Yderdøre fra Bedst & Billigst

Er du på udkig efter en ny yderdør til dit hus? Så er du havnet det rigtige sted. Hos Bedst & Billigst har vi et udvalg af forskellige yderdøre til dine behov. Din dør skal kunne en lang række ting, udover bare at åbne og lukke samt at holde tæt så hverken vind og vejr eller ubudne gæster kan komme ind. 

Det kan eksempelvis være en god idé at overveje, om yderdøren skal passe til dine gamle eller nye vinduer, matche husets stil, have en åbningsretning i højre eller venstre side, og om den skal have vinduer, så du kan kigge ind og ud. Disse overvejelser er afgørende i din beslutningsproces. Hvis du har styr på dine ønsker fra starten, så er der stor chance for, at du vælger rigtigt første gang. 

Her på siden guider vi dig igennem overvejelserne og giver dig gode råd. Guiden gør det nemt og enkelt for dig at træffe det rigtige valg. Se vores udvalg af yderdøre med eller uden glas til altid lave priser nedenfor.

 

Hvad er en yderdør?

Kært barn har mange navne. Vi kan godt forstå, hvis du bliver forvirret. En yderdør - også kaldet en udvendig dør eller en facadedør - er en dør i dit hus, der leder fra din bolig og udenfor. Det kan være din hoved-, terrasse- eller bryggersdør med mere.

Guide: Sådan vælger du den rigtige yderdør

Når du skal vælge din nye yderdør til din bolig, er der, som tidligere nævnt, mange overvejelser, du skal have gjort dig. Men hvor skal du lige starte henne? Vi har prøvet at simplificere processen for dig. 

Skriv dig disse råd bag øret, så er du godt på vej:

1. Få styr på størrelsen

Du bør som det allerførste lave en opmåling af din gamle dør eller det murhul, hvor døren skal sidde. Sørg for, at målene er helt korrekte, så du får bestilt den rigtige dør. Det kan du læse mere om længere nede på siden. 

2. Find det rette materiale

Når du skal vælge, hvilket materiale din dør skal være lavet af, så stil dig selv disse spørgsmål: 

  • Hvilket materiale passer ind i huset stil? 
  • Skal du have en særlig type dør, der kræver minimal vedligeholdelse? 

Bliv klogere på vores forskellige materialer her:

Træ

En yderdør af træ er et populært valg til dig, der går efter et charmerende og naturligt udseende. Fyrretræet har en kerneandel på 90 %, og samlingerne er fingerskåret, så vi sikrer den bedste kvalitet.

Uanset om din dør af træ skal bruges som en ny hoveddør eller skal sidde i skuret, så kræver den vedligeholdelse. Mange begår den fejl kun at vedligeholde hoveddøren og lader de andre yderdøre sygne hen. Vi anbefaler altid, uanset hvor din dør bruges, at du maler den med nogle års mellemrum. Dette vil sikre fortsat funktionalitet og en lang levetid. 

Træ/alu

Med en yderdør i træ og aluminium får du den perfekte sammensætning af gode egenskaber fra fyrretræet og robusthed fra aluminiummet. 

Ved denne kombination beklædes den udvendige side af din dør med aluminium, hvilket gør den modstandsdygtig over for vind og vejr. Samtidig får du lov til at nyde det charmerende trælook på indersiden. Døren kræver minimal vedligeholdelse på ydersiden. 

PVC

Hvis du vælger en yderdør i plast eller PVC, så får du en dør, der nærmest passer sig selv. PVC er det mest praktiske valg, da det desuden er modstandsdygtigt og slidstærkt. Alt, du skal gøre, er at rengøre døren med jævne mellemrum og smøre, når det er nødvendigt. 

3. Sørg for, at døren passer ind i stilen

Din yderdør skal selvfølgelig matche husets udtryk både indvendigt og udvendigt. Hvis døren skal sidde i skuret eller garagen, er det ligeledes vigtigt, at den passer til omgivelserne. En flot yderdør kan være med til at skabe en smuk indgang, som du og ikke mindst dine gæster kan nyde godt af.

