Har du brug for hjælp - Ring på: 70 26 74 74 | Man - Onsdag: 08:00 - 17:00 | Tors - Fredag: 08:00 - 16:00

Menu menu mobil
logo Bedst og Billigst

13 stærke fordele ved at vælge
vinduer og døre fra Bedst-Billigst

I Bedst og Billigst har vi som standard inkluderet flere interessante fordele i form af produktkvaliteter, tilbehør, betingelser etc... Flere af disse fordele er mod ekstrabetaling hos andre vinduesfirmaer. Herunder har vi kort beskrevet de vigtigste fordele.

Fordele Bedst og Billigst
logo Bedst og Billigst

Ingen forudbetaling

Selvom du opretter en onlinebestilling og vælger "bestil nu" og bliver bedt om at indtaste dine kortoplysninger, bliver hele beløbet først trukket, når varerne er færdigproducerede og klar til afsendelse. Du skal heller ikke betale noget depositum.

Ingen forudbetaling
logo Bedst og Billigst

Inklusive sikkerhedspakke

Alle døre samt vinduer med paskvilgreb fra Bedst-Billigsts egen produktion er inkl. ekstra sikre lukkemekanismer, som besværligør et evt. indbrud (hagekolver og slutblik). Herudover er alle vinduer og døre med tyverisikret glasmontering. Glasset er her monteret i rammen med silikone, således at glasset ikke kan trækkes ud med en sugekop. Ved et evt. indbrud vil glasset skulle skæres ud, hvilket tager væsentlig længere tid.

Hvis du foruden dette også bestiller lamineret eller hærdet glas, vil du være yderligere sikret.

gratis indbrudspakke
logo Bedst og Billigst

Fingerskarret knastfrit træ
også i Træ/Alu

Træet der benyttes i produktionen er min. 90% kernetræ, hvor de fleste knaster er skåret væk og erstattet med et nyt stykke kernetræ i en proces, der hedder fingerskarret. På den måde undgås stortset alle knastudtræk, som igen betyder længere holdbarhed og en flottere overfladefinish.

fingerskarret træ
logo Bedst og Billigst

Indfarvede aluglaslister
hele vejen rundt

Vi har optimeret de traditionelle træglaslister med indfarvede aluglaslister hele vejen rundt om glasset. Det betyder, at du undgår de grimme sømhuller og samtidigt opnår en langt flottere finish med længere holdbarhed og mindre vedligeholdelse, som ekstra fordel.

Aluglaslister hele vejen rundt
logo Bedst og Billigst

Indfarvede aluenergisprosser

Energisprosserne er også i indfarvet alu på ydersiden. Energisprosserne som ikke længere er gennemgående, monteres direkte på glasset på begge sider (dog træ-indvendigt) med en separationsliste indeni selve glasset. Glasset er derfor et helt stort glas, som opdeles i felter - men som stadig ligner at det er flere separate glas. Dette giver en væsentlig energibesparelse

Energisprosser
logo Bedst og Billigst

Produktion efter dine mål

Produktionen er tilrettelagt således, at dine vinduer og døre produceres efter mål. Prisen udregnes næsten pr. milimeter. Du har her muligheden for at optimere produktstørrelsen, så dit nye vindue eller dør passer som skræddersyet ind i de pågældende huller. Det eneste der har faste mål er karmdybder, profiler etc.. selve højden og bredden er efter dine mål.

produktion efter dine mål
logo Bedst og Billigst

CE godkendt og BR18 Energikrav

Bedst og Billigsts produkter er i Europæisk standard og overholder det danske byggereglements BR18 krav. Energimæssigt betyder det at vinduer og døre er i energiklasse B. Fra juli 2016 skal alle renoveringer etc.. overholde disse krav, som betyder en skærpelse af mindsteværdien for energikravene.

ce godkendt
logo Bedst og Billigst

10 års Garanti

Fra april 2016 yder Bedst og Billigst 10 Års Garanti på produkter fremstillet på egen fabrik. Garantien dækker fabrikations og materialefejl. Eksterne komponenter på produkterne kan dog have kortere garantiperiode.

10 års garanti
logo Bedst og Billigst

85.000 tilfredse kunder

Siden Bedst og Billigst startede op tilbage i 2002 - har over 85.000 tilfredse kunder bestilt vinduer eller døre efter mål. Selvom vi oplever en høj tilfredshedsgrad, som også afspejles på f.eks Trustpilot, forsøger vi hele tiden at forbedre både produkterne, servicen og hele processen - så vi fortsat kan leve op til vores navn: Bedst og Billigst. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har ideer til forbedringer.

80.000 tilfredse kunder
logo Bedst og Billigst

AAA - Højeste kreditværdighed

Bedst og Billigst har højeste kreditværdighed hos Bisnode. For at opnå en AAA betegnelse, skal der være tale om en virksomhed med særdeles god evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser.

sikkerhed i din bolig
logo Bedst og Billigst

Levering i hele Danmark

Vi leverer nye vinduer og døre i hele Danmark til fastland og til brofaste øer. Vi kan også levere til øer uden broforbindelse dog med et fragttillæg. Leveringen håndteres med egne lastbiler eller med Danske Fragtmænd afhængigt af leveringsadressen. Undtaget er dog levering på grusveje etc... som udgør en risiko for både dine og andres bestillinger.

Levering i hele Danmark
logo Bedst og Billigst

Egen fabrik og produktion

Bedst og Billigst har egen produktion med dansk ledelse. Selvom fabrikken er topmoderne, bliver der hele tiden optimeret på produkterne og vi har således den fordel, at vi hurtigt kan tilpasse os nye krav og produktionsmetoder, uden at være afhængige af andre produktionsfirmaer og tredieparter.

Egen fabrik
logo Bedst og Billigst

Prismatch

Hvis du finder tilsvarende produkter med samme kvaliteter og fordele til bedre priser, justerer vi naturligvis din pris mod dokumentation. På den måde er du sikret det bedst mulige produkt til den bedste pris.

Prismatch