3-lags glas uden merpris

Ingen forudbetaling

Tilskudsgodkendt

Prismatch

Hæveskydedøre

En hæveskydedør giver et godt lysindfald i boligen. Udover det gode lysindfald er en hæveskydedør også utrolig praktisk, pladsbesparende og giver en hurtig og nem udgang til terrassen. Vores hæveskydedøre fås både med og uden sprosser og til forskellige priser, alt efter hvilket materiale du vælger.

Du kan se vores hæveskydedøre herunder - husk vi har prismatch og 10 års garanti på alle vores produkter.

Hæveskydedøre

En hæveskydedør er et større dørparti der som regel anvendes til en terrassedør, med udgang til have eller terrasse. Fordelen ved en hæveskydedør er, at døren hverken åbner ind eller ud, men derimod til siden. Når døren skal åbnes, skal du hive i grebet, hvorefter døren vil hæve sig en smule og skydes til siden i en skinne. Det er en moderne løsning hos mange boligejere som mangler plads, da døren ikke optager plads når den er åben.

Mener du ikke at en hæveskydedør er noget for dig og din bolig, så kan du vælge en dobbelt terrassedør, som også giver meget lysindfald. Du kan se vores dobbelte terrassedøre her. Står du derimod og mangler en hoveddør, kan du finde alle vores yderdøre her. Her kan du både finde yderdøre i træ, træ/alu og PVC, og inden for forskellige prisklasser. Husk at vi har 10 års garanti og prismatch på alle vores produkter.

Passer en hæveskydedør til din bolig?

Din bolig kan have mange udtryk, alt efter hvilken hustype din bolig har, hvilke farver du har valgt og selvfølgelig alt efter hvilke vinduer og døre du har valgt til din bolig. En hæveskydedøre er et større dørparti, som går fra gulv til loft. Derfor er det vigtigt at du overvejer om en hæveskydedøre passer til din bolig og dens indretning.

En hæveskydedør passer blandt andet rigtig godt til sommerhuse og moderne boliger, hvor det er vigtigt med store vinduespartier som giver en masse lysindfald og udsigt. Har man dog et ældre hus, hvor man går meget op i det klassiske look, så vil det være en bedre løsning at vælge en dobbelt terrassedør eller lignende, da det bibeholder det klassiske og æstetiske look. Du kan se alle vores terrassedøre her.

En hæveskydedør passer også godt til en udestue, hvor der er fokus på store vinduespartier og en masse lysindfald. Her kan en hæveskydedør både anvendes fra bolig til udestue, eller fra udestue og ud til haven. Hertil kan du tilkøbe vores udestueelementer som også fås både med og uden sprosser. Du kan se dem her.

Materialevalg

Når du skal have nye vinduer og døre, er det vigtigt at overveje hvilket materiale elementerne skal være lavet af. Hvert materiale har sine fordele, og det vigtigste er hvilket udtryk du ønsker og hvor meget du har lyst til at vedligeholde dine vinduer og døre.

Træ

Vinduer og døre i fyrretræ er et klassisk valg, og har altid været populært. Fyrretræet har en kerneandel på 90% og er fingerskåret i samlingerne for at sikre den bedste kvalitet. Vinduer og døre i fyrretræ kræver vedligeholdelse, da de skal males med nogle års mellemrum, for at sikre en lang levetid.

Træ/alu

Vælger du vinduer og døre i træ/alu kombinerer du de gode egenskaber fra træet sammen med en aluminiumsprofil, hvilket gør at dine vinduer og døre bliver ekstra modstandsdygtige overfor vind og vejr på den udvendige side, samtidig med at du kan nyde træets naturlige overflade på den indvendige side. Træ/alu kombinationen kræver minimal vedligeholdelse på udvendigside hvor elementerne er mest udsatte.

PVC

PVC eller plast vinduer og døre er et mere moderne og praktisk valg, da de kræver minimal vedligeholdelse og er ekstremt modstandsdygtige overfor klimaet og ikke mindst slid. De har en ekstra lang levetid, uden at du behøver at gøre mere end almindelig rengøring samt smøring.

Sådan måler du op

Det er super nemt, selv at tage de korrekte mål til dine nye vinduer og døre. Alt du skal bruge er: papir, blyant, målebånd eller tommestok.

Har du allerede nu et vindue eller en dør, som blot skal udskiftes til en ny model, kan du blot måle bredden og højden på det eksisterende element.

Det er en god idé, altid at notere bredden først, da det er det mål, du skal indtaste først når du bestiller nye vinduer og døre.

Har du derimod ikke noget vindue eller en dør i forvejen, eller ønsker du at skifte ud til en større model end den eksisterende? Så skal du finde et hulmål, du skal altså måle bredden og højden på hullet i væggen og trække 2,5 - 3 cm. fra hvert fald, på den måde sikrer du plads til fugen rundt om vinduet.

Læs mere om hvordan du måler op her.

Tre fordele

10 års garanti

Vi lover vinduer og døre i god kvalitet til lave priser, derfor kan vi naturligvis også sagtens give dig 10 års garanti med i handlen. Vi kan derfor uden at blinke sige vi er Bedst og Billigst. Læs mere om vores garanti her

Lave priser

Vi har skåret alt det unødvendige væk for at kunne levere lave priser. Mellemmænd, flotte showrooms og andet fancy hurlumhej. Tilbage står gode varer til lave priser, ganske enkelt.

Hos Bedst & Billigst finder du altid billige vinduer og døre i god kvalitet.

Kontakt

Vi har skåret alt det unødvendige væk, for at kunne levere vinduer og døre direkte til dig til markedets laveste priser. God service og rådgivning er der ikke sparet på, og vi er klar til at hjælpe dig godt igennem dit køb.
Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe eller ringe til os via vores chat eller en mail.

Tlf.: 70 26 74 74 – Mail: bb@bedst-billigst.dk   

Vedligeholdelse af dine vinduer og døre

Uanset hvilket materiale dine vinduer og døre har, er det vigtigt at gå dem efter engang i mellem og vedligeholde dem, for at få den bedst mulige funktionalitet.

Læs mere om hvordan du passer bedst muligt på dine vinduer og døre for at opnå den længst mulige levetid her.

Trænger dine vinduer og døre blot til almindelig rengøring eller smøring kan du få tips og tricks ved at læse mere her.

Har du problemer med at dine vinduer dugger? Få tips og tricks til hvordan du kan afhjælpe problemet her.

Kontakt

Har du brug for hjælp?

Hos Bedst & Billigst er vi altid klar til at hjælpe dig godt igennem dit vindueskøb. Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe eller skrive til os, enten på mail eller via vores chat.

Tlf.: 70 26 74 74 - Mail: bb@bedst-billigst.dk