4. Beslut, hvad døren skal kunne

Når du skal vælge den rette dør, så skal du være bevidst om dine behov. Vil du gerne have vinduer i døren, så du kan kigge ud og ind? Vinduer har tendens til at gøre rummet mere rummeligt og giver samtidig et større lysindfald. 

Overvej også, om du har det bedst med at åbne døren i højre eller venstre side, og om dine potentielle husdyr skal have sin egen ind- og udgang. 

5. Kend dit budget

Måske har du et loft på, hvor meget din dør må koste, eller måske er du ligeglad. Uanset hvad, så er det vigtigt at have gjort sig tankerne. Hos Bedst & Billigst kan du altid finde yderdøre til skarpe priser, og vi tilbyder prismatch.

Hvordan opmåler og monterer du din dør selv?

Er du lidt af en gør-det-selv-type? Eller ønsker du blot at spare penge på montering af din yderdør? Så kan du heldigvis, med en sjat tålmodighed og et godt overblik, selv opmåle og montere.

Start altid med at opmåle murhullet eller din gamle dør, inden du køber din nye dør. Du skal være helt sikker på, at målene er korrekte, så din nye passer ind i hullet. 

Alt, du skal bruge er:

  • Papir
  • Blyant
  • Målebånd/tommestok
  • Lommeregner

Læs her vores komplette guide til måltagning, og bliv klogere på processen, så du er helt sikker på at gøre det rigtigt.

Se også vores monteringsvejledning med trin-for-trin-beskrivelser af alt fra afmontering af din gamle dør til fugning af din nye, samt hvilke værktøjer du skal bruge.

Hvordan kan din yderdør leve længere?

Dine døre skal helst holde i rigtig mange år, og derfor er du nødt til at vedligeholde dem i større eller mindre grad, alt afhængig af materialet. Vedligeholdelse er desuden afgørende, hvis du vil opretholde din 10 års garanti.

Sørg for løbende at holde øje med tilstanden på din yderdør. Vær særligt opmærksom på små skader og skrammer samt fugt ved lister og vandrette overflader. Det er vigtigt at tilse både indersiden og ydersiden af døren, men hav gerne et ekstra øje på ydersiden, da den er særligt sårbar overfor regn og det skiftende vejr.

For at forlænge holdbarheden på dit produkt, har vi lagt det første beskyttende lag med en overfladebehandling. Resten er op til dig. Vi anbefaler altid vores kunder selv at behandle produktet ind imellem. Enten med træbeskyttelse eller maling. På den måde kan du forlænge dørens levetid gevaldigt. 

Læs her vores guide til vedligeholdelse. Få også tips til smøring og rengøring af låse og hængsler.

Tre fordele

10 års garanti

Alle vores døre er af høj kvalitet og kan fås til markedets laveste priser. Fordi vi ønsker det bedste for dig som kunde, giver vi desuden 10 års garanti med i dit køb. Læs mere om garantien, og bestil din dør med ro i maven.

Prismatch

Vores kunder skal ikke snydes for et godt køb! Vi ønsker, at du skal kunne handle hos os uden at tømme lommerne, så der samtidig er plads i dit budget til at være livsnyder. Derfor prismatcher vi altid, hvis du finder det samme produkt billigere hos en anden forhandler. Vi VIL være billigst!

Ingen forudbetaling

Hos Bedst & Billigst har vi også sørget for, at du ikke betaler for dine produkter, før de er produceret og klar til levering. 

Køb din billige yderdøre hos os

Bestil din yderdør hos Bedst & Billigst, hvis du vil have kvalitet og billige priser. Vi bestræber os efter at have markedets bedste priser, og det kan vi gøre, fordi vi har skåret det dyre mellemled fra i processen. 

Venligst ring til os, hvis du har et eller flere spørgsmål. Du er også velkommen til at kontakte os via e-mail eller vores online chat. Vi står altid klar til at hjælpe og rådgive dig! 

Find kontaktoplysninger.