Lagervarer på KUN 48 timer

Ingen straksbetaling

Tilskudsgodkendt

Prismatch

Dørgreb og lås til yderdør

Varenummer: G-S-master

 • Sprosser og glaslister i aluminium
 • Danmarks hurtigste leveringstid - fra 4 uger
 • Energimærket
 
Se hvordan du monterer lås og håndtag på din dør.

Kort beskrivelse

Det er vigtigt at du vælger grebs- og låsepakken så den passer til åbningsretningen og materialet af din dør. Vi har valgt markedets bedste aluminiums... Læs mere
Husk også at vælge tilbehør
Låsetype:
Redigér
Cylinder/vrider, indadgående dør i Træ Cylinder/vrider, udadgående dør i Træ Cylinder/vrider, indadgående dør i Træ-Alu Cylinder/vrider, udadgående dør i Træ-Alu Cylinder/cylinder, indadgående dør i Træ Cylinder/cylinder, udadgående dør i Træ Cylinder/cylinder, indadgående dør i Træ-Alu Cylinder/cylinder, udadgående dør i Træ-Alu Ingen
Dørgreb:
Redigér
Dørgreb New York
Dørgreb Vitora
Husk også at vælge tilbehør

* Obligatorisk felt

Product Bottom Image

Dørgreb og lås til yderdør

Varenummer: G-S-master

Beskrivelse

Det er vigtigt at du vælger grebs- og låsepakken så den passer til åbningsretningen og materialet af din dør. Vi har valgt markedets bedste aluminiums kvalitetsdørgreb fra HOPPE. Hoppe dørgreb er lavet med et kliksystem, så det er let og hurtigt at montere. De to dørgreb skal blot skubbes sammen – og så er de klar til brug. Dørgrebet passer til stort set alle døre uanset udfræsning.

Du kan vælge imellem to forskellige dørgreb til din yderdør. Vitoria dørgrebet er et klassisk rundt greb, mens New York dørgrebet er et moderne smalt greb. 

Du kan til din yderdør vælge mellem to slags JASA låse. Du kan vælge cylinder/vrider, som har en vrider på indvendig side. Du kan også vælge en cylinder/cylinder, som har cylinder på indvendig og udvendig side.

Mangler du råd til købet af dit nye greb og lås? Vi er få klik væk. Kontakt os (hyperlink?) i dag, og få vejledning om hvilket dørgreb og lås, der matcher dine ønsker og behov.

VAREINFO:

Døregreb: HOPPE tysk kvalitetsgreb, med quick-fit connection
Lås: JASA 6-stift låsecylinder
Nøgler: Leveres med 3 nøgler

 

 

Før pris 299,00 kr

-0,00 kr

Din pris 299,00 kr

stk.

299,00 kr

Forventet levering:
Uge
Antal på lager:
Produktinformation
 • Ingen forudbetaling
 • 10 års garanti
 • Indbrudssikker glasmontering
 • Overholder BR18-krav
 • Prisgaranti