Premium vendevinduer

Topsving vinduer er moderne vinduer, som er meget fleksible og populære, da de forener de bedste egenskaber fra det indadgående og udadgående vindue. Vinduet kan ved hjælp af det smarte Spilka Opus beslag vendes 180 grader, så ydersiden vender indad og derved nemt kan rengøres.

Topsving vinduerne fås til lave priser, i flere forskellige størrelser. Vi vil være bedst og billigst! Derfor tilbyder vi altid prismatch.

Topsving vinduer 

Topsving vinduer er gode til dig, som har brug for nye vinduer på første sal, eller et andet sted hvor det er svært at tilgå vinduet udefra. Et topsving vindue kan drejes 180 grader, og det giver dig en høj grad af fleksibilitet i din hverdag. Ved hjælp af drejefunktionen er det nemt at komme til at rengøre vinduet på den udvendige side, selvom du står indenfor.

Materialevalg

Når du skal have nye vinduer og døre, er det vigtigt at overveje hvilket materiale elementerne skal være lavet af. Hvert materiale har sine fordele, og det vigtigste er hvilket udtryk du ønsker og hvor meget du har lyst til at vedligeholde dine vinduer og døre.

Træ

Vinduer og døre i fyrretræ er et klassisk valg, og har altid været populært. Fyrretræet har en kerneandel på 90% og er fingerskåret i samlingerne for at sikre den bedste kvalitet. Vinduer og døre i fyrretræ kræver vedligeholdelse, da de skal males med nogle års mellemrum, for at sikre en lang levetid.

Træ/alu

Vælger du vinduer og døre i træ/alu kombinerer du de gode egenskaber fra træet sammen med en aluminiumsprofil, hvilket gør at dine vinduer og døre bliver ekstra modstandsdygtige overfor vind og vejr på den udvendige side, samtidig med at du kan nyde træets naturlige overflade på den indvendige side. Træ/alu kombinationen kræver minimal vedligeholdelse på udvendigside hvor elementerne er mest udsatte.

PVC

PVC eller plast vinduer og døre er et mere moderne og praktisk valg, da de kræver minimal vedligeholdelse og er ekstremt modstandsdygtige overfor klimaet og ikke mindst slid. De har en ekstra lang levetid, uden at du behøver at gøre mere end almindelig rengøring samt smøring.

Tre fordele

85.000 kunder

Ja den er god nok! Over 85.000 kunder har allerede testet, og de er enige; gode vinduer og døre behøver ikke koste kassen. Og det er præcis, hvad vi hver dag beviser over for vores kunder i hele landet.

Ingen forudbetaling

Når du køber nye og billige vinduer og døre hos Bedst & Billigst, bliver pengene først trukket, når din ordre er produceret og klar til at blive leveret hjemme hos dig. Du skal derfor ikke have penge op af lommen med det samme.

Finansiering

Kniber det med knasterne? Vi tilbyder i samarbejde med Sparxpress en nem og god finansiering af dine vinduer og døre. Skift allerede nu og få alle fordelene med det samme.

Læs mere om vores finansieringsmuligheder her

Kontakt

Har du brug for hjælp?

Hos Bedst & Billigst er vi altid klar til at hjælpe dig godt igennem dit vindueskøb. Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe eller skrive til os, enten på mail eller via vores chat.

Tlf.: 70 26 74 74 - Mail: bb@bedst-billigst.dk