Vinduer eller døre Ring på: 70 26 74 74 | Man - Ons: 08:00 - 17:00 | Tors - Fre: 08:00 - 16:00 |

Menu menu mobil

Bestil en opmåling af
vinduer og døre med garanti


Hvis du er lidt usikker på, hvordan du tager mål til de nye vinduer / døre, kan det være en god ide at bestille en garantiopmåling. For et relativt lille beløb, kommer vi ud og måler op på din adresse.

Opmålingsbeløbet er også inkl målgaranti.
Målgarantien er en forsikring mod fejlopmålinger. Det vil sige, at der bestilles nye vinduer eller døre igen uden beregning, hvis der skulle opstå fejlmål.

I de fleste tilfælde er det ikke besværligt at måle op. På de forskellige links til højre kan du se specifikationerne og målene på rammerne, karme og en hjælp til, hvordan du selv kan måle op etc... I forbindelse med garantiopmålingen får du også et uforpligtende tilbud.

Hvor og hvornår måler vi op:
Vi måler op i hele Danmark, på fastland og brofaste øer. Tidspunktet kan være mellem kl. 06:00 og 21:00, men der aftales altid et ca. tidspunkt på forhånd. Udfyld skemaet herunder og markér hvor mange elementer der skal måles op til.

Handlingsforløb:
Når bestillingslisten er udfyldt og afsendt, vil du blive personligt kontaktet af Bedst-Billigst for nærmere aftale om tid og dato. Opmålingen kan blive udført så snart vi befinder os i nærheden af din adresse. (Der kan i enkelte tilfælde gå op til 14 dage, alt afhængigt af din adresse)

Bemærk følgende i forbindelse med opmålinger:
Det er ligeledes en forudsætning at elementerne kan måles op udefra, og at elementerne kan opmåles i sine fulde højde og bredde - dvs at hele karmen skal være synlig.

Vi opmåler ikke buede, skrå eller trekantede elementer.
Vi opmåler pt. kun på stueplan og tilbyder derfor ikke opmålinger på 1. sal og opefter.

Regler om sikkerhed i forbindelse med nødåbninger.

Du skal være opmærksom på de gældende regler for nødåbninger, så du har flugtveje i tilfælde af brand.


Læs mere her:
nødåbninger og regler for flugtveje.

Øvrige links:
Opmålingsgaranti
Mål selv op
Specifikationer

Opmålingsbestilling:


Obs! Felter med * skal udfyldes.

KontaktoplysningerOpmåling med garanti