Webrabat på nye vinduer og døre i specialmål hos Bedst & Billigst

Mellemmænd er penge ud ad vinduet, så dem har vi fjernet. Tilbage er de nye vinduer og døre.
Få billige vinduer og døre i specialmål hos Bedst & Billigst - vi kalder det også for ”høflig selvbetjening”. Vi prisfighter altid på dine vegne, så du er sikret en billig pris på dine nye vinduer og døre. Ja, faktisk er det slet ikke så firkantet, selvom vores døre og vinduer er det. Du skal nemlig bare købe vores produkter og gennemføre købet online, så kvitterer vi med webrabatten.

Vi fjerner de fordyrende mellemled, mellem dig og dine nye vinduer og døre i specialmål. Det vil sige, at du hos os undgår de tillæg og udgifter, som en håndværker normalt vil sætte på din faktura. Det betyder ikke, at du ikke kan benytte dig af professionelle håndværkere eller tømrere til montagen af dine elementer – det betyder blot, at du kan spare penge på selv at lægge din bestilling på dine nye vinduer og døre i specialmål.

Bedst & Billigst giver dig selvfølgelig webrabat på grundprisen, dét betyder, at du automatisk får fratrukket gældende webrabat, på det element du vælger i det ønskede materiale og glastykkelse. Foretager du herefter ekstra tilvalg til dine elementer, gælder webrabatten ikke her.

1, 2, 3 – nyt vindue leveret til døren 

Webrabatten får du helt enkelt, når du vælger at placere din specialmåls ordre via vores hjemmeside. Vores online selvbetjeningsløsning gør nemlig, at vi kan tilbyde dig den bedste pris på dine nye vinduer og døre i specialmål, når de fordyrende mellemled er skåret fra. Du sparer derfor penge på selv at foretage din opmåling med vores nemme step-by-step guide, du undersøger specifikationer og gældende lovkrav med vejledning fra vores informationssider og finder inspirationen til de vinduer og døre der passer til dit projekt, i vores mange flotte kundecases.

Ønsker du ikke at bestille selvbetjent online på vores hjemmeside, vil du ikke kunne opnå vores webrabat og handler derfor til grundprisen. Vi sidder klar til af hjælpe dig på bb@bedst-billigst.dk, hvor vi sørger for:

·         Professionel opmåling hos dig

·         Vejledning i produktvalg

·         Sikring af at gældende lovkrav overholdes i dit projekt

·         Bestilling og kvalitetssikring

·         At du ikke har nogen ekstra omkostninger i tilfælde af bestillings- og opmålingsfejl

·         Opfølgende efter-service

Få det som du vil have det: Gør det selv eller lad os hjælpe – har du brug for hjælp med montagen, så læn dig trygt tilbage. Vi forbinder dig nemlig gerne med vores dygtige samarbejdspartner, hvis du ikke selv ønsker at stå med opgaven. På den måde kan du nyde den prismæssige fordel ved selv at bestille og derved opnå webrabatten og samtidig få hjælp til montagen.