Billige nye vinduer efter mål

Billige nye vinduer efter mål

Her på siden finder du vores udvalg af forskellige vinduer i god kvalitet og til gode, billige priser. Vælg nemt den type du ønsker, og vælg derefter vindue.

Vælg dine billige vinduer her Se mere om vores vinduer

Vælg roligt mellem alle vores vinduer

Trænger din bolig til nye vinduer? Eller står du med et nybygger-projekt, hvor du mangler de rette elementer? Du er kommet til det helt rigtige sted. Ældre vinduer bliver ofte utætte med tiden, og hertil kan de være produceret med dårlige energiegenskaber. Der kan derfor være mange penge at spare ved at skifte til nye og energirigtige vinduer.

Hos Bedst & Billigst finder du et bredt udvalg af forskellige vinduesmodeller med alt fra traditionelle til moderne vinduer. Hertil kan hver model tilpasses i forhold til dine specifikke mål, så vinduet passer perfekt til lige netop din bolig. Det er nemt, simpelt og smart.

Udforsk modellerne, og vælg de nye vinduer, der passer til din bolig og dine behov.

Hvad er prisen på vinduer? 

Hos Bedst & Billigst er prisen på nye vinduer efter mål altid lav. Du ser prisen ved at klikke ind på dit ønskede element, og der er dermed ingen skjulte omkostninger. Finder du mod forveningt en billigerer pris et andet sted, tilbyder vi altid prismatch på alle vinduer. 

Du skal altså blot klikke ind på det ønskede element. Indtaste specielle ønsker samt dine specifikke mål. Herefter vil den billige pris står tydeligt på siden. Når du er klar til at bestille, lægger du blot vinduet i kurven, hvorefter du kan gennemføre din ordre.

Hos Bedst & Billigst finder du altid billige vinduer!

Vores vinduer

Interesseret i at blive lidt klogere på vores forskellige vinduestyper, eller vil du bare direkte til sagens kerne? Så kan du både læse lidt mere heruder, og du kan selvfølgelig klikke dig videre til den enkelte vindueskategori:

 • Topstyrede vinduer

  Topstyrede vinduer er, som navnet hentyder til, monteret i toppen, og åbnes nemt i bunden med et paskvilgreb. Det er simpelt og fungerer godt i de fleste hjem. Vinduet passer især godt ind i huse med et mere minimalistisk udtryk - det kunne fx være et funkishus.

  topstyret vindue

 • Fastkarmsvinduer

  Fastkarmsvinduer er helt ligetil at forstå - det er et vindue som ikke kan åbnes, og derfor kun er til at lukke lys ind i dit hjem. Så hvis du ikke har brug for at dit vindue kan lufte ud, så har du fundet et match lige her!

  fastkarmsvindue

 • Kombivinduer

  Det bedste fra begge verdener er helt sikkert kombivinduer. I vinduernes-univers er det den alsidige hybrid, der både sørger for, at du kan få masser af lys ind i dit hjem, men også at du kan få luftet ud, så du kan holde et godt indeklima.

  kombivindue

 • Sidehængte vinduer

  Sidehængte vinduer er en velkendt type vindue i Danmark, som er monteret i siderne af vinduet, og åbnes nemt med anverfer.

  sidehængt vindue

 • Bondehusvinduer

  Bondehusvinduer er klassisk landidyl, hvor vinduet er monteret i siden af rammen. De ses både på gamle bondegårde og på ældre byhuse, så lad dig ikke skræmme af navnet - bondehusvinduer kan sagtens passe til andre huse end dem du finder på landet.

  bondehusvindue

 • Palævinduer

  Palævinduer er sidehængte vinduer med sprosser, som passer perfekt til mere herskabelige villaer, og her hos Bedst & Billigst får du netop vinduer der er et palæ værdigt, men til en lav pris!

  palævindue

 • Vinduer med sprosser

  Vinduer med sprosser kommer rundt om forskellige vinduestyper, hvor alle disse selvfølgelig har det tilfælles, at de har sprosser. Så hvis du bare ved, at du må og skal have sprosser på dine vinduer, er vores kategori med sprossede vinduer lige det du leder efter!

  topstyret vindue med sprosser

 • Dannebrogsvinduer

  Dannebrgosvinduer er nok nogle af de mest almindelige vinduer i Danmark, og ses især på gamle murermestervillaer. Et stykke klassisk vinduesdesign, der tager inspiration fra det danske flag.

  dannebrogsvindue

 • Dreje kip vinduer

  Er du til praktiske vinduer, der er nemme at rengøre? Skal du bruge vinduer til 1. sal, eller måske højere oppe? Så er dreje kip vinduer helt sikkert noget for dig! Vinduet åbner indad, og derfor er det let at rengøre. Samtidig kan det stilles på klem, så det åbner i toppen, så du stadig kan have noget stående i vindueskarmen.

  dreje kip vindue

 • Udestueelementer

  Med vores udestueelementer får du kvalitet til gode priser! De er simple, og fås både som fastkarmsvinduer, som kombivinduer og med en fyldning i bunden. Kom godt i mål med dit udestue-projekt.

  udestueelement

 • Vendevinduer

  Vendevinduer - det er ret ligetil, da navnet afslører vinduets primære fordel: at vinduet kan vendes, så du let kan gøre det rent indefra.

  vendevindue

 • Tophængte vinduer

  Tophængte vinduer er monteret i toppen, med åbning i bunden. De er gode til fx kælderen, hvor der er brug for udluftning, men hvor vinduet måske ikke skal åbnes og lukkes så ofte.

  tophængt vindue

Oplev de mange fordele hos Bedst & Billigst:

  Op til 12 Års Garanti

  Ingen forudbetaling

  BR18 - Energikrav

  Ingen sømhuller

  Tyverisikret Glasmontering

  Indfarvede alu-energisprosser

  Knastfrit / fingerskarret træ

  Fremstillet på egen fabrik

  Classic Profil

  Indfarvede alulister hele vejen rundt

  Ekstra tyverisikring

Hvordan kommer du i gang med dit vinduesprojekt? 

