Fast vinduemed 2 fag 2 glasfelter - smal karm

Varenummer: PF0202

Indtast karmmål

Hvad er karmmål?
cm
cm
Opmåling

Klik her og se hvordan du måler op til dine vinduer og døre

Ønsker du de samme tilvalg som i dit sidste produkt?
Klik "Tilføj" og overfør dine tilvalg fra dit seneste produkt i kurven hertil.
Tilføj
Materiale
PVC

Her kan du vælge imellem forskellige materialer, Fyrretræ, træ/aluminium eller PVC. Uanset hvilken materialetype du vælger, er du sikker på god kvalitet og flot finish.

Platform
Euro70 70mm karm
Glas
2-lags lavenergiglas (Ug-værdi 1,1 til 1,2)
0,00 kr
Glas-design
Energiglas (klart glas)
0,00 kr

Du kan vælge imellem flere forskellig typer glas. Glastypen afhænger af, hvilket formål ruden skal have.

Specialglas
Intet specialglas
0,00 kr

Glastypen afhænger af, hvilket formål ruden har. Du kan vælge imellem flere forskellig typer glas.

Farve
Standard Hvid RAL 9016
0,00 kr

Her kan du vælge om du vil have farvet folie med struktur, på dit PVC vindue. Bemærk: Vælges ingen folie, har vinduet farven RAL 9016 hvid.

Varm Kant
Varm kant Grå
0,00 kr

Varmekant reducerer kuldebroen mellem glassene og giver den bedste isolering.

Profil
Softline profil
0,00 kr

Her kan du vælge hvilken profil dit produkt skal have indvendigt. Profilen er den udfræsning, der er foretaget i karm og ramme. I PVC er det kun softline profil. Du kan vælge mellem 2 forskellige profiler - Softline og classic.

Not
Ingen not
0,00 kr

Not er en 10 mm bred og dyb udfræsning på den indvendige side af karmen. Noten anvendes for nemmere montering af lysningsplader eller vindueskarm (Not i bund).

Montage
Monteringsbeslag
0,00 kr
Garanti
10 års garanti på hele produktet
0,00 kr

Vi har 10 års garanti på hele produktet på vores træ og PVC vinduer og døre, samt 12 års garanti på hele produktet på vores træ/alu vinduer og døre.

Husk også at vælge tilbehør

Vedligeholdelse
Ingen rengøringskit
0,00 kr
Product Bottom Image

Fast vindue med 2 fag 2 glasfelter - smal karm

Varenummer: PF0202

Nye vinduer til kundevenlige priser. Det er hvad du får hos Bedst & Billigst.

Køb et fast vindue med 2 fag og 2 ruder med smal karm. Så får du fuld valuta for dine penge. Vinduet kan prale af en energimærkning. Det har ruder af lavenergiglas. Rammen er fremstillet af kernefyrretræ. Glaslister og sprosser er lavet af aluminium.

Og det bedste af det hele: Du kommer ikke til at betale en krone mere end højst nødvendigt. 


Monter selv – slip med en lavere pris


Vores vinduer ryger direkte fra vores fabrik hjem til din adresse. Det giver dig en lavere pris. Nul fordyrende mellemmænd. Nul ekstra nuller på din faktura.

Kan du selv montere kan du få fingrene i vores vinduer til markedets laveste pris. Det er gør-det-selv når det giver allerbedst mening.
Hiv tommestokken frem og tag mål til dine nye vinduer. Så kan du nemt bestille online. Og tælle ned til at dine nye vinduer bliver leveret til din dør.

Karmmål: Dimensionerne fra den ene karm til den anden - det vil sige, de specifikke dimensioner, som din dør eller dit vindue bliver lavet i. Husk at notere både højde og bredde på vinduet/døren.

Hulmål: Som navnet indikerer, refererer dette til selve åbningen i muren - der hvor dit vindue eller din dør skal være. For at finde karmmålet skal du bare trække 2-3 cm fra hulmålet. Dette sikrer den nødvendige plads mellem muren og vinduet/døren, så der også er plads til fugen.

Vil du gerne blive helt klog på, hvordan du måler op? Eller måske du foretrækker en visuel instruktion? Så dyk ned i vores guide her: Opmåling af vinduer.