Få et overblik over vores samarbejdspartnere – dét består dine nye døre og vinduer af

Når vi skal producere dine nye vinduer og døre samarbejder vi med en række forskellige leverandører for at skabe de allerbedste vinduer og døre netop til dig. Vores vinduer og døre består nemlig af mange forskellige komponenter, det kunne eksempelvis være alurammen om dit nye vindue, det kunne være grebet til dine nye dør eller det kunne også være sprosser eller hængsler, som alt sammen er vigtige komponenter til at vi kan skabe et endeligt resultat, der lever op til din nye dør eller dit nye vindue.

Et stærkt team af leverandører i ryggen


Vi skaber dine nye elementer med et kompetent hold af leverandører i ryggen – på den måde kan vi nemlig sikre at du får leveret dine helt nye elementer i en kvalitet, som hver enkelt samarbejdspartner er specialist i inden for præcis deres individuelle område. Det betyder at alle gør det de er allerbedst til, og det vægter vi højt.

Her på denne side kan du derfor læse lidt om vores forskellige leverandører og samarbejdspartnere, og du kan nemt og overskueligt se hvem vi samvirker med.


Barrus

Mange af vores vinduer og dør består af grundelementet træ. Barrus er vores leverandør af kernetræ til vores vinduer og døre og holder til i Estland.


Global Timber

Global Timber er vores leverandør er mahogni bundtrin til vores døre. Det er et dansk firma der henter træ hjem fra over 35 forskellige lande.


Hæstrup Træindustri

Hæstrup træindustri er vores leverandør af sprosser og diverse lister i træ. De specialiserer sig i forarbejdning af træ samt produktion af trælister, og de er at finde Hjørring.


Vi bruger Hydro REDUXA lavemissionsaluminium i alle vinduer og døre, det betyder 53% mindre CO2 udledning sammenlignet med gennemsnittet på verdensplan.

Vinduer og døre fra Bedst & Billigst er produceret med aluminium i glaslisterne. Vælger du produkter i træ/alu, er der også aluminium på ydersiden af vinduet eller døren.  


ASSA er vores leverandør at stanglåse og paskvil til vinduer og døre. Disse komponenter findes oftest inde i døren, hvor fx stanglåsen har det formål at give dig ekstra sikkerhed. Ved bevægelse af et håndtag sørger den nemlig for at to metalstænger samtidigt skydes ud i overkarmen samt i bundkarmen.


IPA er vores leverandør af hængsler til vinduer. Hængslerne er ikke så tydelige i vinduets design, men udfylder en enormt vigtig opgave – hver gang du åbner eller lukker dit vindue, er det nemlig disse hængsler, der er på arbejde.


Jasa er vores leverandør af rosetter og cylindre til vores døre. Rosetterne finder du på de fleste dørgreb – de sidder udenom selve grebet og danner en fin afslutning.


Hoppe er vores leverandør af greb og paskvilgreb til vores vinduer og døre. Bestiller du for eksempel én af vores terrassedøre, vil du kunne vælge blandt markedets bedste kvalitetsgreb fra HOPPE®.


Roslev er vores leverandør af slutblik foruden andre tætninger. Slutblik sørger for pæne afslutninger ved og omkring låsen på din nye dør.


Kept er vores leverandør af justerbare hængsler til vores døre. Justerbare hængsler kan tjene mange funktioner på dit nye vindue eller din nye dør. Disse sørger for at vinduet eller døren kan åbnes eller svinge efter den givne funktion.


Trelleborg er vores leverandør af rammetætninger. De har udviklet på disse tætninger i over 50 år. Trelleborg Gruppen er verdensledende når det kommer til at skabe løsninger, der tætner og beskytter ved adskillige formål.


AkzoNoble er vores leverandør af maling til både vinduer og døre i kernetræ samt i træ/alu. AkzoNoble er pioner på markedet i overfladebehandling og har specialiseret sig i netop dette i mere end 200 år


Fiberline Composites er leverandør af vedligeholdelsesfrie fiberbundtrin til vores døre. Fiberline specialiserer sig i konstruktionsprofiler i fiberglas af høj kvalitet. Virksomheden er én af verdens førende producenter af korrisionsbestandige glas- og kulfiberprofiler med høj styrke og lav vægt.


Stort udvalg

Har du fået lyst til at udskifte dine gamle vinduer og døre? Se vores store udvalg og bestil selv nemt og enkelt direkte på hjemmesiden.

Har du brug for hjælp?

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon 70 26 74 74 eller skrive til os på chatten.