3-lags glas uden merpris

Ingen forudbetaling

Tilskudsgodkendt

Prismatch

Priser på nye vinduer efter mål

Her finder du vores udvalg af forskellige vinduer, vælg den model du ønsker. Vinduerne er i god kvalitet til lave priser. For at se prisen på det ønskede vindue, skal du blot klikke på modellen. Gode vinduer er vores speciale. Gode priser i øvrigt oså. 

Vinduer

Fordele hos Bedst&Billigst:

  10 Års Garanti

  Ingen forudbetaling

  BR18 - Energikrav

  Ingen sømhuller

  Tyverisikret Glasmontering

  Indfarvede alu-energisprosser

  Øko-behandlet

  Knastfrit / fingerskarret træ

  Fremstillet på egen fabrik

  Classic Profil

  Indfarvede alulister hele vejen rundt

  Ekstra tyverisikring

Trænger din bolig til nye vinduer? Ældre vinduer bliver ofte utætte med tiden, derudover kan de være produceret med dårlige energiegenskaber. Der kan derfor være mange penge at spare, ved at skifte til nye og energirigtige vinduer. 

Hos Bedst & Billigst finder du et bredt udvalg af forskellige vinduesmodeller, alle med mulighed for at tilpasse vinduet til dine mål, sådan at det passer perfekt til din bolig.

For at komme godt i gang med dit vinduesprojekt, skal du blot vælge det ønskede vindue, indtaste dine mål, samt hvis du har andre ønsker, straks derefter ser du prisen på dit vindue.
Når du er klar til at bestille, lægger du blot vinduet i kurven, hvorefter du kan gennemføre din ordre.

Hvis du har brug for hjælp til at komme igang med dit vinduesprojekt, så kan du her læse vores guide der giver dig en kort introduktion til dit vindueskøb. 

Kender du ikke fagudtrykkene på dine vinduer? Du kan her finde en kort og overskuelig beskrivelse af alle delene på dine vinduer. Oversigten klæder dig godt på til at bestille nye vinduer hos Bedst & Billigst. 

Uanset om du ønsker almindeligt energiglas i dine vinduer eller hvis du bor ud til en trafikeret vej og ønsker lydglas, så finder du det hos Bedst & Billigst. Her kan du læse mere om energiglas og lydglas. Ønsker du andet end klarglas i dine vinduer, kan du vælge imellem råglas og sandblæstglas, på den måde kan du undgå nysgerrige blikke fra forbipasserende.

Når du skal have nye vinduer, er der en ting som er vigtig at overveje. Skal vinduet bruges som redningsåbning i nødstilfælde? Reglerne er at alle beboelsesrum skal foruden døren til omkringliggende rum og have en udgang direkte til det fri fx et vindue. Læs mere om kravene til redningsåbninger her.

Når du køber nye vinduer, kan du ikke blot vælge mellem forskellige modeller, du kan også vælge blandt flere farver. Læs mere om farverne her.

Hos Bedst & Billigst finder du altid billige vinduer! Vi ønsker at have markeds bedste og laveste priser på vinduer. Skulle du mod forventning, finde tilsvarende vinduer billigere hos en anden forhandler tilbyder vi naturligvis prismatch. Det betyder at vi altid matcher laveste pris. Fordi vi vil være bedst og billigst!

Du kan læse mere om vores billige vinduer her.

Materialevalg

Når du skal have nye vinduer og døre, er det vigtigt at overveje hvilket materiale elementerne skal være lavet af. Hvert materiale har sine fordele, og det vigtigste er hvilket udtryk du ønsker og hvor meget du har lyst til at vedligeholde dine vinduer og døre.

Træ

 

Vinduer og døre i fyrretræ er et klassisk valg, og har altid været populært. Fyrretræet har en kerneandel på 90% og er fingerskåret i samlingerne for at sikre den bedste kvalitet. Vinduer og døre i fyrretræ kræver vedligeholdelse, da de skal males med nogle års mellemrum, for at sikre en lang levetid.

Træ/alu

Vælger du vinduer og døre i træ/alu kombinerer du de gode egenskaber fra træet sammen med en aluminiumsprofil, hvilket gør at dine vinduer og døre bliver ekstra modstandsdygtige overfor vind og vejr på den udvendige side, samtidig med at du kan nyde træets naturlige overflade på den indvendige side. Træ/alu kombinationen kræver minimal vedligeholdelse på udvendigside hvor elementerne er mest udsatte.

PVC

PVC eller plast vinduer og døre er et mere moderne og praktisk valg, da de kræver minimal vedligeholdelse og er ekstremt modstandsdygtige overfor klimaet og ikke mindst slid. De har en ekstra lang levetid, uden at du behøver at gøre mere end almindelig rengøring samt smøring.

Tre fordele

 

85.000 kunder

Ja den er god nok! Over 85.000 kunder har allerede testet, og de er enige; gode vinduer og døre behøver ikke koste kassen. Og det er præcis, hvad vi hver dag beviser over for vores kunder i hele landet.

Ingen forudbetaling

Du skal selvfølgelig ikke betale for dine vinduer og døre før de er klar til at blive leveret. Derfor trækker vi først pengene når dine vinduer og døre er produceret og står klar til levering.

Finansiering

Kniber det med knasterne? Vi tilbyder i samarbejde med Sparxpress en nem og god finansiering af dine nye vinduer og døre. Skift allerede nu og få alle fordelene med det samme. Læs mere om vores finansieringsmuligheder her

Kontakt

Vi har skåret alt det unødvendige væk, for at kunne levere vinduer og døre direkte til dig til markedets laveste priser. God service og rådgivning er der ikke sparet på, og vi er klar til at hjælpe dig godt igennem dit køb.

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe eller ringe til os via vores chat eller en mail.

Tlf.: 70 26 74 74 - Mail: bb@bedst-billigst.dk