Levering af vinduer og døre til hele Danmark

Her finder du information om leveringen med Bedst & Billigst samt oftest stillede spørgsmål omkring fragt og levering.

Vi leverer til HELE Danmark dog vil leveringstiden variere alt efter om du bor på fastland samt brofaste øer, eller om din ordre skal sejles.

Sikkert frem til dig

Vi forsøger efter bedste evne at passe så godt på din ordre så muligt under leveringen. Specielt med vinduer og døre er det vigtigt at være ekstra forsigtig, derfor bruger vi emballage med forstærkede kanter, så dine vinduer og døre kan leveres sikkert til din adresse. Skulle uheldet være ude, og din ordre er beskadiget, er det meget vigtigt, at du kontakter os med det samme.

Leveringsdato og tidspunkt

Du vil 3-5 dage inden levering, modtage både en e-mail samt SMS om et nærmere leveringstidspunkt.

I forhold til leveringen skal du være opmærksom på følgende:

Det er store lastbiler, din ordre vil blive leveret med derfor er det nødvendigt med fremkommelighed, fri bane og et sikkert underlag for chaufføren at køre på. Det er af sikkerhedsmæssige grunde ikke muligt for lastbilen at køre på smalle veje med grus eller lign.

Skal din ordre leveres til et sommerhusområde eller en kolonihaveforening, vil leveringen som oftest ske ved nærmeste fremkommelige større parkeringsplads eller fællesareal, hvor det er muligt for lastbilen at komme sikkert frem.

Har du andre spørgsmål er du velkommen til at kontakte os 70 26 74 74, ellers henviser vi til vores handelsbetingelser, hvor det også er muligt at finde yderligere svar på spørgsmål og betingelser omkring levering.