forbindelse med din hoveddør i stedet for en dobbeltdør, er at sidepartiet kun er halv så bredt, og dermed ikke fylder så meget i din entré.

Hos Bedst & Billigst finder du altid billige sidepartier! Vi ønsker at have markeds bedste og laveste priser på sidepartier til døre. Skulle du mod forventning, finde tilsvarende sideparti billigere hos en anden forhandler tilbyder vi naturligvis prismatch. Det betyder at vi altid matcher laveste pris. Fordi vi vil være bedst og billigst!

Sådan måler du op

Det er super nemt, selv at tage de korrekte mål til dine nye vinduer og døre. Alt du skal bruge er: papir, blyant, målebånd eller tommestok.

Har du allerede nu et vindue eller en dør, som blot skal udskiftes til en ny model, kan du blot måle bredden og højden på det eksisterende element.

Det er en god idé, altid at notere bredden først, da det er det mål, du skal indtaste først når du bestiller nye vinduer og døre.

Har du derimod ikke noget vindue eller en dør i forvejen, eller ønsker du at skifte ud til en større model end den eksisterende? Så skal du finde et hulmål, du skal altså måle bredden og højden på hullet i væggen og trække 2,5 - 3 cm. fra hvert fald, på den måde sikrer du plads til fugen rundt om vinduet.

Læs mere om hvordan du måler op her.

Tre fordele

Ekstra indbrudssikring
Få ekstra sikkerhed som standard, når du køber vinduer og døre hos Bedst & Billigst, får du indbrudshæmmende glasmontering, bedre indbrudssikring med paskvilgreb samt tre-punkts låse. Alt sammen så du kan føle dig mere sikker derhjemme. Læs mere om den ekstra indbrudssikring her.

85.000 kunder
Gør som 85.000 andre kunder allerede har gjort, køb dine nye billige vinduer og døre hos Bedst & Billigst. Hver dag handlere flere tilfredse kunder vinduer og døre hos os – se blandt andet vores Trustpilot.

Læs mere om alle fordelene ved Bedst & Billigst, og hvad du får med når du køber nye vinduer og døre hos Bedst & Billigst her.

Ingen forudbetaling
Når du køber nye og billige vinduer og døre hos Bedst & Billigst, bliver pengene først trukket, når din ordre er produceret og klar til at blive leveret hjemme hos dig. Du skal derfor ikke have penge op af lommen med det samme.

Montage

At montere sine nye vinduer og døre er det ikke svært?

Nej overhovedet ikke, mange kan blive lidt skræmt ved tanken, men flere og flere tør at kaste sig ud i projektet og bliver overrasket over hvor nemt det er, også selvom du har to tommelfingre.

Følg vores montagevejledning trin for trin, den finder du her

Har du derimod ikke noget vindue eller en dør i forvejen, eller ønsker du at skifte ud til en større model end den eksisterende? Så skal du finde et hulmål, du skal altså måle bredden og højden på hullet i væggen og trække 2,5 - 3 cm. fra hvert fald, på den måde sikrer du plads til fugen rundt om vinduet.

Fagudtryk kan være forvirrende, vi har forsøgt at gøre det nemt og overskueligt med ved at lave en liste med udtryk vist på et billede, se de forskellige fagudtryk på vinduer og døre her og her.

Kontakt

Har du brug for hjælp?

Hos Bedst & Billigst er vi altid klar til at hjælpe dig godt igennem dit vindueskøb. Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe eller skrive til os, enten på mail eller via vores chat.

Tlf.: 70 26 74 74 - Mail: bb@bedst-billigst.dk