Få inspiration til dit vindues- og dørprojekt

Se andre kunders renoveringsprojekter, og læs om hvordan de oplevede at handle hos Bedst & Billigst. Se før og efter billeder af renoveringer, og bliv inspireret til din bolig.

Vi vil altid gerne inspirere andre til deres projekter, derfor modtager vi meget gerne før og efter billeder af dit projekt også.

Terrasseprojekt

Anders Skjoldemose

"Vi skulle bruge et vindue til vores nye facade på terrassen. Vinduet skulle passe ind i det eksisterende hulrum og vi fandt det nemt og bekvemt at bestille på nettet og få leveret det direkte hjem på adressen. Vi brugte målene fra det gamle vindue og bestilte det på hjemmesiden. Vinduet blev leveret 4 uger efter og var overraskende nemt at få installeret. Vi er meget tilfredse med resultatet og kan sagtens finde på at bestille på bedst-billigst.dk en anden gang."

Komplet udskiftning til hele huset

Christopher Jensen

"Vi valgte Bedst & Billigst af flere årsager. Vi havde hørt godt om firmaet og produkterne fra nogle bekendte. Da vi selv stod og skulle renovere hus kom vi også hurtigt frem til, at det var den rigtige løsning for os ift. pris og kvalitet.

Det er efterhånden 5 år siden - og vi har ikke fortrudt vores valg. Både vinduer og døre holder en fin kvalitet, og næsten vedligeholdelsesfrit."

Stort udvalg

Har du fået lyst til at udskifte dine gamle vinduer og døre? Se vores store udvalg og bestil selv nemt og enkelt direkte på hjemmesiden.

Har du brug for hjælp?

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon 70 26 74 74 eller skrive til os på chatten.