Vinduer og døre - Ring på tlf: 70 26 74 74 | Man-Tors: 08:00 - 17:00 | Fredag: 08:00 - 15:00

Menu menu mobil
Vinduer i kernetræ - udsøgt naturlig kvalitetsnitbillede kernetræ

Grundmateriale:
Fra ca. den 20. marts 2014 er Bedst-Billigsts standardserie produceret med fingerskarret / knastfrit træ med høj kerneandel. Det betyder træstykker med store eller betydelige knaster skæres væk og erstattes med et nyt stykke træ. Samlingen ved denne metode hedder fingerskarret træ.

Små ubetydelige knaster skæres ikke væk, da de normalt ikke udvikler sig og bliver synlige - selvom det kan ske i meget enkelte tilfælde. Ligeledes kan selve samlingen i enkelte tilfælde også være svagt synlige bag ved malingen.

Bedst-Billigst´s vinduer og døre i produktserien:
Dansk Kvalitet > CE > fingersamlet - træ fremstilles af udsøgt nordisk kernetræ, med en kerneandel på min. 90%

Langsomtvoksende og forstærkende

Kernetræet kommer fra den bedste og hårdeste del af langsomtvoksende fyrretræer fra det nordlige Finland eller fra det nordlige Skandinavien. Det ekstreme klima nordpå gør at træerne gror meget langsomt, hvilket er meget afgørende for, at træet bliver stærkt og holdbart.

Behandling af træet

På fabrikken bliver kernetræet grundbehandlet og imprægneret mod råd og svamp.

Fabriksmaling.
Efter imprægneringen anbefaler vi at dørene eller vinduerne males i fabrikskvalitet. Der er mange fordele herved, bl.a. bliver elementerne malet inden monteringen af glas, fyldninger, beslag osv. Det betyder at usynlige flader bliver beskyttede, hvor det ellers er umuligt at komme til med en pensel.


Maleprocessen:
fabrikmaling

Vinduerne og dørene bliver først sprøjtemalet med en neutral grunder, derefter en tonet grunder og til sidst sprøjtemales 2 gange i hvid RAL 9010 (glans 30) med finspudsning imellem.

For at bibeholde vinduernes og dørenes naturlighed benytter vi udelukkende maling på vandbasis, der ligeledes er bedre for miljøet.

Vi kan mod et mindre tillæg tilbyde andre RAL farver.
Garantien på fabriksmalede døre og vinduer er på 10 år.