Op til 55% i webpris / Bestil senest 29/5
 

Billige vinduer og døre produceret med grøn energi

Køb dine nye vinduer og døre med grøn samvittighed.
Hurtigt og enkelt – leveret direkte til dig.  

Nye vinduer og døre med grøn samvittighed

Bedst & Billigst bruger Hydro REDUXA lavemissionsaluminium i alle vinduer og døre, det betyder 53% mindre CO2 udledning sammenlignet med gennemsnittet på verdensplan. Det er helt firkantet sund fornuft ligesom alle vores vinduer og døre.

Bedst & Billigst lover gode vinduer og døre til lave priser, og de kan naturligvis holde i mange år. Udover lang levetid, har vi også fokus på ansvarlig produktion, fordi vi gerne vil producere vinduer og døre med omtanke.

Vinduer og døre fra Bedst & Billigst er produceret med aluminium i glaslisterne. Vælger du produkter i træ/alu, er der også aluminium på ydersiden af vinduet eller døren.  

Det kan derfor ikke undgås at bruge aluminium, og derfor skal det fremstilles så ansvarligt som muligt. 

Grøn energi giver 53% Co2 reducering

Derfor bruger Bedst & Billigst Hydro REDUXA. Det er nemlig aluminium som er fremstillet med grøn energi – som giver grøn samvittighed. Bedst & Billigst kan nemlig reducere med hele 53% CO2 udledning som årligt betyder 2,468.98 tons mindre CO2. Dét er helt vildt!

Det er alt sammen meget fint, men hvad betyder det for dig? Det betyder, at du får gode vinduer og døre til samme lave priser, som har en lige så lang levetid og holdbarhed, som de hele tiden har haft, men du kan købe dem med god samvittighed, velvidende at vi hos Bedst & Billigst har omtanke for miljøet. Vi kalder det grøn samvittighed.

Gode vinduer og døre til dig. Bedst & Billigst! Punktum.