Indbrudssikring af vinduer og døre

Der sker desværre mange indbrud i Danmark sammenlignet med vores nabolande, og derfor har vi hos Bedst & Billigst haft særligt fokus på indbrudssikring af vores vinduer og døre. Vi tror nemlig på, at det skal være simpelt og effektivt, når du handler hos os, og derfor får du altid en ekstra indbrudssikring som standard og uden merpris. På den måde vil din bolig være mere sikker fra start af. 

Den ekstra indbrudssikring har foruden glasmonteringen specielt fokus på låsemekanismerne. Det vil sige, at alle døre samt produkter med paskvilgreb, som for eksempel topstyrede vinduer, har ekstra indbrudssikre låsesystemer. 

Du kan altså roligt gå på opdagelse i vores sortiment af døre og vinduer.

Indbrudshæmmende glasmontering

Det er vigtigt at forlænge indbrudstiden, hvis du vil undgå ubudne gæster.

Alle vinduer og døre fra Bedst & Billigst har limet indbrudssikret glasmontering.

Det betyder, at glasset er monteret i rammen med silikone, som sikrer, at glasset ikke kan trækkes ud med en sugekop. Tyvene kan altså ikke afmontere ruden på samme måde som ved andre vinduer. 

Ved et eventuelt indbrud vil glasset skulle skæres ud, hvilket tager væsentlig længere tid.

Hvis du, foruden dette, også bestiller lamineret eller hærdet glas, vil du være yderligere sikret.

Bedre indbrudssikring med paskvilgreb

Du har en ekstra sikker lukkemekanisme med paskvilgreb på vinduer og terrassedøre.

Vinduer med paskvilgreb (typisk et topstyret vindue) har en ekstra indbrudssikret låsemekanisme.

Det samme gør sig gældende med terrassedøre, der har den samme type lukkeenhed: Hagekolve med slutblik.

Denne ekstra tyverisikrede låseenhed er udstyret med en hagekolve; en krumtap,

der griber bedre fat i slutblikket, og som samtidigt også er ekstra sikret mod indbrud.

Indbrudssikring af hoveddøre

Du får en indbrudssikret låsemekanisme med Bedst & Billigsts hoveddøre og facadedøre.

Foruden 3-punktslåsen, som i øvrigt er monteret på alle typer døre, er hoveddørene også ekstra sikrede mod indbrud.

Generelt om Bedst & Billigsts indbrudssikring

Du får en ekstra sikkerhedspakke på produkter med paskvilgreb samt hoveddøre.

Sikkerhedspakken, som vi hos Bedst & Billigst har inkluderet på alle døre og vinduer med paskvilgreb samt hoveddøre, besværliggør ethvert forsøg på indbrud og gør ofte tyven utålmodig og nervøs.

Hagekolverne og slutblikket giver en forlænget indbrudstid på over 20 gange, hvilket normalt er nok til at tyven giver op og går videre.

Oplev fordelene ved indbrudssikre vinduer og døre fra Bedst & Billigst

Herunder har vi samlet en liste med de mange fordele hos Bedst & Billigst:

 • BR18 - Energikrav
 • Produktion efter dine mål
 • Ingen forudbetaling
 • Tyverisikret Glasmontering
 • Ingen sømhuller
 • Inkl. ekstra tyverisikring
 • Classic Profil
 • Indfarvede alu-energisprosser
 • Øko-behandlet
 • Knastfrit / fingerskarret træ
 • 10 Års Garanti
 • Indfarvede alulister hele vejen rundt

Sådan skræmmer du nemt og hurtigt tyven væk

Udover at holde tyvene væk med vores indbrudssikrede vinduer og døre kan du faktisk allerede stoppe tyvene, inden de forsøger at bryde ind. Du kan forebygge indbrud. Her er to gode måder, at lade som om du er hjemme, selv når du er væk, samt at bruge nabohjælp. Begge dele vil nemlig skræmme mange indbrudstyve væk, inden de når til dine indbrudssikre vinduer og døre.   

Læs med nedenfor, og lær mere om, hvordan de to bud, kan hjælpe dig, når du er på ferie, eller hvis du bor i et særligt indbrudsramt område. 

Lad som om, du er hjemme

Indbrudstyve slår oftest til, når de kan arbejde uforstyrret. Det betyder, at nærmest alle indbrud finder sted, når boligejere ikke er hjemme. Derfor er vores første bud på, hvordan du holder tyvene væk fra din bolig, at du lader som om, du er hjemme, selv når du ikke er det. Det lyder måske simpelt, og det er det faktisk også - og netop derfor er det en forholdsvis nem måde at holde ubudne gæster væk.

Inden du tager på ferie eller weekendophold, kan du med fordel skabe en illusion af, at der fortsat er nogen hjemme i huset. Har du flere biler, kan du eksempelvis sørger for at parkere den ene bil midt i indkørslen, så det ikke er så tydeligt, at der mangler en bil. 

Hertil kan du også lade din seng være uredt, så det ligner, at nogen sover i den hver nat. Ligeledes kan en tændt radio eller fjernsyn få tyvene til at tro, at nogen går rundt og lytter til radio- eller fjernsyns-programmerne i huset. Det er smart, da tyvene som sagt oftest vil arbejde uforstyrret. Netop derfor vil de med større sandsynlighed gå udenom din bolig, hvis de tror, nogen er hjemme.

Så træk gardinerne for, lad sengetæppet ligge, og tænd for radioen - og husk at gemme dine synlige værdigenstande væk. 

Brug nabohjælp

Udover at lade som om du er hjemme, kan du med fordel også gøre brug af dine naboer på vænget eller i opgangen. De ved nemlig ofte, hvem der kommer og går, ligesom de kan se, når en ubuden gæst slår til. Udover at det er god naboskab, så er det også en gevinst for naboerne, da de jo heller ikke er interesserede i at få indbrud i nærheden af dem selv. 

Nabohjælp er en særligt effektiv indsats mod indbrud, da naboer i momentet kan se, hvad der foregår. Vi foreslår derfor, at du laver en aftale med dine naboer, hvor I holder øje med hinandens huse, når I ikke er hjemme. På den måde kan I slå alarm, hvis der sker noget mystisk.

Få en god pris på indbrudssikrede vinduer og døre 

Hod Bedst & Billigst får du indbrudssikring med, når du køber nye vinduer og døre. Det betyder, at du eksempelvis får forstærkede hængsler og sikret glas, der gør det sværere at bryde vinduet op, ligesom en indbrudssikret slutblik gør det sværere at bryde døren op. 

Udover at du får indbrudssikring med uden merpris, så får du også de billigste vinduer og døre hos os. Det gør du, fordi vi hos Bedst & Billigst altid tilbyder prismatch, hvis du mod forventning finder en billigere pris på nye vinduer og døre et andet sted. Vi vil nemlig være bedst og billigst!