14 stærke fordele ved at vælge vinduer og døre fra Bedst&Billigst

I Bedst og Billigst har vi som standard inkluderet flere interessante fordele i form af produktkvaliteter, tilbehør, betingelser etc.
Flere af disse fordele er mod ekstrabetaling hos andre vinduesfirmaer. Herunder har vi kort beskrevet de vigtigste fordele.

Ingen straksbetaling

Selvom du opretter en onlinebestilling og vælger "bestil nu" og bliver bedt om at indtaste dine kortoplysninger, hæves beløbet først ved afsendelse af ordre eller ved specialfremstillede varer senest 30 dage efter bestilling. Du skal heller ikke betale noget depositum.

Inklusive sikkerhedspakke

Alle døre samt vinduer med paskvilgreb fra Bedst-Billigsts egen produktion er inkl. ekstra sikre lukkemekanismer, som besværligør et evt. indbrud (hagekolver og slutblik). Herudover er alle vinduer og døre med tyverisikret glasmontering. Glasset er her monteret i rammen med silikone, således at glasset ikke kan trækkes ud med en sugekop. Ved et evt. indbrud vil glasset skulle skæres ud, hvilket tager væsentlig længere tid.
Hvis du foruden dette også bestiller lamineret eller hærdet glas, vil du være yderligere sikret.

Fingerskarret knastfrit træ

Træet der benyttes i produktionen er min. 90% kernetræ, hvor de fleste knaster er skåret væk og erstattet med et nyt stykke kernetræ i en proces, der hedder fingerskarret. På den måde undgås stortset alle knastudtræk, som igen betyder længere holdbarhed og en flottere overfladefinish.

Altid 4 mm glas uden merpris

Når du køber dine nye vinduer hos Bedst & Billigst kan du være sikker på du altid får markedets bedste pris. Men du kan også være sikker på at du altid får 4 mm glas uden merpris! Det sikrer, at du får et robust glas, som minimerer risikoen for termiske sprængninger. Hvis du er mere nysgerrig på termiske brud på glas, så kan du læse mere her.

Derudover giver vinduet også betydeligt mere isolering sammenlignet med vinduer med tyndere glas.

Prisgaranti

Din garanti for den bedste handel på vinduer og døre. Finder du en vare billigere på vores hjemmeside 30 dage efter din bestillingsdato, refunderer vi forskellen. Så du kan være sikker på, altid at handle til den bedste pris hos Bedst & Billigst. Læs mere om prisgaranti.

Produktion efter dine mål

Produktionen er tilrettelagt således, at dine vinduer og døre produceres efter mål. Prisen udregnes næsten pr. milimeter. Du har her muligheden for at optimere produktstørrelsen, så dit nye vindue eller dør passer som skræddersyet ind i de pågældende huller. Det eneste der har faste mål er karmdybder, profiler etc. selve højden og bredden er efter dine mål.

85.000 tilfredse kunder

Siden Bedst og Billigst startede op tilbage i 2004 - har over 85.000 tilfredse kunder bestilt vinduer eller døre efter mål. Selvom vi oplever en høj tilfredshedsgrad, som også afspejles på f.eks Trustpilot, forsøger vi hele tiden at forbedre både produkterne, servicen og hele processen - så vi fortsat kan leve op til vores navn: Bedst og Billigst. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har ideer til forbedringer.

AAA - Højeste kreditværdighed

Bedst og Billigst har højeste kreditværdighed hos Bisnode. For at opnå en AAA betegnelse, skal der være tale om en virksomhed med særdeles god evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser.

Levering i hele Danmark

Vi leverer nye vinduer og døre i hele Danmark til fastland og til brofaste øer. Vi kan også levere til øer uden broforbindelse dog med et fragttillæg. Leveringen håndteres af erfarne speditører. Undtaget er dog levering på grusveje etc. som udgør en risiko for både dine og andres bestillinger.

Egen fabrik og produktion

Bedst og Billigst har egen produktion med dansk ledelse. Selvom fabrikken er topmoderne, bliver der hele tiden optimeret på produkterne og vi har således den fordel, at vi hurtigt kan tilpasse os nye krav og produktionsmetoder, uden at være afhængige af andre produktionsfirmaer og tredieparter.

Prismatch

Hvis du, hos andre danske virksomheder, finder tilsvarende produkter med samme kvaliteter og fordele til bedre priser, justerer vi naturligvis din pris mod dokumentation. På den måde er du sikret det bedst mulige produkt til den bedste pris.

2- eller 3-lags gals - Valget er dit!

Vi har udvidet dine muligheder, så du kan købe vinduer eller døre med 2-lags glas til fx sommerhuset eller kolonihaven. Alternativt kan du købe vinduer og døre med 3-lags glas til din helårsbolig.

CE godkendt og BR18 Energikrav

Bedst og Billigsts produkter er i Europæisk standard og overholder det danske byggereglements BR18 krav. Energimæssigt betyder det at vinduer og døre er i energiklasse B. Fra juli 2016 skal alle renoveringer etc. overholde disse krav, som betyder en skærpelse af mindsteværdien for energikravene.

Op til 12 års Garanti

Siden september 2023 yder Bedst & Billigst nu op til 12 års garanti på vinduer og døre, fremstillet på egen fabrik. Garantien dækker fabrikations og materialefejl. Eksterne komponenter på produkterne kan dog have kortere garantiperiode.

Inwido

Siden 2017 har Bedst & Billigst været en del af en af Europas førende vindueskorncerner Inwido.

Inwidos ambition er at producere og udvikle vinduer og døre, med løsninger der passer til alle hjem samt at forbedre ikke blot boliger men også folks indendørs liv med nye vinduer og døre.
Inwido har fokus på at skabe en langsigtet bæredygtig vækst, organisk og gennem opkøb, så de på den måde er sikre på at alle deres virksomheder klarer sig godt og sikkert på markedet.