Har du brug for hjælp til at komme i gang med dit nye vinduesprojekt? Vi har hos Bedst & Billigst udarbejdet en guide om vindueskøb. Her kan du læse om blandt andet materialetyper, specialmål og opmåling. På den måde kan du komme trygt og nemt i gang med dit projekt - du behøver altså hverken være professionel eller udlært for at vælge de rette elementer hos os.

Kender du ikke fagudtrykkene på dine vinduer? Du kan hos os finde en kort og overskuelig beskrivelse af alle delene på dine vinduer med vores fagudtryks-guide. I guiden viser vi visuelt, hvad forskellige elementer hedder, og du kan derved nemt selv angive dine ønsker i din bestilling. Er du eksempelvis i tvivl om, hvad en “udluftningsrist” er? Du finder det nemt i oversigten. 

Når du skal have nye vinduer, er der en ting, som er særlig vigtig at overveje. Skal vinduet bruges som redningsåbning i nødstilfælde? Reglerne er, at alle beboelsesrum skal, foruden døren til omkringliggende rum, have en udgang direkte til det fri, for eksempel i form af et vindue. 

Læs mere om kravene til redningsåbninger her.

Overvej glas og design til alle vinduer

Når du skal købe nye vinduer, kan du med fordel overveje både glas og design. Glasset har betydning for, hvor meget du kan høre gennem det, samt hvor meget andre kan se gennem det. Designet har betydning for, hvordan vinduerne passer til resten af huset. 

Der er altså gode grunde til at indtænke begge aspekter, når du bestiller dine vinduer. 

Vælg mellem flere typer af glas

Hos Bedst & Billigst finder du både: 

De forskellige glastyper har hver sine fordele. Det sandblæste glas er eksempelvis godt, hvis du gerne vil undgå nysgerrige blikke fra forbipasserende, hvor lydglas er effektivt, hvis du bor i et område med støjgener, eksempelvis en trafikeret vej. Du kan altså indtænke disse forhold, når du designer dine vinduer.  

Fokusér på både design og farve

Når du køber nye vinduer, skal du som sagt også overveje selve designet og udseendet. Dette kan du gøre med afsæt i selve husets facade eller i dine ønsker til husets facade. Du kan altså vælge design ud fra dét, du allerede har eller ud fra dét, du drømmer om. 

Når du har valgt design - hvad end det er topstyrede vinduer eller store vinduespartier - skal du vælge den rette farve. Dette kan være et større projekt, end du lige tror, og derfor har vi hos Bedst & Billigst samlet noget information om netop farverne. Hermed kan du nemt danne dig et overblik over dine muligheder.

Sådan vælger du materiale til dine billige vinduer

Når du skal vælge vinduer og døre, er det vigtigt at overveje, hvilket materiale elementerne skal være lavet af. Hvert materiale har sine fordele, og det vigtigste er, hvilket udtryk du ønsker, og hvor meget du har lyst til at vedligeholde dine vinduer og døre.

Læs med her, og bliv klogere på henholdsvis træ, træ/alu og PVC.

Træ

 

Vinduer og døre i fyrretræ er et klassisk valg, og de har derfor altid været populære. Fyrretræet har en kerneandel på 90% og er fingerskåret i samlingerne for at sikre den bedste kvalitet. 

Vinduer og døre i fyrretræ kræver vedligeholdelse, da de skal males med nogle års mellemrum for at sikre en lang levetid.

Træ/alu

Vælger du vinduer og døre i træ/alu, kombinerer du de gode egenskaber fra træet med en aluminiumsprofil, hvilket gør, at dine vinduer og døre bliver ekstra modstandsdygtige overfor vind og vejr på den udvendige side, samtidig med at du kan nyde træets naturlige overflade på den indvendige side. 

Træ/alu-kombinationen kræver altså minimal vedligeholdelse på den udvendige side, hvor elementerne er mest udsatte.

PVC

PVC- eller plast-vinduer og -døre er et mere moderne og praktisk valg, da de kræver minimal vedligeholdelse og er ekstremt modstandsdygtige over for klimaet og ikke mindst slid. 

De har en solid holdbarhed og en ekstra lang levetid, uden at du behøver at gøre mere end almindelig rengøring samt smøring.

Billige vinduer - I alverdens afskygninger

Hvis du nu ikke helt har lyst til at scrolle hele vejen tilbage til toppen af siden, så har vi gjort dig den tjeneste at lave en liste over alle vores forskellige vinduestyper herunder, så du nemt kan klikke dig videre til lige præcis den type vinduer du gerne vil se:

Der er ikke sparet på kontakt og rådgivning

Vi har skåret alt det unødvendige væk for at kunne levere vinduer og døre direkte til dig til markedets laveste priser. God service og rådgivning er der dog aldrig sparet på, og vi står derfor altid klar med vejledning og svar på spørgsmål, når du køber vinduer eller døre fra os. 

Tag endelig kontakt. Vi rådgiver gerne og altid med udgangspunkt i dine ønsker og behov.