3-lags glas uden merpris

Ingen forudbetaling

Tilskudsgodkendt

Prismatch

Topstyrede vinduer

Topstyrede vinduer er blandt de mest populære vinduestyper på grund af de enkle og moderne linjer og den lette betjening. 

Vores topstyrede vinduer fås til lave priser, og i et bredt udvalg af forskellige designs. Vælg dit nye topstyret vindue i enten træ, træ/alu eller PVC. Vi vil være bedst og billigst! Derfor har vi altid prismatch. 

Topstyret vindue

Et topstyret vindue fra Bedst & Billigst, er et populært valg til mange boligtyper, derudover er det et utroligt praktisk vindue som er nem at betjene med et greb i bunden.

Et topstyret vindue er et billigt vindue, som bringer ekstra meget lys ind i din bolig. Vælg dit topstyrede vindue både med og uden sprosser alt efter hvilket udtryk du ønsker din bolig skal have.

Bor du i et mere moderne hus vil topstyrede vinduer ofte passe godt til din bolig. Du finder altid billige topstyrede vinduer hos Bedst & Billigst.

Tre fordele

10 års garanti

Vi lover vinduer og døre i god kvalitet til lave priser, derfor kan vi naturligvis også sagtens give dig 10 års garanti med i handlen. Vi kan derfor uden at blinke sige vi er Bedst og Billigst. Læs mere om vores garanti her

Lave priser

Vi har skåret alt det unødvendige væk for at kunne levere lave priser. Mellemmænd, flotte showrooms og andet fancy hurlumhej. Tilbage står gode varer til lave priser, ganske enkelt.

Hos Bedst & Billigst finder du altid billige vinduer og døre i god kvalitet.

 

Finansiering

Kniber det med knasterne? Vi tilbyder i samarbejde med Sparxpress en nem og god finansiering af dine nye vinduer og døre. Skift allerede nu og få alle fordelene med det samme. Læs mere om vores finansieringsmuligheder her

Sådan måler du op

Det er super nemt, selv at tage de korrekte mål til dine nye vinduer og døre. Alt du skal bruge er: papir, blyant, målebånd eller tommestok.

Har du allerede nu et vindue eller en dør, som blot skal udskiftes til en ny model, kan du blot måle bredden og højden på det eksisterende element.

Det er en god idé, altid at notere bredden først, da det er det mål, du skal indtaste først når du bestiller nye vinduer og døre.

Har du derimod ikke noget vindue eller en dør i forvejen, eller ønsker du at skifte ud til en større model end den eksisterende? Så skal du finde et hulmål, du skal altså måle bredden og højden på hullet i væggen og trække 2,5 - 3 cm. fra hvert fald, på den måde sikrer du plads til fugen rundt om vinduet.

Læs mere om hvordan du måler op her.

Kontakt

Vi har skåret alt det unødvendige væk, for at kunne levere vinduer og døre direkte til dig til markedets laveste priser. God service og rådgivning er der ikke sparet på, og vi er klar til at hjælpe dig godt igennem dit køb.

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe eller ringe til os via vores chat eller en mail. 

Tlf.: 70 26 74 74 - Mail: bb@bedst-billigst.dk