Bedst-Billigst logo
Man - Tors: 08:00 - 17:00 | Fre 08:00 - 16:00

Har du brug for hjælp - Ring på tlf.: 70 26 74 74

Firmainformation og produktionsprocess del 1

Kort beskrivelse af Bedst-Billigst og produktionsprocessen

Om Bedst-Billigst:

Bedst-Billigst´s koncept,
information og fordele.

Bedst-Billigst´s koncept er personligt og individuelt fremstillede døre og vinduer efter kundens mål og ønsker. Dvs man får specielle mål uden ekstra specialmålstillæg.

Bedst-Billigst's koncept er at tilbyde sine kunder nogle af de bedste kvalitets- vinduer og døre til markedets bedste priser.

Bedst-Billigst tilbyder også at foretage opmålinger, hvis man er lidt usikker på dette område. Den lave pris for at få foretaget opmålinger er inkl. garanti for nye elementer i tilfælde af fejlmål.

Flere muligheder og hjælperedskaber.

Bedst-Billigst var blandt de første til at give kunderne muligheden for selv at beregne priser online og oprette et tilbud på vinduer og døre. Der findes også fyldesgørende information og billedmateriale, eller du kan bladre i onlinekataloget og finde mere information og inspiration. Bedst-Billigst har også udfærdiget en detaljeret monteringsvejledning til gør-det-selv kunderne.

Nordisk kernetræ
Bedst-Billigst benytter som grundmateriale udsøgt kernetræ fra langsomtvoksende fyrretræer, specielt egnet til døre og vinduer
Produktserien: CE Kernetræ med fingersamlet træ - har en kerneandel på min 90%, der giver en lang holdbarhed og naturlig styrke.

Processen på fabrikken:

Når træet ankommer til fabrikken, gennemgår det en lige så vigtig opskæring og forarbejdning.

Forstærkende proces.

Kernetræet hærdes yderligere ved at blive limet sammen, så fibrene placeres mod hinanden i en selvforstærkende proces, der låser træet fast og modvirker, at det slår sig.

Profiler

Træet tilskæres nu efter kundens ønske, derefter skal det tappes og kehles og endelig ved falsningen tilføres træet den pågælfdende profil. De færdige profiler kontrolleres og efterbehandles grundigt, inden de samles i pressemaskinen, der sikrer et stabilt og vinkelret element.
logo

Bedst & Billigst A/S
Cedervej 7 - 7400 Herning - bb@bedst-billigst.dk - Tlf.: 70 26 74 74
Telefontider:
Man - Tors: 08:00 - 17:00
Fredag: 08:00 - 16:00

© www.bedst-billigst.dk