Lagervarer på KUN 48 timer

Ingen straksbetaling

Tilskudsgodkendt

Prismatch

Vinduesdøre

Vinduesdøre giver dig et stort udsyn til haven og er den perfekte sammensmeltning mellem et vindue og en dør. Døren passer godt som udgang til haven.

Vores vinduesdøre fås til lave priser, og i et bredt udvalg af forskellige designs. Vælg din nye vinduesdør i enten træ eller træ/alu. Gode døre er vores speciale. Gode priser i øvrigt også.

Vinduesdøre - slankt design til dine døre

Lad inde- og uderum smelte sammen med vores helt nye løsning: Vinduesdøre.

Vinduesdørene tillader at døren, fx til terrassen, får samme proportioner, som et vindue – det gør dem slanke og giver et flot, let udtryk til dit hjem.

Den smalle rammekonstruktion giver mulighed for et større glasfelt i døren, og dermed vil du på samme vis få mere lys ind i dit hjem. Det betyder desuden at solens stråler udnyttes helt optimalt, og giver dig en høj udnyttelse af energien, der kommer netop fra solens stråler. Samtidig får du et større udkig til naturen, så du bedre kan nyde udsigten til haven eller måske til terrassen.

Dine vinduesdøre kan du selvfølgelig bestille hos os lige præcis efter dine mål og ønsker – så døren kommer til at passe til dig og dit hjem.

Vores vinduesdøre er en helt ny produktkategori lanceret i 2021. Vælger du at montere en vinduesdør i din bolig får du altså det allernyeste indenfor terrassedørsdesign i dit hjem.

En terrassedør med vinduesprofil, også kaldet en vinduesdør, er altså en terrassedør forsynet med de samme rammeproportioner som et vindue. Den synlige forskel fra et vindue er, at vinduesdøren set udefra er produceret med et smalt dørtrin i stedet for en vinduesbundkarm.

Materialevalg

Når du skal have nye vinduer og døre, er det vigtigt at overveje hvilket materiale elementerne skal være lavet af. Hvert materiale har sine fordele, og det vigtigste er hvilket udtryk du ønsker og hvor meget du har lyst til at vedligeholde dine vinduer og døre.

Træ

Vinduer og døre i fyrretræ er et klassisk valg, og har altid været populært. Fyrretræet har en kerneandel på 90% og er fingerskåret i samlingerne for at sikre den bedste kvalitet. Vinduer og døre i fyrretræ kræver vedligeholdelse, da de skal males med nogle års mellemrum, for at sikre en lang levetid.

Træ/alu

Vælger du vinduer og døre i træ/alu kombinerer du de gode egenskaber fra træet sammen med en aluminiumsprofil, hvilket gør at dine vinduer og døre bliver ekstra modstandsdygtige overfor vind og vejr på den udvendige side, samtidig med at du kan nyde træets naturlige overflade på den indvendige side. Træ/alu kombinationen kræver minimal vedligeholdelse på udvendigside hvor elementerne er mest udsatte.

PVC

PVC eller plast vinduer og døre er et mere moderne og praktisk valg, da de kræver minimal vedligeholdelse og er ekstremt modstandsdygtige overfor klimaet og ikke mindst slid. De har en ekstra lang levetid, uden at du behøver at gøre mere end almindelig rengøring samt smøring.

Sådan måler du op

Det er super nemt, selv at tage de korrekte mål til dine nye vinduer og døre. Alt du skal bruge er: papir, blyant, målebånd eller tommestok.

Har du allerede nu et vindue eller en dør, som blot skal udskiftes til en ny model, kan du blot måle bredden og højden på det eksisterende element.

Det er en god idé, altid at notere bredden først, da det er det mål, du skal indtaste først når du bestiller nye vinduer og døre.

Har du derimod ikke noget vindue eller en dør i forvejen, eller ønsker du at skifte ud til en større model end den eksisterende? Så skal du finde et hulmål, du skal altså måle bredden og højden på hullet i væggen og trække 2,5 - 3 cm. fra hvert fald, på den måde sikrer du plads til fugen rundt om vinduet.

Læs mere om hvordan du måler op her.

Tre fordele

10 års garanti

Vi lover vinduer og døre i god kvalitet til lave priser, derfor kan vi naturligvis også sagtens give dig 10 års garanti med i handlen. Vi kan derfor uden at blinke sige vi er Bedst og Billigst. Læs mere om vores garanti her

Lave priser

Vi har skåret alt det unødvendige væk for at kunne levere lave priser. Mellemmænd, flotte showrooms og andet fancy hurlumhej. Tilbage står gode varer til lave priser, ganske enkelt.

Hos Bedst & Billigst finder du altid billige vinduer og døre i god kvalitet.

Kontakt

Vi har skåret alt det unødvendige væk, for at kunne levere vinduer og døre direkte til dig til markedets laveste priser. God service og rådgivning er der ikke sparet på, og vi er klar til at hjælpe dig godt igennem dit køb.
Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe eller ringe til os via vores chat eller en mail.

Tlf.: 70 26 74 74 – Mail: bb@bedst-billigst.dk   

Vedligeholdelse af dine vinduer og døre

Uanset hvilket materiale dine vinduer og døre har, er det vigtigt at gå dem efter engang i mellem og vedligeholde dem, for at få den bedst mulige funktionalitet.

Læs mere om hvordan du passer bedst muligt på dine vinduer og døre for at opnå den længst mulige levetid her.

Trænger dine vinduer og døre blot til almindelig rengøring eller smøring kan du få tips og tricks ved at læse mere her.

Har du problemer med at dine vinduer dugger? Få tips og tricks til hvordan du kan afhjælpe problemet her.

Kontakt

Har du brug for hjælp?

Hos Bedst & Billigst er vi altid klar til at hjælpe dig godt igennem dit vindueskøb. Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe eller skrive til os, enten på mail eller via vores chat.

Tlf.: 70 26 74 74 - Mail: bb@bedst-billigst.dk