Se billeder af fordele og produktkvaliteter

CE godkendte vinduer og døre som overholder det nye BR18 tillæg som træder i kraft D. 1. Januar 2021
Herunder har vi samlet et billedarkiv med beskrivelser af de fordele og produktkvaliteter vi tilbyder i Bedst & Billigst.
Ved hjælp af de grønne eller grå symboler under hver billedtekst, kan du se om det pågældende billede er fra kernetræsserien eller fra træ/aluserien, eller eventuelt fra begge serier.

Profiltegninger:
Nederst på siden finder du også profiltegninger for både kernetræ og træ/alu.
Bemærk, at tegningerne er opdelt efter produkttype, således at én fil har profiltegninger af vinduer og en anden af døre.

Billeder fra produktserien: Kernetræ

Udvendige energisprosser

Kernetræsprodukter har ligesom på træ/alu også hvide Alu-energisprosser på den udvendige side, dog med mindre dybde.
Fordel: Flottere finish og energibesparende.

Profiludsnit af vindue

Her vist et udsnit af profilerne og opbygningen af et kernetræsvindue.

Topstyret vindue i træ

Her ses et eksempel på et topstyret vindue i træ. Træ er det klassiske materiale til vinduer, og et godt valg til prisen. Det skal dog vedligeholdes ved maling udvendigt hver 4-5 år.

Hoveddør / Facadedør i træ

Billedet viser en hoveddør i fyrretræ. Døren leveres med blandt andet med indbrudshæmmende glasmontering, forstærket slutblik og hagekolver, som sikrer imod indbrud.

Terrassedør i træ

Billedet viser en terrassedør med 10 glasfelter og krydssprosser i fyrretræ. Som størstedelen af produkterne på hjemmesiden, produceres terassedøren efter netop dine mål og behov.

Profiltegninger kernetræ med 2-lags glas

Hent et skema med profiltegninger af vinduer fra kernetræsserien. De viste profiler er side / topprofiler med angivelse af mål.

Profiltegninger kernetræ med 3-lags glas

Se eller download en pdf-fil med profiltegninger af døre fra kernetræsserien. De viste profiler er side / topprofiler med angivelse af mål.

Billeder fra produktserien: Træ-Alu

Udvendige energisprosser

Hvide vejrbestandige alu-energisprosser på den udvendige side. Her vist på et hvidt Træ-Alu vindue.
Fordel: Flottere finish, mindre vedligeholdelse og energibesparende i forhold til gennemgående sprosser.

Profiludsnit af træ-alu-vindue

Ved træ-alu profiludskæringen kan man se, hvordan et træ-alu vindue er opbygget med kernetræsprofilerne inderst og den beskyttende aluprofil yderst.

Bondehusvindue i træ-alu

Her vist et eksempel på et bondehusvindue i træ-alu.
Fordel: træ-alu har næsten ingen vedligeholdelse, men bibeholder træets fordele indvendigt. Udvendigt beskytter aludelen mod vejr og vind.

Hoveddør / Facadedør i træ-alu

Her vist en hoveddør i træ/alu. Fyldningerne er ikke med profiler, som på trædøre. Døre i træ-alu er inklusive fiberbundtrin som standard. Døren er opbygget med kernetræ på den indvendige side og med beskyttende alu-skal udvendigt.

Terrassedør

Billedet viser en terrassedør med 10 glasfelter i træ-alu. Alubundtrin er standard. Træ-alu døre har kun et spændstykke nederst. Som hoveddøren er den opbygget med kernetræ indvendigt og aluprofil udvendigt.

Profiltegninger træ/alu med 2-lags glas

Hent eller åben profiltegninger af side/top-profilerne for vinduer i træ-alu serien.
Profiltegningerne er vist med målangivelser.

Profiltegninger træ/alu med 3-lags glas

Her kan du se profiltegninger med dimensioner af døre fra træ-alu serien.

Detaljebilleder fra begge produktionsserier

Indvendige classic energisprosser

Ved både træ og træ-alu elementer benytter vi træ-energisprosser på den indvendige side. De monteres direkte på glasset, hvor der nedenunder (inde i glasset) er indsat en rumdeler - så det ligner flere små glas. Dette giver en bedre energibesparelse uden at det er synligt. Classic profilen er en profil med udskæringer i klassisk stil.

Indvendige softline energisprosser

Softline profilen har et moderne design med let afrundede kanter.

Udluftningsventil

Her vist i lukket position.
Udluftningsventilen monteres i topkarmen på den indvendige side. Den er ikke synlig udefra. Luftcirkulationen sker mellem toprammen og topkarmen.

Udluftningsventil - åben

Udluftningsventilen åbnes og lukkes nemt, ved et let tryk med en finger.

Paskvilgreb med hagekolver

Her vist hagekolver ved paskvilgreb. Alle produkter med paskvilgreb (både vinduer og terrassedøre) er med ekstra sikker låsemekanisme.
Terrassedørene er også med 3-punktslås.

Grålakerede hængsler

Både træ og træ-alu produkter monteres med grålakerede hængsler, som også har en flottere overflade end almindelige galvaniserede hængsler.

Glasfiberdørtrin

Alle døre i træ og træ/alu har som standard påmonteret dørtrin i glasfiber (fiberbundtrin). Du har mulighed for tilkøb af mahognibundtrin.

Både træ og træ-alu produkter monteres med grålakerede hængsler, som også har en flottere overflade end almindelige galvaniserede hængsler.