40% webrabat på specialmål! Bestil senest 24/5 og få levering til kun 249 kr!*
*Gælder DK fastland og til brofaste øer
40% WEBRABAT PÅ SPECIALMÅL

Dannebrogsvinduer

Dannebrogsvinduer er klassiske vinduer som udformet ligesom det danske flag. Dannebrogsvinduer er gode til ældre boliger og giver et charmerende udtryk. 

Vores dannebrogsvinduer fås til lave priser, i et bredt udvalg af forskellige designs. Vælg dit dannebrogsvindue i enten træ, træ/alu eller PVC.

Vi vil være bedst og billigst! Derfor har vi altid prismatch. 

Dannebrogsvinduer
Har du specielle ønsker?
Har du specielle ønsker til et vindue eller en dør på vores hjemmeside, så ring til os på tlf.: 70 26 74 74 - Vi har mange muligheder for at tilpasse vores elementer efter dine behov, f.eks. med flere opdelinger, flere sprosser eller andre tilpasninger.

Dannebrogsvinduer

Dannebrogsvinduer er de mest klassiske vinduer i ældre huse i Danmark, vinduet er inspireret af dannebrog, og den klassiske model er indrettet som et flag, med to små felter og to aflange felter. Vinduet få selvfølgelig i flere forskellige udgaver.

Med et dannebrogsvindue går du aldrig helt galt i byen, det er et populært valg og passer til de fleste ældre huse.
Et dannebrogsvindue er sidehængt og åbner altid udad. Det er let af betjene og du kan vælge mellem anverfer eller paskvilgreb som lukketype.

Bor du i et ældre hus med sprossede vinduer, så vil dannebrogsvinduer sikkert passe godt til din bolig. Du finder altid billige dannebrogsvinduer hos Bedst & Billigst.

Materialevalg

Når du skal have nye vinduer og døre, er det vigtigt at overveje hvilket materiale elementerne skal være lavet af. Hvert materiale har sine fordele, og det vigtigste er hvilket udtryk du ønsker og hvor meget du har lyst til at vedligeholde dine vinduer og døre.

Træ

Vinduer og døre i fyrretræ er et klassisk valg, og har altid været populært. Fyrretræet har en kerneandel på 90% og er fingerskåret i samlingerne for at sikre den bedste kvalitet. Vinduer og døre i fyrretræ kræver vedligeholdelse, da de skal males med nogle års mellemrum, for at sikre en lang levetid.

Træ/alu

Vælger du vinduer og døre i træ/alu kombinerer du de gode egenskaber fra træet sammen med en aluminiumsprofil, hvilket gør at dine vinduer og døre bliver ekstra modstandsdygtige overfor vind og vejr på den udvendige side, samtidig med at du kan nyde træets naturlige overflade på den indvendige side. Træ/alu kombinationen kræver minimal vedligeholdelse på udvendigside hvor elementerne er mest udsatte.

PVC

PVC eller plast vinduer og døre er et mere moderne og praktisk valg, da de kræver minimal vedligeholdelse og er ekstremt modstandsdygtige overfor klimaet og ikke mindst slid. De har en ekstra lang levetid, uden at du behøver at gøre mere end almindelig rengøring samt smøring.

Sådan måler du op

Det er super nemt, selv at tage de korrekte mål til dine nye vinduer og døre. Alt du skal bruge er: papir, blyant, målebånd eller tommestok.

Har du allerede nu et vindue eller en dør, som blot skal udskiftes til en ny model, kan du blot måle bredden og højden på det eksisterende element.

Det er en god idé, altid at notere bredden først, da det er det mål, du skal indtaste først når du bestiller nye vinduer og døre.

Har du derimod ikke noget vindue eller en dør i forvejen, eller ønsker du at skifte ud til en større model end den eksisterende? Så skal du finde et hulmål, du skal altså måle bredden og højden på hullet i væggen og trække 2,5 - 3 cm. fra hvert fald, på den måde sikrer du plads til fugen rundt om vinduet.

Læs mere om hvordan du måler op her.

Tre fordele

10 års garanti
Hos Bedst & Billigst får du naturligvis altid 10 års med i købet når du handler nye vinduer og døre. Det er din garanti for god kvalitet og holdbarhed selvom du køber vinduer og døre til lave priser.

Læs mere om vores garanti her

Vi kan sagtens tilbyde 10 års garanti på vores vinduer og døre, fordi vi ved at kvaliteten er rigtig god og de er testet af over 85.000 boligejere, vil du vide mere om kvaliteten kan du læse her.

Prismatch
Vi vil have de bedste vinduer og døre til markeds laveste priser! Derfor tilbyder Bedst & Billigst altid prismatch, så skulle du modforventning finde vinduer og døre billigere et andet sted, så matcher vi selvfølgelig prisen.

Læs mere om hvordan prismatch fungere her

85.000 kunder
Gør som 85.000 andre kunder allerede har gjort, køb dine nye billige vinduer og døre hos Bedst & Billigst. Hver dag handlere flere tilfredse kunder vinduer og døre hos os – se blandt andet vores Trustpilot

Kontakt

Har du brug for hjælp?

Hos Bedst & Billigst er vi altid klar til at hjælpe dig godt igennem dit vindueskøb. Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe eller skrive til os, enten på mail eller via vores chat.

Tlf.: 70 26 74 74 - Mail: bb@bedst-billigst.dk