Hvad er en varm kant?

En varm kant er en sort kunststofliste, der i sit hulrum forsynes med isolerende materiale. Varm kant indsættes i stedet for den skinnende aluminiumsliste, som man brugte førhen i termoruder. Kanten sættes på glasset hele vejen rundt i siderne, det er derfor ikke muligt at se varm kanten når glasset er sat i vinduet eller døren.

Spar på varmeregningen

Hos Bedst & Billigst får du gratis varm kant på alle dine vinduer og døre (tilkøb på dreje-kip vinduer). Varmekanten giver ekstra høj isoleringsevne uden merpris.

Tre fordele ved varm kant

1.

Med varm kant formindskes kuldetabet væsentligt i forhold til metalprofilerne i de almindelige energiruder. Metalprofilerne på almindelige termoruder og superlavenergiruder, virker simpelthen som kuldebroer.
Det betyder yderligere besparelser på varmeregningen.

2.

Med varm kant reduceres kondensrisikoen i kanterne også, og det betyder at muligheden for dugdannelserne på dine nye vinduer og døre også formindskes mærkbart.

Ved de følgende rengøringer af vinduer og døre (afvaskning af det udvendige træværk) samt efter vinduespudsning skal rammerne og karmene eftertørres med en tør klud.

3.

Med varm kant bliver vinduet også flottere at se på, og udsynet forbedres, da der ikke længere er nogen forstyrrende og reflekterende aluminiumskant.

Fakta

Da det tilbage i 2006 blev lovpligtigt at alle vinduer og døre skulle produceres med energiglas (max. u-værdi 1,2) valgte Bedst & Billigst at gå et skridt videre ved at påføre glassene varm kant - uden beregning for kunderne.

Den varme kant gør at man får ekstra ud af besparelserne på varmeregningen, da glas med varm kant optimerer isoleringen ved bl.a. at mindste kuldebroer.