Op til 55% i webpris / Bestil senest 29/5
 

Billige vinduer og døre
– naturligvis ansvarligt produceret

Vi tilstræber i den grad at producere nye vinduer og døre på en ansvarlig og skånsom måde.

Derfor kigger vi hele tiden ind i vores processer, produktion og indkøb – forbedringer er altid velkomne.

Få indblik i, hvilke områder vi optimerer vores produktion og ansvarlighed.

Grøn energi er go’ energi! 

På både vores fabrikker og kontorer får vi grøn energi. Meget af opvarmningen på vores fabrikker sker også med vores eget affald i form af restmaterialet fra vinduerne og dørene. Det er smart! Det der ikke kan bruges til det ene, kan bruges til noget andet.

Alle lamperne er naturligvis LED, og er indstillet til at skrue ned og tænde / slukke automatisk. Vi har også minimeret maskiner og udstyr, der står i standby-tilstand. Alle medarbejdere husker på ikke at bruge mere end nødvendigt.

Til produktion af vores vinduer og døre, er det nødvendigt med aluminium. Vi køber HYDRO REDUXA, som er et lavmissionsaluminium, som bliver fremstillet med netop grøn energi. Det kan reducere CO2 udslippet med 53% - sammenlignet med almindeligt aluminium. Læs mere om HYDRO REDUXA her

Genbrug er go’ brug!

I forbindelse med vores produktion af nye vinduer og døre stræber vi i høj grad efter at have minimalt spildmateriale. Dels fordi det er unødvendige ressourcer. Derudover ønsker vi at holde omkostningerne nede for at sikre dig kvalitet til laveste pris.

Det spild som vi ikke kan undgå, bliver sorteret og genanvendt på bedstevis. Noget af restmaterialet bruger vi selv, andet bliver afleveret eller solgt til genanvendelse.

God kvalitet giver go’ holdbarhed!

Vores omtanke for produktion og ansvarlighed skal ikke gå udover, hverken kvalitet eller pris. Det betyder, at du får vinduer og døre i god kvalitet, som kan holde i mange år. Det er ansvarlig produktion!

Du får altid op til 12 års garanti på hele produktet og gode energiegenskaber, som altid lever op til gældende krav.

Sikker transport giver go’ mening

For at kunne transportere vinduerne og dørene sikkert fra vores fabrikker og direkte hjem til dig, er de nødt til at være pakket godt ind for at undgå fragtskader.

Heller ikke her gør vi noget uden omtanke. Pallerne elementerne bliver fastgjort på, er lavet af resttræ og er derfor lidt skæve at se på – men skidt pyt, de gør deres job.

Vi har en robot til at pakke plast rundt om vinduerne og dørene. Robotten kan reducere brugen af plast, da den kan pakke det stramt ind og kun bruge den absolut nødvendige mængde.

Lastbilerne bliver pakket efter alle kunstens regler for at jeres ordre ikke skal ud på for lange omveje og bruge unødvendigt brændstof.

Pas godt på dine vinduer, det er go’ stil!

Alle vores vinduer og døre er produceret i god kvalitet og kan holde i mange år. Vi anbefaler, at du passer godt på dem og vedligeholder efter behov. Så kan de holde i endnu længere tid.

Kan dit vindue eller din dør ikke mere? Så er det god stil at aflevere det på en genbrugsplads, så delene kan blive sorteret og genanvendt.

Inwido sustainability award 2023 – dét er en go’ pris!

Vi har i 2023 vundet prisen ’Sustainability’, netop fordi vi har bevæget os i en ansvarlig og positiv retning med omtanke for klima og miljø.

Det betyder blandt andet:

  • 90% mindre Co2 udledning pr. vindue og dør, sammenlignet med 2020
  • Vi genbrug det restaffald der er muligt, til produktion eller til at opvarme fabrikkerne.
  • Al strøm på vores fabrikker, kommer fra vedvarende energikilder

Bedst & Billigst er en del af JABS Group, der er ejet af Inwido, Europas førende producent af vinduer.