Vinduer eller døre Ring på: 70 26 74 74 | Man - Tors: 08:00 - 16:00 | Fre: 08:00 - 16:00 |

Menu menu mobil
Fordele Bedst og Billigst
logo Bedst og Billigst

13 stærke fordele hos Bedst-Billigst

Bedst og Billigst har inkluderet flere interessante fordele, i form af produktkvaliter, tilbehør og betingelser. Flere af disse gratis fordele er mod ekstrabetaling hos konkurrerende firmaer. Herunder har vi kort beskrevet de vigtigste fordele.

Ingen forudbetaling
logo Bedst og Billigst

Ingen forudbetaling

Selvom du opretter en onlinebestilling og vælger "bestil nu", hvor du bliver bedt om at indtaste dine kortoplysninger, bliver beløbet først trukket, når varerne er færdigproducerede og klar til afsendelse.

gratis indbrudspakke
logo Bedst og Billigst

Gratis sikkerhedspakke

Alle døre samt vinduer med paskvilgreb fra Bedst-Billigsts egen produktion er inkl. ekstra sikre lukkemekanismer, som besværligør et evt. indbrud (hagekolver og slutblik). Herudover er alle vinduer og døre med tyverisikret glasmontering. Glasset er her monteret i rammen med silikone, således at glasset ikke kan trækkes ud med en sugekop. Ved et evt. indbrud vil glasset skulle skæres ud, hvilket tager væsentlig længere tid.

Hvis du foruden dette også bestiller lamineret eller hærdet glas, vil du være yderligere sikret.

fingerskarret træ
logo Bedst og Billigst

Fingersamlet knastfrit træ også i Træ/Alu

Træet der benyttes i produktionen er min. 90% kernetræ, hvor de fleste knaster er skået væk og erstattet med et nyt stykke kernetræ i en process, der hedder fingerskarret. På den måde undgås stortset alle knastudtræk, som igen betyder længere holdbarhed og en flottere overfladefinish.

Aluglaslister hele vejen rundt
logo Bedst og Billigst

Indfarvede aluglaslister hele vejen rundt

Bedst og Billigst har erstattet de traditionelle træglaslister med indfarvede aluglaslister hele vejen rundt om glasset. Det betyder at du undgår de grimme sømhuller og samtidigt opnår en langt flottere finish med længere holdbarhed og mindre vedligeholdelse som ekstra fordel.

Energisprosser
logo Bedst og Billigst

Indfarvede aluenergisprosser

Energisprosserne er også i indfarvet alu på ydersiden. Energisprosserne som ikke længere er gennemgående, monteres direkte på glasset på begge sider (dog træ-indvendigt) med en separationsliste indeni selve glasset. Glasset er derfor et helt stort glas, som opdeles i felter - men som stadig ligner at det er flere separate glas. Dette giver en væsentlig energibesparelse

produktion efter dine mål
logo Bedst og Billigst

Produktion efter dine mål

Produktionen er tilrettelagt således, at dine vinduer og døre produceres efter mål. Prisen udregnes næsten pr. milimeter. Du har her muligheden for at optimere produktstørrelsen, så dit nye vindue eller dør passer som skræddersyet ind i de pågældende huller. Det eneste der har faste mål er karmdybder, profiler etc.. selve højden og bredden er efter dine mål.

ce godkendt
logo Bedst og Billigst

CE + BR15 godkendt

Bedst og Billigsts produkter er i Europæisk standard og overholder det danske byggereglaments BR15 krav. Energimæssigt betyder det at vinduer og døre er i energiklasse B. Fra juli 2016 skal alle renoveringer etc.. overholde disse krav, som betyder en skærpelse af mindsteværdien for energikravene.

10 års garanti
logo Bedst og Billigst

10 års Garanti

Fra april 2016 yder Bedst og Billigst 10 Års Garanti på produkter fremstillet på egen fabrik. Garantien dækker fabrikations og materialefejl. Eksterne komponenter på produkterne kan dog have kortere garantiperiode.

80.000 tilfredse kunder
logo Bedst og Billigst

80.000 tilfredse kunder

Siden Bedst og Billigst startede op tilbage i 2002 - har over 80.000 tilfredse kunder bestilt vinduer eller døre efter mål. Selvom vi oplever en høj tilfredshedsgrad, som også afspejles på f.eks Trustpilot, forsøger vi hele tiden at forbedre både produkterne, servicen og hele processen - så vi fortsat kan leve op til vores navn: Bedst og Billigst. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har ideer til forbedringer.

sikkerhed i din bolig
logo Bedst og Billigst

AAA - Højeste kreditværdighed

Bedst og Billigst har højeste kreditværdighed hos Bisnode. For at opnå en AAA betegnelse, skal der være tale om en virksomhed med særdeles god evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser.

Levering i hele Danmark
logo Bedst og Billigst

Levering i hele Danmark

Vi leverer nye vinduer og døre i hele Danmark til fastland og til brofaste øer. Vi kan også levere til øer uden broforbindelse dog med et fragttillæg. Leveringen håndteres med egne lastbiler eller med Danske Fragtmænd afhængigt af leveringsadressen. Undtaget er dog levering på grusveje etc... som udgør en risiko for både dine og andres bestillinger.

Egen fabrik
logo Bedst og Billigst

Egen fabrik og produktion

Bedst og Billigst har egen produktion med dansk ledelse. Selvom fabrikken er topmoderne, bliver der hele tiden optimeret på produkterne og vi har således den fordel, at vi hurtigt kan tilpasse os nye krav og produktionsmetoder, uden at være afhængige af andre produktionsfirmaer.

Prismatch
logo Bedst og Billigst

Prismatch

Hvis du finder tilsvarende produkter med samme kvaliteter og fordele til bedre priser, justerer vi naturligvis din pris mod dokumentation. På den måde er du sikret det bedst mulige produkt til den bedste pris.