Topstyrede vinduer

Topstyrede vinduer er populære vinduer, og det er de af flere grunde. De kan bruges i hele boligen, de giver godt lysindfald, og så er de så lette at betjene, at man skulle tro at det var løgn. Tag et kig på vores udvalg herunder!

Hvad er et topstyret vindue?

Et topstyret vindue er et vindue med en enkel, trinløs åbning og ofte skjulte beslag og en indbygget ventilationsåbning. Dermed er det topstyrede vindue oplagt til de fleste rum, da du nemt kan åbne vinduet, når du har brug for det.

Vores populære topstyrede vinduer fås i et bredt udvalg af forskellige designs. Vælg eksempelvis dit nye topstyrede vindue i enten træ, træ/alu eller PVC. Uanset materiale kan du være sikker på, at prisen altid er billig, da vi tilbyder prismatch. Hos Bedst & Billigst vil vi nemlig være både bedst og billigst!

Udforsk de topstyrede vinduer her

Et topstyret vindue fra Bedst & Billigst er et populært valg til mange boligtyper på grund af det enkle og stilfulde design. Hertil er det et utroligt praktisk vindue, som er let at betjene med den trinløse åbning og et enkelt greb i bunden. Alt, du skal gøre, er at vippe grebet, og så kan vinduet gnidningsfrit skubbes åbent fra vinduets ramme - det er effektiv udluftning.

Et topstyret vindue er hertil også et billigt vindue, som bringer ekstra meget lys ind i din bolig, og det kan derfor med fordel benyttes i flere rum. Du kan eksempelvis bruge topstyrede vinduer i både gangen, værelserne, stuen og køkkenet.

Lyder det som noget for dig? Klik rundt her på siden, og find det design, der passer til din bolig. Du kan eksempelvis vælge topstyrede vinduer både med og uden sprosser alt efter hvilket udtryk, du ønsker, din bolig skal have. 

Når du har fundet den rette model for dig, skal du blot klikke ind og derfra angive dine ønsker. Skriv dine mål, angiv materiale samt andre specifikationer, og bestil. Det er simpelt og nemt.

Tre fordele

Op til 12 års garanti

Hos Bedst & Billigst lover vi vinduer og døre i god kvalitet til lave priser, og derfor giver vi naturligvis altid op til 12 års garanti, når du bestiller. Vi kan derfor uden at blinke sige, at vi er Bedst og Billigst.

Læs mere om vores garanti her

Køb altid til lave priser

Vi har skåret alt det unødvendige væk for at kunne levere de laveste priser, når det kommer til nye vinduer og døre. Mellemmænd, flotte showrooms og andet overflødigt er skåret fra, så du kan få gode vare til de billige priser, ganske enkelt.

Billige vinduer fra Bedst & Billigst

Få hjælp til finansieringen

Har du brug for hjælp med finansieringen af dine topstyrede vinduer? Vi tilbyder i samarbejde med Sparxpress en nem og god finansiering af dine nye vinduer og døre. Skift allerede nu, og få alle fordelene med det samme.

Læs mere om vores finansieringsmuligheder her

Hvilken typer topstyrede vinduer skal du vælge? 

Står du og skal vælge de rette vinduer til din bolig? Og er du ikke helt sikker på, om det skal være topstyrede vinduer eller en anden form for design? Vi har hos Bedst & Billigst udarbejdet en guide til valg af vinduer, så du hurtigt og simpelt kan se hvilke aspekter, du med fordel kan overveje. I guiden kan du blandt andet finde information om: 

  • Materialer
  • Prisvurdering
  • Opmåling
  • Specialmål 

Du kan læse guiden fra ende til anden, eller du kan slå op under de aspekter, som du har brug for at læse mere om. På den måde kan du nemt komme videre i dit renoveringsprojekt, uden at du skal bruge unødig tid på lange og komplicerede manualer. 

Har ud læst guiden, og vurderer du, at det ikke helt er topstyrede vinduer, du har brug for? Vi har hos Bedst & Billigst et bredt sortiment med andre vinduer, som du kan vælge mellem. Det hele er samlet ét sted, så du nemt, hurtigt og billigt kan bestille lige dé elementer, du mangler.

Sådan måler du op til et topstyret vindue

Det er både nemt og hurtigt at måle op til nye vinduer, og du kan derfor sagtens gøre det selv. Alt du skal bruge er:

  • Blyant 
  • Målebånd
  • Papir

Opmålingen kræver altså ikke komplicerede redskaber eller dybdegående håndværkerviden. 

Har du eksempelvis allerede vinduer dér, hvor de nye topstyrede vinduer skal monteres, skal du blot måle bredden og højden på dine gamle vinduer. Herfra kan du så nemt bestille dine nye elementer ved at skrive målene ind på bestillingssiden. Det er nemt og hurtigt. 

Skal du have helt nye vinduer, og har du derfor ikke elementer, du kan måle efter, skal du blot have fat i selve hulmålet. Det finder du ved at måle bredden og højden i hullet, hvorefter du trækker 2,5 til 3 centimeter fra. På den måde er der plads til fugen omkring dit vindue. 

Læs mere om hvordan du måler op her.

Sådan monterer du dit topstyrede vindue

Ligesom det er nemt at måle op til et topstyret vindue, er det også simpelt at montere vinduet. Vi har hos Bedst & Billigst udarbejdet en monteringsvejledning, som du kan følge fra start til slut. På den måde kan du sikkert og hurtigt få monteret dit nye vindue på den helt rigtige måde.

Oplev den høje kundetilfredshed

Bestil et topstyret vindue fra Bedst & billigst, og oplev, hvorfor vi får 5 stjerne på Trustpilot. Mere end 85.000 kunder har bestilt vinduer og døre fra os, og vi har derfor styr på, hvordan du får kvalitetsprodukter til billige priser. Det betyder, at du kan være tryg ved at bestille fra os. 

Vil du gerne høre det fra kunderne selv? Du kan her på siden læse vores kundereferencer, og dermed se med egne øjne, hvorfor det kan betale sig at bestille et topstyret vindue fra netop os. Ikke nok med at du får god kvalitet til ingen penge, så er det også enkelt, nemt og hurtigt. Du kan altså let komme videre med dit renoveringsprojekt med hjælp fra Bedst & Billigst.

Er du interesseret i at høre mere om os og vores gode tilbud, er du altid velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor vi skriver om vores mange elementer, guides og nye produkter. 

Bedst og Billigst: Altid gode priser

Hos Bedst & Billigst har vi skåret alt det unødvendige væk for at kunne levere vinduer og døre direkte til dig til markedets laveste priser. Vores mål er nemlig at være de bedste og billigste på markedet. Det betyder også, at vi altid tilbyder prismatch, hvis det mod forventning skulle ske, at du finder et topstyret vindue billigere et andet sted. 

Udover at tilbyde den fordelagtige prismatch, søger vi også for, at vores priser på siden altid står klart og tydeligt. På den måde kan du hurtigt og enkelt se, hvad lige præcis dine nye vinduer vil koste. Vi ønsker, at det skal være nemt for dig. Og så er vi ret stolte af vores lave priser, så derfor viser vi dem glædeligt frem. 

Endelig leverer vi god service og rådgivning - her er der ikke sparet på noget. Vi står derfor altid klar til at hjælpe dig gennem dit køb af billige topstyrede vinduer. Har du spørgsmål, er du altså velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar med rådgivning og svar.

Telefon: 70 26 74 74 - Mail: bb@bedst-billigst.dk