Vinduer fra lager - Standardmål

Her finder du alle vores vinduer i standardmål på lager, som alle fås til en billig pris og med hurtig levering! Se hele vores udvalg herunder.

Hvad er vinduer i standardmål?

Vinduer i standardmål er vinduer, som er produceret i nogle bestemte mål, som er angivet på forhånd. Disse er normalt billigere end vinduer der er produceret efter mål, og kan typisk også leveres hurtigere.

Hvilke standardmål det enkelte vindue kan fås i varierer, da det er forskelligt fra vindue til vindue hvilke mål de er produceret i. I Danmark er brugen af vinduer i standardmål knapt så udbredt som det fx er hos vores skandinaviske naboer, Norge og Sverige, fordi mange af vores huse og bygninger er bygget med forskellige mål på de forskellige vinduer som er monteret i bygningerne.

Vi har naturligvis også vinduer på mål hos Bedst & Billigst, og var der ikke lige noget der faldt i din smag af vores modeller i standardmål, eller var der ikke nogle mål der passede, jamen så tag endelig et kig på vores vinduer som kan skræddersys efter dine mål og behov her: vinduer

Bestiller du inden kl 10 på en hverdag, kan vi levere dine nye vinduer indenfor 24 timer. Bestiller du på en fredag, så bliver de leveret mandagen efter. Altså er der lidt mere fart på leveringen her, end der er med de tilpassede vinduer. 

Har du specielle ønsker?

Har du specielle ønsker til et vindue eller en dør på vores hjemmeside, så ring til os på tlf.: 70 26 74 74 - Vi har mange muligheder for at tilpasse vores elementer efter dine behov, f.eks. med flere opdelinger, flere sprosser eller andre tilpasninger.